Одговори

Хоће ли бити серијал о инспектору Хатавеју на ПБС-у?

Хоће ли бити серијал о инспектору Хатавеју на ПБС-у?

Да ли Хатавеј напушта инспектора Луиса? Луис га суспендује из истраге плашећи се да је Хатавеј прешла етичку границу. На крају епизоде ​​Хатавеј каже да ће поднети оставку. Луис га одбија и каже му: „Између нас, ми смо не-лош детектив.

Да ли се инспектор Морсе оженио Џоан у четвртак? Тхурсдаи се у новембру 1941. оженио својом женом Вин, са којом има двоје деце у раним двадесетим: Џоан и Сема. Тхурсдаи је једна од племенитијих и часнијих личности у серији и узима младог Ендевора под своје окриље, јасно видећи висок ниво интелигенције Ендеавоура када је у питању полицијски посао.

Да ли се Фред Тхурсдаи помиње у Морсеу? Детектив инспектор Фред Тхурсдаи је ментор и пријатељ младог Ендевора Морсеа у серији Ендеавоур. Глуми га Рогер Аллам.

Хоће ли бити серијал о инспектору Хатавеју на ПБС-у? – Повезана питања

Шта Џејмс Хатавеј сада ради?

Хатавеј је била Луисов наредник, али је сада унапређена у инспектора детектива након курса обуке. Луис и Хатавеј веома добро раде заједно и често одлазе у паб после посла да се одморе. Хатавеј сада има свог ДС-а, Лизи Мадокс.

Зашто је Луис завршио?

Лора Хобсон, која такође понавља своју улогу из инспектора Морзеа и из седме сезоне, Анђела Грифин као ДС Лизи Медокс. Дана , ИТВ је објавио да ће се емисија завршити након своје девете серије, након одлуке коју су донели Кевин Вајтли и Лоренс Фокс да се повуку из својих улога у серији.

Шта се догодило са женом Луиса у Морсеу?

Његова супруга се појављује само једном у ТВ серији, у епизоди под називом Грци носе дарове, где су виђени заједно у ресторану. Касније је убијена у несрећи, пет година након смрти самог Морсеа.

Да ли су Кевин Вхатели и Лауренце Фок пријатељи?

Луисове звезде, Лоренс Фокс и Кевин Вејтли, поново су се окупили синоћ. Пар је можда имао помало ледену везу на екрану као ДС Џејмс Хатавеј и ДИ Роберт Луис. Али далеко од хит серије ИТВ-а, изгледа да су пар заиста најбољи пријатељи.

Да ли су се Луис и Хобсон венчали?

Хобсон и Луис су се први пут срели у епизоди Инспектора Морзеа Пут кроз шуму. Овде није било романтичне везе између њих обоје јер је Луис био срећно ожењен са децом.

За кога се оженио инспектор Морсе?

Четврта сезона Ендеавора видела је тренутак у којем је Морсе запросио Џоан Четврди (Сара Викерс) у емотивно набијеној сцени.

Где могу да гледам све сезоне Инспектора Луиса?

Тренутно можете да гледате „Левис“ стримовање на БритБок Амазон Цханнел, ПБС, Хоопла, ПБС Мастерпиеце Амазон Цханнел или да га купите као преузимање на Аппле иТунес, Гоогле Плаи Мовиес, Вуду, Амазон Видео.

Да ли БритБок има инспектора Луиса?

БритБок – Луис. Криминалистичка драма постављена на Оксфорду са Кевином Вајелијем и Лоренсом Фоксом у главним улогама. Сада инспектор са новим помоћником, он још једном разбија злочине испод торњева.

Зашто је Џејкс напустио Ендевор?

„Џеков одлазак значио је да смо наредник доле у ​​ЦИД-у – и чинило се да је то била добра прилика за Стрејнџа да почне да се пење уз масни стуб. Губиш Странгеа од униформе, и неко мора да уђе. Дакле, Тревлав.”

Да ли је Ендевор Морсе био ожењен?

