Celeb

Jamie Eason Diet Plan Rutine Workout - Healthy Celeb

Jamie Eason vežba u teretani.

Fitnes model Džejmi Ison koji je uzor milionima devojaka poseduje savršeno izvajanu figuru neverovatnih oblina. Glam slavna jela svoju ishranu i rutinu vežbanja, koja je održava u uzornom obliku, hajde da pogledamo.

Veza između spavanja i dijete

Džejmi tvrdi da vaš obrazac spavanja i dijeta idu ruku pod ruku. Možda ćete biti zapanjeni kada znate kakva je ovo logika!! Pa, omamljivač ima fiziološke i psihološke činjenice sa sobom koje podržavaju svoju izjavu. Ona navodi da kada ne spavate adekvatno, osećate nedostatak energije i da biste se oslobodili te lenjosti, konzumirate ugljene hidrate. Dakle, ako se osećate umornije, verovatno ćete konzumirati više ugljenih hidrata. Najbolji način da prevaziđete takve žudnje je da se dobro naspavate najmanje osam do devet, jer će vas to dovesti mnogo bliže vašem cilju gubitka težine. Štaviše, negujte naviku da se rano uspavate. Buđenje do kasno u noć podstiče vaš unos nezdrave hrane koja dodatno gomila kalorije u vašem telu.

Vežba za biceps Džejmi Ison.

Uravnotežena ishrana je vitalna

Džejmi kaže da ako želite da steknete kondiciono i vitko telo, ne možete zanemariti svoju ishranu. Dok se pridržava hranljivih materija, Džejmi jede čistu hranu. Revitalizuje se zdravim obrocima nakon svaka tri sata, koji zadržavaju glad i ubrzavaju njen metabolizam. Osim toga, pridržava se kontrole porcija i izbegava konzumaciju slatke, prerađene, masne, slane hrane, itd. Ona priznaje važnost dana varanja jer oni detoksikuju njen mozak od zlokobnih žudnji.

Džejmi Ison želi da jede krofnu.

Ipak, ona im nije mnogo naklonjena. Ona radije naglašava konzumaciju zdrave, ali ukusne hrane. Pored toga, hrana koju konzumirate u danima varanja u potpunosti zavisi od vašeg dugoročnog cilja. Na primer, ako je vaš cilj da steknete optimalno zdravlje, možete jesti nezdravu hranu u dane varanja. Naprotiv, ako je vaš cilj da smršate, striktno se klonite nezdrave hrane. Džejmi jede čokoladu bez šećera da bi se odrekla želje za šećerom.

Potrošnja suplemenata

Džejmi Ison sa proteinskim šejkovima.

Džejmi ističe potrošnju suplemenata jer oni neguju vaše telo esencijalnim hranljivim materijama koje vam verovatno nedostaju u ishrani. Na primer, većina vegana ne dobija dovoljno omega-3 masnih kiselina. Dakle, oni će svakodnevno konzumirati dodatke ribljeg ulja kako bi podstakli proces sagorevanja kalorija. Osim toga, žene obično pate od nedostatka vitamina, pa će konzumirati multivitaminske suplemente kako bi se spasile od gubitka. Sama Džejmi konzumira sledeće suplemente u svojoj svakodnevnoj rutini.

BCAA – Da se poveća broj mršavih mišića

Glutamin – Za oporavak od napornog treninga

Energetski dodaci – Da je ponovo napunim energijom kada se oseća loše

Multivitamin – Da bi se obezbedilo optimalno zdravlje

Протеински прашак – Da pomogne njenom telu da raste mišiće

Promena je moguća

Jamie Eason vežba

Džejmi tvrdi da je videla žene kako se uzdržavaju da ne prihvate plan fitnesa verujući da je prekasno. Oni veruju da su već izazvali veliku pustoš u svom telu time što su tako dugo bili na nezdravom načinu života i da sada nema koristi od prelaska na zdrav način života. Ali dobra vest je da nikada nije kasno da svoj životni stil uvedete novi i zdrav početak. Ikona fitnesa je takođe dugo imala nezdrave navike u ishrani i sličan način života, ali more promena došlo je kada joj je dijagnostikovan rak 2005. Međutim, umesto da se oseća obeshrabreno, Džejmi je više volela da promeni svoj život zauvek. Motivisala se i započela karijeru kao fitnes model. Kada bomba može da zaradi toliko imena i slave nakon što je prošla toliko toga u svom životu, vi i ja svakako možemo raditi na tome da naše živote učinimo zdravijim i srećnijim.

