Celeb

Lea Michele rutina vežbanja i plan ishrane - Zdravi slavni

Раздраганост Zvezda Lea Michele je jedna od očaravajućih lepotica Holivuda, koja uvek ostaje u odličnoj formi. Uprkos tome što je prirodno vitka, Lea provodi značajno vreme u oblikovanju svog tela sa pravih mesta. Njena vitka figura ne samo da čini da joj sve vrste odevnih predmeta izgledaju fantastično, već i čini da izgleda više do svoje visine.

Sitna glumica je uspela da se pridruži ligi slavnih zaslužnih za izvajanu figuru, samo zato što je obraćala pažnju i na svoje vežbe i na ishranu. Opsednuta tetovažama, ikona stila ima ispisane tetovaže po celom telu, što je u stvari jedna od njenih najidiosinkratičnih karakteristika.

Lea Michele otkriva trbušnjake tokom planinarenja

Lea Michele 2014 Rutina treninga i plan ishrane

Plan ishrane Lea Michele

Zapanjujući je jedan od opreznih poznatih ličnosti koji ne preferiraju da ugađaju svojim jezicima nego svojim telima. Osim toga, ona takođe vodi računa o činjenici da njena ishrana treba da bude u skladu sa statistikom njenog tela. A pošto nije visoka, pazi da svoje telo ne daje hranom velikim porcijama.

Što se tiče izbora hrane za Lea, ona nastavlja da varira od veganskog do neveganskog režima ishrane. Dok ćete je tokom jednog ili dva meseca naći na strogom rasporedu veganske ishrane, a pre nego što to i primetite, ponovo će se vratiti na neveganski režim ishrane. Međutim, Lea priznaje da je energičnija i puna pasulja kada je na veganskoj ishrani.

Ne samo da je veganske namirnice održavaju u uglađenijoj formi, već je i oživljavaju od nekoliko zapaljenskih reakcija kao što su bol u stomaku, iritacija itd. Ona pohvaljuje ideju detoksikacije svog tela i ne odstupa od čišćenja tela od toksina tako što su jedan ili dva dana na tečnoj dijeti.

Imajući to u vidu, ona ne ističe hitnu dijetu ili hirne planove ishrane zbog kojih izgladnjujete svoje telo nekoliko dana. Program detoksikacije za dan ili dva ne šteti vašem telu; zapravo podstiče vaš metabolizam i imuni sistem tako što izbacuje sve toksine iz vašeg tela. Dok je u planovima za detoksikaciju, prelepa glumica zabranjuje čak ni čaj i kafu. Ona uglavnom računa na vodu, zelene smutije i niskokalorično povrće kako bi dala energiju svom telu.

Lea Michele trening rutina

Lea se pridržava agilnog rasporeda i svoje vežbe smatra vitalnim kao i hrana. Pošto nije mnogo fascinirana aktivnostima u teretani u zatvorenom, oseća se sklonijoj aktivnostima na otvorenom kao što su biciklizam, plivanje, planinarenje itd. Ova sjajna lepotica voli da radi jogu i oseća se izuzetno opušteno do srži nakon što prođe kroz sesije joge.

Joga je izuzetno doprinela tome da njeno telo učini gipkim i čudesnim. Uticaj joge je da Lea može da pravi različite teške pokrete plesa. Njena druga najomiljenija vežba je ples koji je jedan od vrhunskih oblika aerobika.

Brineta može večito da igra satima kako bi izbacila višak kilograma iz svog tela. Osim što povećava snagu i izdržljivost, ples takođe čini njeno držanje ravnim i čini da izgleda staloženije i istaknutije. Bio je to samo rezultat njenog ludog plesa koji je uglavnom bio odgovoran za njenu preobrazbu pre pojavljivanja u Glee-u.

Ona takođe izvodi intervale sa velikim uticajem i treninge sa tegovima kako bi uključila višestrukost u svoje vežbe, što je zaista spasava od toga da postane žrtva platoa gubitka težine.

Zdrava preporuka za obožavatelje Lea Michele

Ako želite da imate podrezan struk i uglačane zadnjice kao Lea, to možete imati radeći na ishrani bez potkopavanja treninga. Postoje neke namirnice koje prirodno podstiču proces sagorevanja masti u vašem telu, a da pritom ne osećate glad.

Uključujući takvu hranu u svoju ishranu, možete uključiti proces mršavljenja. Na primer, kad god osetite glad, konzumirajte hranu bogatu proteinima kao što su proteinske pločice, proteinski smuti itd. u malim količinama. Opremljen neverovatnim kapacitetom da ostanete zadovoljni duže vreme, proteinske grickalice ubrzavaju vaš metabolizam.

Na isti način, možete da unesete hranu bogatu vlaknima u svoju ishranu. Ne samo da ove niskokalorične namirnice katalizuju proces sagorevanja masti, već takođe oslobađaju vaše telo od destruktivnih toksina. S obzirom na to, ne morate nužno da konzumirate neukusnu hranu. Ako budete malo kreativniji, možete dodati ukusan ukus svojoj užini, na primer, mešanjem prirodnog bilja i začina u grickalice, možete ih učiniti ukusnim.