Упркос неколико романса, Морсе се никада није оженио. Серија Инспектор Морсе састојала се од 33 епизоде ​​углавном смештене у близини Оксфорда. Један од Морсеових најбољих цитата је: „Тајна срећног живота је знати када престати – и онда ићи још мало даље.

Шта се догодило са Јоан Тхурсдаи у Ендеавоуру?

Када локална група гангстера узме Џоан и Морса за таоце током пљачке банке, приморани су да блиско сарађују да би преживели. Али ситуација високог притиска се решава тек када детектив Тхурсдаи, наизглед пренапрегнут, заправо искашља метак који мучи његово дисање целе сезоне.

Зашто се четвртак не помиње у Морсеу?

„У књигама, а затим иу каснијим серијама, четвртак се никада не помиње, очигледно је он изум [за Ендеавоур]. Зато морамо да донесемо одлуку зашто је то тако. Дакле, сада идемо ка томе", рекао је Еванс. „Ради се о различитим начинима да се иста ствар уради на неки начин“, рекао је Еванс.

Да ли се Јоан Тхурсдаи враћа?

У узбудљивим вестима за фанове, Сара Викерс би такође требало да понови своју улогу Џоан Тхурсдаи, Морсеовог љубавног интересовања и ћерке његовог ментора, након што је била одсутна из седме сезоне.

Зашто је Фред Тхурсдаи деградиран у Ендеавоуру?

Рогер Аллам – који игра ДИ Фреда Тхурсдаи – рекао ми је да су у ствари сви његови колеге детективи на крају кренули уназад у својој каријери: „Фред је благо деградиран јер на неки начин носи конзерву да је Фанци убијена, а затим се преселио у ову велику нову полицијску станицу, и сада ради под Ронниејем

Да ли су Лауренце и Емилиа Фок пар?

Емилија (46) је у сродству са Лоренсом Фоксом. Лауренце, 43, је Емилијин рођак. Иако раде у истој индустрији, рођаци никада нису заједно глумили на екрану. Емилија је такође глумила заједно са Лоренсовом бившом женом Били Пајпер у филму Ствари које треба урадити пре 30. године, док је сада разведен пар још увек био у браку.

Да ли је инспектор Левис на Ацорн-у?

У међувремену, серије Инспектор Луис и Ендевор су доступне на Ацорн-у. Авај, Морсе серија више није на Ацорн-у.

Да ли се инспектор Левис поново жени?

ДИ Роббие Левис

Хобсон је први пут срео Луиса када је још био само наредник у Морзеовој епизоди, Пут кроз шуму заједно са ДЦИ Морсеом. У Инспектору Морсеу, Луис је још увек срећно ожењен човек са децом.

Да ли постоји десета сезона Инспектора Луиса?

Луис: ИТВ/ПБС драма завршава деветом сезоном; Нема десете сезоне. Левис, дуготрајни Морзеов спин-офф ИТВ-а, практично је отказан након девете серије у Великој Британији. Кевин Вајтли је први пут добио улогу Робија Луиса поред Морзеа покојног Џона Тоа, у истоименој британској драми.

У којој епизоди инспектор Луис сазнаје ко је убио његову жену?

„Инспектор Луис“ Квалитет милосрђа (ТВ епизода 2009) – Резиме радње – ИМДб.

Хоће ли Лоренс Фокс икада поново глумити?

Нема сумње да је до сада имао успешну глумачку каријеру, глумећи у филмовима попут Луиса, Викторије и недавно Белих линија. Овај 42-годишњак је наговестио да се неће вратити глуми.

Да ли су Кевин Вхатели и Јохн Тхав били пријатељи?

Џон Тоу и ја смо били пријатељи – навикао сам на његове дивље погледе’: Кевин Вхатли се осврће на убиствено партнерство инспектора Морса. Овде, Кевин Вајтли (који је глумио Луиса поред Морзеа Џона Тоа) разговара за Радио Тимес и присећа се када је први пут чуо за Морзеа...

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found