Celeb

Majkl Fasbender Rutina vežbanja i plan ishrane - Zdravi slavni

Zaslužan za poletan izgled i ubojiti osmeh, Michael Fassbender je irski glumac sa pocepanim i zategnutim telom. Nakon što se pojavio u kultnim filmovima kao što su 300, Hunger, Centurion i drugi, Fasbender je uspeo da osvoji hiljade obožavalaca širom sveta.

Pored njegovog glumačkog kalibra, njegovo spektakularno telo je nesumnjivo zaslužno za njegovu popularnost. Budući da nije genetski vitak, Majkl mora zaista naporno da radi da bi postigao željene oblike tela. Različiti filmovi koji traže različite uloge dodatno potiču glumca da dobije ili izgubi težinu u skladu s tim.

Rutina treninga Majkla Fasbendera

MichaelFassbender rutina vežbanja

Lik Majkla u filmovima generalno je čvrst, otporan i neumoljiv momak. Često mora satima da vežba da bi se uklopio u uloge, što od njega zahteva upornu motivaciju i napore. Za njegov film 300, zgodni momak je morao da vežba deset do dvanaest sati dva meseca, jer su scene borbe u filmu zahtevale od njega neverovatnu snagu, izdržljivost i izdržljivost.

Svoj ratnički izgled je stekao vežbanjem kružnih treninga koji su predstavljali spoj zgibova, mrtvog dizanja, sklekova, skokova u kutiju, brisača poda, čišćenja i pritiska kettle bell i zgibova. U međuvremenu, da bi se oporavio od treninga, trčao je na traci za trčanje dva minuta.

Pored toga, u svoje treninge je uključio i prevrtanje guma, seckanje maljem i rad sa medicinskom loptom i izvodio ih dva puta nedeljno. Za vikende je rezervisao kardio vežbe kao što su biciklizam, trčanje, plivanje, planinarenje itd.

MichaelPlan Fasbenderove dijete

Majkl je neizbežno uspeo da stekne telo patuljka i uz pomoć vežbanja i dijete. Njegova ishrana je uvek u potpunoj sinhronizaciji sa vežbama. Da bi bio siguran da njegovo telo dobija dovoljno proteina da povrati gubitak mišića, Fasbender u svojoj ishrani jede hranu bogatu proteinima.

Nakon što je dan započeo proteinskim smutijem, zvezda u svoj ručak i večeru ubacuje nemasne proteine ​​kao što su pileća prsa bez kože, ćuretina, crveno meso itd. Fassbender izbegava uključivanje hrane bogate ugljenim hidratima u svoju ishranu jer izaziva porast nivoa šećera u krvi i izaziva nakupljanje masti u njegovom telu.

Da bi obezbedio adekvatan oporavak, umesto velikih obroka, Fasbender više računa na male obroke i jede obroke nakon svaka tri sata. Mali obroci pokreću vaš metabolizam i pomažu vašem telu u izgradnji mišićne mase.

Dijeta Majkla Fasbendera za „glad“

Mada Fassbender je oprezan u pogledu svoje ishrane, ali kaže da je bilo i trenutaka kada je jeo hranu samo da bi preživeo i da bi dobio kalorije za vežbanje. I to tokom priprema za ulogu u filmu Glad, u kojem je trebalo da izgleda previše mršavo.

Svoj put je započeo tako što je smanjio potrošnju kalorija na 900 dnevno. Međutim, kada nisu primećeni očigledni rezultati, dodatno je smanjio potrošnju kalorija na 600 kalorija dnevno.

Nakon što je doručkovao borovnice, jagode, orahe, bademe itd., večerao je sardine i hleb od celog zrna. Međutim, da bi se uverio da pri tome ne žrtvuje svoje mišiće, svakodnevno je hodao do četiri milje i vežbao različite položaje joge.

Zdrava preporuka za fanove Majkla Fasbendera

Ako ste jedan od fanova Fasbendera i želite da steknete mišićavo telo poput njega, to možete učiniti držeći se njegovog režima vežbanja i dijete. Imajući to u vidu, iskušenje da postignete brze rezultate može dovesti do toga da postanete žrtva pretreniranosti. Zato ne žurite i idite korak po korak ka svom cilju.

Naporne vežbe su odlično sredstvo za postizanje traženog tela, ali ih treba raditi pod nadzorom stručnjaka. Fassbenderuvek imao svog ličnog trenera Mark Twight rukovodeći i usmeravajući njegove korake. Možete da radite potisak sa klupe i ramena, savijene u redove, čučnjeve, pregibe bicepsa itd. da biste izgradili bicepse kao što je Fasbender.

Ako je moguće, počnite sa vežbama uz pomoć stručnjaka za fitnes. Na taj način ćete saznati sve prednosti i nedostatke treninga, kao i preduslove predostrožnosti koje treba da preduzmete dok radite intenzivne vežbe. Kada postanete vešti u njima, možete ih sami vežbati.

A što se tiče ishrane, pređite na ishranu sa malo ugljenih hidrata, niskim sadržajem masti i visokim sadržajem proteina. Učinite ribu, orahe, avokado, semenke konoplje, ovsene pahuljice i sl. sastavni deo vašeg režima ishrane, jer imaju visok sadržaj omega 3 masnih kiselina. Osim toga, izbacite iz ishrane mlečne i slatke namirnice.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found