Celeb

Rutinski plan ishrane za vežbanje Kobija Brajanta - Zdrava slavna osoba

Kobi Brajant je bio legendarno ime u istoriji košarke. Visok i veličanstven rast ovog čoveka u dobro održavanom tonu doneo je priliku da igra sa Nacionalnom košarkaškom asocijacijom (NBA). Čini se da mu je suđeno da igra ovu igru ​​i stoga je nakon njegovog rođenja deda počeo da ga priprema za budućnost. Njegov talenat je procvetao rano kada je završio srednju školu i napravio rekord da bude najbolji košarkaš nacije u srednjoj školi.

Nikada nije odstupio i nije izneverio svoju zemlju. Njegov 81 poen postignut u samo jednoj utakmici pokazao se kao iskorak u njegovoj karijeri, zlatnim rečima zapisan kao najviši poen u istoriji NBA. Nije tako lako održati ovu veličanstvenu karijeru nekoliko godina bez pravilne ishrane i vežbanja. Sve zajedno, uz pravilnu negu tela i savršenstvo u igri, postigao je titulu najmlađeg igrača koji je postigao 30.000 poena u rekordima Košarkaške konfederacije. Postoji mnogo ljudi koji žele da znaju o tajni njegove figure i energije, a za to, pogledajmo njegov režim vežbanja i ishrane, koji je dat u nastavku:

Kobi Brajant LA Lejkersi

Intenzivna rutina vežbanja Kobija Brajanta

Čovek sjajne visine i težine privukao vam je pažnju svojim rastom od 6 stopa i 5 inča (naplaćena visina je bila 6 stopa 6 inča). Bio je profesionalni igrač i morao je da koncentriše svoju građu za postojanost.

  • Pravilna raspodela vremena

Ravnomerna raspodela vremena za redovne vežbe i treninge bila je ključna tačka na Brajantovom putu ka uspehu. Odredio je 6 sati dnevno za redovne vežbe i izvodio ih je samo 6 od 7 dana u nedelji. Prva četiri sata bila su posvećena trčanju, a preostala 2 sata treningu košarke. Preostala 2 sata čine kardijalne vežbe i trening sa tegovima.

  • Изградња мишића

Igrač je ozbiljno radio na izgradnji mišića i to je bio razlog njegovog gvozdenog tela. Naporni napori u vidu vojne štampe, savijanja nogu, trbušnih trbušnjaka i izgradnje bicepsa-tricepsa bili su u njegovoj svakodnevnoj rutini. To mu je dalo odličan kvalitet izdržljivosti i ogromnu brzinu koja je druge učinila njegovim obožavaocima.

  • Važnost odmora

Kobe, koji je takođe bio poznat kao Crna mamba dao izuzetnu vrednost odmoru u svom rasporedu. Prema njegovim rečima, uvek je postojao zahtev da se odmori od velikog opterećenja kako bi se brinulo i o srcu, ali i o plućima. Stoga je jedan dan u nedelji bio posvećen opuštanju.

Rutina vežbanja Kobija Brajanta

Kobe Bryant Plan uravnotežene dijete

  • Telo Kobija Brajanta prepoznato je po svojoj konstrukciji od gvožđa. Ova snaga i čvrstina kojima se dive milioni ljubitelja sporta nisu došli sami od sebe. Uzimao je odgovarajući sadržaj proteina u svom dnevnom obroku jer su njegovi dijetetičari znali da proteini služe kao sirovina za izgradnju mišića u telu.
  • Trčanje i iscrpljujuće igranje izazivaju jako znojenje i povećavaju metabolizam vode u telu. Stoga, da bi se spasio od velikog gubitka vode i da bi ostao zaštićen od dehidracije, uzimao je velike količine vode. Gubitak soli tokom znojenja takođe treba proveriti putem pića.
  • Nije bio striktan sledbenik vegetarijanske ishrane i žudeo je za mesom, ali je pazio na svoje nevegetarijanske želje. Bilo mu je teško da striktno prati dijetu izbegavajući meso.
  • Uglavnom, bio je voćežder (voćežder) i išao je po sveže voće kad god bi usred glavnih obroka bilo gladi. Potpuna ishrana mu je bila prioritet.
  • Takođe nije bio za to da se pravi veliki razmak između dva obroka. Da bi popunio ove praznine, ujutro je uzimao jaja i salatu ili tost. Do brzog sagorevanja kalorija dolazi kada se rad mišića ubrzava, tako da dodavanjem nemasnog jogurta u piće može poslužiti kao trenutni izvor osveženja.
  • Brajantova tabela ishrane takođe je uključivala zeleni čaj, koji je piće koje puni telo antioksidansima i napada štetne slobodne radikale. Takođe pomaže u odbrani vitalnih organa tela od oštećenja mlečne kiseline.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found