Одговори

У којој радњи можете да кажете да хаљини у којој је снимљена УК?

У којој радњи можете да кажете да хаљини у којој је снимљена УК? „Саи Иес то тхе Дресс УК ће открити унутрашње функционисање једног од најбољих британских бутика за младенце, снимљеног у Цонфетти & Лаце у тржном центру Лакесиде у Есексу, једном од највећих трговачких центара у Европи са 500.000 посетилаца недељно,” ТЛЦ УК је рекао.

У којој продавници се каже да се хаљина одржава? Реци да хаљини је америчка ријалити серија на ТЛЦ-у која прати догађаје на Клеинфелд Бридал на Менхетну. Серија приказује напредак појединачних продајних сарадника, менаџера и монтера у радњи, заједно са профилисањем невеста док траже савршену венчаницу.

Који консултант је умро на Саи Иес то тхе Дресс? „Реци да хаљини“ Марго Амблер умрла је у борби против рака „Сваком учом свог бића“

Ко је Трејси из Кентакија? Трејси је социјалиста из Кентакија која је одувек живела у центру пажње. Потичући из богатог порекла, Трејси је љубав свог живота пронашла у Бену када су се повезали преко заједничких пријатеља.

У којој радњи можете да кажете да хаљини у којој је снимљена УК? – Повезана питања

Зашто је Ренди напустио Клајнфелдса?

Њена емисија се појављује периодично. Иако је Ренди још увек повезан са Саи Иес то тхе Дресс, напустио је Клеинфелд'с 2012. како би наставио са другим подухватима, укључујући спин-офф емисију, Ранди то тхе Ресцуе. Говорнички ангажмани и наступи воде га широм света.

Да ли је Клаудија добила отказ из Клајнфелдса?

Клаудија више није у продавници – њен радни однос је прекинут, али не у етру, због приватности. Била је несрећа што њен наступ није био на нивоу.

Да ли Ренди поседује Клеинфелдс?

Ренди Феноли је био модни директор продавнице венчаница Клеинфелд Бридал од 2007. до 2012. Након тога, његово дизајнерско искуство се исплатило када му је понуђен посао у Клеинфелду. Сада је независни консултант. Модни дизајнер је од 1992. године.

Да ли сте плаћени на Саи Иес то тхе Дресс?

Нису плаћени за свој изглед. Иако се невесте и њихове породице појављују у ријалитију, оне не добијају никакав облик накнаде у ТЛЦ емисији.

Да ли Ренди из Саи Иес то тхе Дресс има партнера?

Феноли није ожењен иако су интернетом кружиле гласине да се венчао са певачицом и глумицом Лајзом Минели. Изванредна свадба се касније осврнула на те гласине шалећи се да је, пошто су њих двоје били у браку преко интернета седам година, мислио да би требало да јој пошаље цвеће за годишњицу.

Која је била најскупља хаљина на Саи Иес то тхе Дресс?

Најскупља хаљина која је икада продата у емисији била је невести по имену Табита у седмој сезони серије „Саи Иес То Тхе Дресс” за невероватних 70.000 долара.

Ко је млада из Тенесија за Саи Иес то тхе Дресс Америца?

Реци да хаљини | Невеста Кристина Стантон.

Шта се догодило са Схаилом на Саи Иес то тхе Дресс?

Упознајте ТЛЦ-ову слепу невесту на Инстаграму. Саи Иес То Тхе Дресс представила је другу епизоду своје нове сезоне у суботу, 24. јула. Док је разговарала пред камером, 26-годишња млада је открила да је ослепела непосредно пре свог 16. рођендана као последица саобраћајне несреће коју је изазвала од возача који је био „под утицајем“.

Да ли је Ранди феноли напустио Клеинфелдс?

Ренди Феноли је рекао за Инсајдер да је једном напустио састанак у Клајнфелду. Звезда „Реци да хаљини” рекла је да се мајка „ругала” својој ћерки током састанка. „Био сам тако згрожен“, рекао је Феноли о понашању мајке. Посетите Инсајдерову почетну страницу за више прича.

