Celeb

Rutinski plan ishrane za vežbanje Anđeline Džoli - Zdrava slavna

Angelina Jolie je jedna od najpoznatijih američkih glumica. Karijeru je započela radeći od sedme godine radeći male uloge u filmovima. Slavu je stekla snimajući film „Lara Kroft: Tomb Raider”. Ovaj film ju je učinio najpopularnijom glumicom širom sveta. Ona je u vezi sa Bredom Pitom. Anđelina Džoli ima ogromnu listu obožavalaca širom sveta. Takođe je dobila titulu najlepše žene na svetu. Glavni razlog zašto izgleda lepo uključuje njen savršeni oblik tela. Upravo zbog njenog vitkog i vitkog oblika tela su joj ponuđeni akcioni filmovi poput Tomb Raider. Visoka je 5'8 inča i ima težinu od oko 59 kg.

Dijeta za vežbanje Anđeline Džoli

Rutina vežbanja Anđeline Džoli

Ona koristi niz vežbi kako bi bila sigurna da dobije savršeno telo.

Vežbe joge: Anđelina Džoli voli da održava svoje telo u savršenoj formi i za to koristi vežbe joge. Ona koristi sesiju joge za toniranje mišića koja je odličan izbor za vežbanje. Ovakav trening osigurava da ona održi uglađeno telo. Osigurava snagu i uglađenost tela bez da postane glomazan. Joga je najbolja vežba za nevolju. Pruža priliku pojedincu da se opusti. To je posebno važno za osobu poput Anđeline Džoli koja ima užurban život.

Кик бокс: Anđelina Džoli izvodi vežbe kik-boksa i borilačke veštine kako bi održala noge. Videli smo akcione poteze u filmovima poput Tomb Raider i soli. Ona koristi kik boks da poveća svoju izdržljivost i snagu. Takođe pomaže u povećanju fleksibilnosti tela. Pomaže u izgradnji snage u njenim bokovima i butinama. Takođe pomaže u sagorevanju mnogo kalorija iz tela.

Twisted Lunge: Ako želite da tonirate svoju zadnjicu baš kao Anđelina Džoli, onda je ova vežba jedan od najboljih načina da to uradite. To možete učiniti uz pomoć vežbe poznate kao uvrnuti iskorak. Ovu vežbu je razvio lični trener Gunar Peterson.

Takođe je poznata po dodavanju otpora u svojim vežbama. Kombinovala je aerobik sa otporom na sagorevanje masti. Ona izvodi vežbe otpora sa više drugih zbog svog zauzetog rasporeda. Vežbe koje možete uključiti da biste dobili isti oblik kao Angelina su:

  • Vežbe za iskorak i ramena
  • Lunges i bicep curls
  • Očistite, čučnite i pritisnite
  • Pull ups

Plan ishrane Anđeline Džoli

Anđelina Džoli ima strogu dijetu. Tokom filma Tomb Raider trenirala je da postane više atletska žena. Nekada je imala ishranu sa visokim sadržajem proteina, obrok sa malo ugljenih hidrata kako bi joj pomogla u izgradnji mišića. Film je od nje zahtevao da bude atletska žena. Kao i sve holivudske poznate ličnosti, ona konzumira puno proteina, uzima povrće, voće na pari i puno vode u ishrani. Uzimaju malu količinu složenih ugljenih hidrata, dovoljnu da dopune telo potrebnom energijom. Ovih dana poznati treneri teraju svoje poznate ličnosti da izvode intenzivne aerobne i anaerobne vežbe koje pomažu u brzom sagorevanju masti. Ona se odlučuje za plan ishrane koji uključuje sveže voće. Izbegava upotrebu namirnica na bazi crvenog mesa i pšenice. Takođe voli da u svom obroku ima sirove salate.

Zaključak

Ako želite da dobijete savršeno telo baš kao Anđelina Džoli, onda morate ne samo da pratite vežbe koje se izvode ili vrstu hrane koju konzumirate, već morate biti odlučni da naporno radite za svoje telo. U suprotnom, postoje šanse da uopšte nećete moći da postignete željene rezultate. Gore navedeni saveti mogu vam pomoći da postignete savršenu formu tela o kojoj ste oduvek sanjali. To zahteva vašu potpunu odlučnost i fokus. Takođe bi trebalo da se fokusirate na poboljšanje svojih navika u ishrani. Takođe, pokušajte da ne jedete svoju večeru ili bilo koju hranu posle 20 časova. Ako možete sve ove stvari, onda postoje šanse da sigurno možete postići oblik tela baš kao Angelina Jolie.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found