Celeb

Colton Haynes Rutina treninga i plan ishrane - Zdrava slavna osoba

Glumac srcolodac, blagosloven uglatim jagodicama i ubitačnim osmehom, Colton Haynes neizbežno ima vrhunski izgled sa pocepanim telom. Stekao je veliku popularnost svojom ulogom u Teen wolf, Kolton Hejns je spreman da iskoristi veće prilike. Često se razmećući svojim telom u izdancima bez košulje i skoro golim, Hejns posebno brine o svom telu.

Rutina treninga Colton Haynes

Hejns oblikuje svoje telo vežbama i oseća se veoma zadovoljno nakon napornog vežbanja. Njegov lični trener David Buerstavlja ga pod intenzivne vežbe pet dana u nedelji. Mlada zvezda je jednostavno zaljubljena u jogu i veoma je često praktikuje.

On tvrdi da je joga veoma efikasna u sagorevanju kalorija. Međutim, kada mu je cilj da izgradi mišiće i postigne mišićavo telo, prelazi na kardio vežbe i treninge otpora.

Vežba Colton Haynes

Vežbe okretanja za toniranje

Vežbe okretanja koje radi Haynes su jedan od najmoćnijih načina za brzo sagorevanje kalorija. To je aktivnost u zatvorenom prostoru i ne zahteva mnogo aranžmana.

Biciklizam kod kuće je odlična ideja. Potreban vam je samo stacionarni bicikl i možete ga koristiti kako vam odgovara. Samo se pobrinite da nosite odgovarajuću odeću za vežbanje i tenisice. Pored toga, potrudite se da stvorite prijateljski ambijent puštajući neku rok muziku. Muzika ima imperativnu ulogu jer vas oduševljava kucanje vašeg srca u skladu sa muzikom.

Ako ne želite da kupite stacionarni bicikl, možete posetiti spinning studio i tamo vežbati biciklizam. Nakon što zagrejete telo, nastavite da vozite bicikl osim ako se potpuno ne iscrpite. Postoje različiti nivoi predenja; možete odabrati nivo na osnovu vašeg nivoa izdržljivosti. Normalni režim je najbezbedniji od svih i pogodan je za početnike. Kada se vaša izdržljivost izgradi, možete se prebaciti na napredne nivoe. Vrtenje ili vožnja bicikla oblikuju vaše mišiće i otapaju brojne kilograme iz vašeg tela. Možete da se okrećete dva puta nedeljno da biste svom telu podarili zdravu promenu.

Colton HaynesPlan ishrane

Hejns deli svoju slabost da nema kontrolu nad hranom. On voli hranu i ne želi da svoje telo liši omiljene hrane. On jede bezbroj smeća i prerađene hrane. Ali dobar deo je što on kompenzuje dodatne kalorije koje je potrošio vežbanjem dodatnog vremena u teretani.

Zvezda u usponu je sasvim u redu sa nekim dodatnim vežbama, ali kompromis sa ukusom je za njega prilično neprihvatljiv. Njegov lični trener se stara da Haynesovo telo bude u stanju da ispuni kriterijume kalorijskog deficita. Pored toga, on takođe pazi na hranu koju jede Hejns i podstiče ga da jede hranu bogatu proteinima i zdravu hranu.

Zdrava preporuka za fanove Koltona Hejnsa

Ako ste jedan od obožavatelja Hejnsa, i želite da dobijete bicepse i tricepse kao on, pređite na dizanje tegova. Zgodni komad radi mnogo toga. Ali pored toga, nemojte zanemariti svoju ishranu kao što to čini Hake.

Ishrana je podjednako odgovorna za postizanje željenog oblika tela. Dakle, uz redovne vežbe, jedite hranu bogatu proteinima. Prava hrana će ojačati vaše telo i učiniti vas zdravim i otpornim.

Image Credit – Celebrific
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found