Да ли је Режи да хаљини постављено?

Дакле, све у свему, људи који се појављују у 'Саи Иес то Тхе Дресс' нису глумци, а продавница је стварна, али постоји неколико аспеката серије ТЛЦ који нису баш у складу са оним што се дешава на Клеинфелд Бридал-у , врхунски бутик за невесте, а такође и звезда емисије.

Да ли Шеј још увек ради на Реци да хаљини?

Консултант Схаи на тему „Реци да хаљини Америци“. Такође ћете видети релативног новајлију Схаиа Иарброугха на спинофф-у, који је тренутно наведен као виши професионалац за продају и директор ВИП искуства у бутику.

Ко је отпуштен из Клајнфелдса?

Водитељица Фок Бусинесса Марија Бартиромо каже да је отпуштена са свог првог посла у Клеинфелд Бридал због испробавања хаљина. „Када сам била главна девојка, носила бих све ове велике венчанице које су биле заиста тешке“, рекла је за Фок Бусинесс Нетворк.

Да ли Антонела још увек ради у Клеинфелдсу?

Антонела је са мном поделила своју личну причу, која је била прилично кул. Добила је интервју за позицију консултанта и ради у Клеинфелду већ 13 година. Али она има историју у стајлингу и очигледно је талентована за свој посао.

Шта раде Клеинфелд консултанти?

Колико зарађује консултант за младе у Клеинфелду? Типична плата Клеинфелд Бридал Цонсултанта је 16 долара по сату. Плате бридалског консултанта у Клеинфелду могу се кретати од 13 до 17 долара по сату.

Да ли се реци да хаљини враћа 2021.

Премијера „Реци да хаљини“ 2021.: Како гледати, бесплатно стримовати, време, канал, трејлер. Клајнфелд ће поново врвити од невеста, јер се нова сезона популарне свадбене емисије враћа у ТЛЦ. „Реци да хаљини“ 19. сезона се премијерно приказује у суботу, 17. јула, у 20 часова. ЕТ (17:00 ПТ) на ТЛЦ.

Колико хаљина можете испробати у Клеинфелду?

Након састанка са својим консултантом, добићете Клеинфелд торбу за чување ваших личних ствари (ваше је да задржите!). Док купујете, можете видети онолико хаљина колико желите, али вас молимо да ограничите хаљине које испробавате на 8.

Да ли су Клеинфелд консултанти плаћени на провизију?

Клеинфелд консултант, или било који консултант за венчање, добијају плаћу по сату. Просечна плата за консултанта за венчање креће се између 9,76 и 16,36 долара по сату. Њиховим платама се додаје провизија, а на ту провизију морају да плате порез, као што би радили на своју редовну сатницу.

Да ли су Лори и Монте повезани?

Монте и Лори су веома блиски у стварном животу.

Она је супер. Знамо се 19 година и најбољи смо пријатељи, а њене унуке су моје кумче. Ми смо породица.”

Да ли је Монте Дурхам ожењен?

Вјенчани: пар из Александрије Монте Дурхам и Јакоб Еванс, у петак на степеницама суда у ДЦ. Дурхам, 57, је модни директор популарног спин-оффа ТЛЦ-а „Реци да хаљини: Атланта“; Еванс, 59, је пензионисани државни радник. Након грађанског обреда уследио је црквени благослов у цркви Св.

Коју је хаљину Алексис одабрала на Саи Иес то тхе Дресс?

Алексис испробава венчаницу Пнина Торнаи од 15.900 долара.

Ко су Трејси и Бен из филма Реци да хаљини?

Трејси је друштво из Кентакија која је одувек живела у центру пажње. Потичући из богатог порекла, Трејси је љубав свог живота пронашла у Бену када су се повезали преко заједничких пријатеља. Бен је такође био из богате породице, а Трејси је брзо додала да ће њихово венчање бити попут венчања у Краљевском Кентакију.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found