Celeb

Joe Jonas Workout Rutine and Diet Plan - Healthy Celeb

Nakon što je Joe Jonas bio prijavljen da glumi u kampanji Guess’ Spring 2017, shvatio je da će morati da usvoji disciplinovanu i efikasnu rutinu vežbanja. Morao je da pozira u donjem vešu i to bez definisanih trbušnjaka i izvajanog gornjeg dela tela bio bi ništa drugo do neuspeh.

Joe Jonas bez majice tokom snimanja Guess donjeg veša 2017

Tako je stupio u kontakt sa Džejem Glejzerom, koji je osnivač Unbreakable Performance Centra. Glejzer je trenirao vodeće sportiste iz NFL-a i drugih sportova i radio je sa brojnim poznatim ličnostima kako bi im pomogao da razviju zadivljujuću građu. Džoov brat Nik Džonas takođe je redovan u Glejzerovoj teretani, koja naplaćuje strmih 2000 dolara mesečno kao članarine.

Faze treninga

Glejzer je pripremio veliku snagu i super intenzivnu rutinu vežbanja kako bi pomogao Džou da postigne svoje estetske ciljeve. Njegova rutina vežbanja se protegla na 16 nedelja i podeljena je u 5 faza. Ove faze su išle tamo-amo između nagomilavanja i usitnjavanja njegovog tela.

Počeli su tako što su dodali nešto mišića njegovom gustom tijelu i nakon što su dobili zadovoljavajuću količinu mišićne mase, počeli su da usitnjavaju njegovu građu, nakon čega je uslijedio još jedan krug povećanja. Zatim su se ponovo vratili toniranju njegovih krupnih mišića. Njegov režim vežbanja su zaokružili fazom sečenja, što mu je pomoglo da dobije trbušne trbušne mišiće. Tokom nekih faza svog režima vežbanja, morao je da trenira dva puta dnevno.

Joe Jonas iseckani izgled

Тренинг са теговима

Džo se oslanjao na trening snage u teškoj kategoriji da bi povećao svoju fizičku formu. Verovatno je išao na niske serije da bi postigao željeni cilj mišićne mase. Najefikasniji način za dodavanje mišićne mase je da uparite dnevni trening specifičnih delova tela sa malim brojem ponavljanja i velikom težinom. Uverite se da stavljate dovoljno naprezanja na mišiće da dobijete odgovor od centralnog nervnog sistema, što zauzvrat pokreće razvoj većih i jačih mišićnih vlakana. Takođe je mudro odustati od kardio treninga tokom velikog perioda kako biste bili sigurni da ne gubite mišićnu masu tokom procesa.

Boks

Za fazu usitnjavanja i sečenja, Glejzer je mnogo verovao u boks. On veruje da sesije boksa i sparing rad efikasno povećavaju i smanjuju vaš otkucaj srca, što ga čini dobrom opcijom za sečenje. Bokserski treninzi imaju odličnu kombinaciju intenzivne kardio rutine i treninga metabolizma. Najbolja stvar je što istovremeno radite na svojoj snazi.

Sesije boksa su se pokazale efikasnim u oblikovanju njegovih ramena i torza. Takođe, bokserski treninzi dali su njegovoj figuri atletski izgled, koji je bio savršen za njegovu manekensku kampanju. Glejzer ga je trenirao na sličan način, oni treniraju svoje profesionalne sportiste uključujući UFC borce i NFL zvezde.

Joe Jonas 2017 Guess shoot

Disciplinovan

Ključ njegovog uspeha bila je njegova disciplina i doslednost. Kao pop zvezda, morao je mnogo da ide na turneje i pobrinuo se da ne propusti treninge zbog obaveza na poslu. Tokom njegovih turneja, pomagali su mu različiti treneri kako je želeo da ostane na pravom putu.

Jedan od ovih trenera bila je bivša prvakinja u boksu. Takođe ga je obučavala Zelena beretka, što je termin rezervisan za 1. oficira Komande specijalnih snaga. Zamoljen je da izvede različite vežbe Zelenih beretki.

Fotografisanje Joe Jonasa Guessa 2017

Plan ishrane

Jonas je svoj intenzivan i naporan režim vežbanja upotpunio čistom i zdravom ishranom. Uverio se da konzumira mnogo proteina. Takođe nije potpuno isključio ugljene hidrate i masti iz svoje ishrane, ali je dobio uputstva da jede u određeno vreme u toku dana.