Trener za fitnes uživo – program od dvanaest nedelja

Da bi pružila bolja i precizna uputstva svojim fanovima, Džejmi je osmislila sopstvenu ishranu i program vežbanja pod nazivom „Live Fit Trainer“. Dvanaestonedeljni program će vam dati korak po korak uputstva o vežbama u teretani. Uključila je vežbe za gornji i donji deo tela. Nakon što počnete sa treninzima niskog intenziteta, fitnes program će vas odvesti do treninga visokog intenziteta. Trening snage je temeljno istaknut u planu kako ga Džejmi naziva kao okosnicu treninga. Morate da uparite svoju rutinu vežbanja sa šest malih obroka u toku dana. U planu obroka dobićete i listu predloženih recepata. Nepotrebno je reći da su ovi recepti jednostavni za kuvanje i ukusni. Možete slobodno da koristite fitnes program i da ga se pridržavate prema uputstvima.

Šestodnevni trening

Džejmi Ison vežba ruke.

Džejmi vežba šest dana u nedelji. Njene vežbe se sastoje od treninga snage, intervalnog treninga i kardio treninga. Ona najviše obožava trening sa tegovima i naziva ga najmoćnijim lekom za održavanje mladosti kože i tela. Džejmijev trening počinje treningom sa tegovima, a zatim slede kardio vežbe. Džejmi ne propušta da tonizira različite mišiće svog tela i da odgovara cilju; ona je rasporedila svoje vežbe na osnovu dana. Ona predlaže svojim obožavaocima da održavaju faktor zabave živim u vežbama jer vas to štedi od umora od vežbi. A za svoje pratioce koji imaju vremensko ograničenje, ona im preporučuje da prihvate kardio vežbe kao što su trčanje, plivanje itd. Ovo su vrhunski treninzi jer vam omogućavaju da vežbate celo telo. Pored toga, ona nastavlja da se prebacuje na novije i izazovnije vežbe kao što su bootcamp trening, kružni trening itd. Evo jednog od primera njenih nedeljnih treninga.

Dan 1 – Nazad

 • Pull ups – 5 setova, 5 ponavljanja
 • T-bar Redovi – 3 seta, 10 ponavljanja
 • Jednoruke bučice – 3 seta, 10 ponavljanja
 • Sedeći redovi bliski hvat – 3 seta, 10 ponavljanja
 • Lat Pulldown – 3 seta, 10 ponavljanja

Dan 2 – Ramena

 • Potisak za bučice sedeći – 3 seta, 10 ponavljanja
 • Bočni bočni potisak za bučice – 3 seta, 10 ponavljanja
 • Set bočnih podizanja sa kablovima – 3 seta, 10 ponavljanja
 • Sedeći zadnji delt leti na mašini – 3 seta, 10 ponavljanja

Dan 3 – Noge

 • Sedeći ekstenzije nogu – 3 seta, 10 ponavljanja
 • Smit mašina čučnjevi – 3 seta, 15 ponavljanja
 • Iskorak sa utegom – 3 seta, 20 ponavljanja
 • Podizanje tela u stojećem položaju – 3 seta, 20 ponavljanja
 • Podizanje teladi u sedećem položaju – 3 seta, 15 ponavljanja

Dan 4 – Kardio (40-60 minuta)

5. dan – Ruke, grudi i trbušnjaci

 • Potisak sa nagnutim bučicama sedeći – 2 seta, 10 ponavljanja, nakon čega sledi preskakanje užeta dva minuta
 • Cable Flyes – 2 seta, 10 ponavljanja, a zatim savijanja za biceps (2 seta, 10 ponavljanja)
 • Podizanje nogu rimske stolice – 3 seta, 10 ponavljanja
 • Bicycle Crunches – 3 seta, 25 ponavljanja

Dan 6 – Noge

 • Savijanje nogu u sedećem položaju – 3 seta, 20 ponavljanja
 • Smit mašina čučnjevi – 3 seta, 15 ponavljanja
 • Mrtvo dizanje ukočenih nogu – 3 seta, 15 ponavljanja
 • Leg Press – 3 seta, 15 ponavljanja
 • Ležeći savijanje nogu – 3 seta, 10 ponavljanja
 • Podizanje teladi u sedećem položaju – 3 seta, 10 ponavljanja

Možda ćete želeti da pogledate i njene razne video zapise o vežbanju ispod.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found