Celeb

Rutinski plan ishrane za vežbanje Džastina Bibera - Zdrava slavna

Kanadska senzacija Justin Bieber nedavno je pokazao svoje telo od 6 komada. Okreće svoje telo prema pocepanom. Sada Biber želi da osvoji sve više srca dama svojim odličnim oblikom tela.

„Vježbao sam u teretani, sve veći, pokušavajući da budem seksi za dame“

Ovo je rekao JBieber. Uvek je imao atletsko telo. Odrastao je igrajući hokej u svojoj zemlji, a takođe je dobio i najkorisnijeg igrača u NBA All-Star košarkaškoj utakmici poznatih ličnosti 2011. Nakon poređenja sa tinejdžerskim glumcem, Tejlorom Lotnerom, koji je zapravo pripremio svoje isklesano telo za ulogu Džejkoba Bleka u Сумрак Сага filmske serije uz pomoć Džordana Juama, vlasnika Jordanovog virtuelnog fitnes kluba i Lotnerovog ličnog trenera, Biber nije bio dobar u toj sekciji (bodibilding). Dakle, JBieber je na istom tragu i uskoro bi ga mogli videti u tim ubitačnim trbušnjacima.

Justin Bieber Body

Takođe mora da kontroliše svoju ishranu da bi dobio takve trbušnjake. Droga, alkohol, pušenje nisu dobri za zdravlje i on to zna. Siguran je da neće biti zavisan od ovih stvari i da mu neće uništiti život. Он каже -

„Znam da neću doneti lošu odluku koja će promeniti život, kao što su neki ljudi. Video sam da se to dešava previše puta. Mogao bih da budem sebi najgori neprijatelj, ali ne želim da zabrljam ovo”

Primer treninga od 6 paketa

Da biste dobili 6 pakovanja, potrebno je da radite kardio da biste skinuli višak masti ako ih ima. Kardio ili kardiovaskularne vežbe uključuju vožnju bicikla, trčanje, trčanje, veslanje itd. Jer, da bi ovi trbušnjaci bili vidljivi, prvi korak je da uklonite taj višak sa svog tela. Jedite redovne dijete da biste održali brzinu metabolizma. Za ovo se preporučuje jedenje malih obroka kao što je proteinski šejk. Trening otpora i trening sa tegovima su neophodni za razvoj mišića.

Što više i više mišića uključite, više ćete biti na putu da dobijete tih 6 trbušnjaka. Možete isprobati neke od ovih vežbi da biste ubrzali ovaj proces od 6 trbušnjaka -

 • Burpees – Možete isprobati različite varijante burpija da biste bili pocepani. Pre svega, stanite uspravno, a zatim dodirnite rukama tlo tako što ćete doći u čučanj. Zatim naterajte nogu da se ispruži unazad (znate kao položaj daske). Sada se vratite u položaj čučnjeva i na kraju u stojeći uspravni položaj.
 • Ходајући чучњеви – Isprobajte ovo na kraju treninga da biste ga maksimalno iskoristili.
 • Чучњеви – Uradite ovo da biste uključili mnogo više mišićnih grupa.
 • Zamah sa bučicama – Dobro za noge i leđa.
 • trbušnjaci –Radi na rectus abdominis mišiću. Trebalo bi da budete malo oprezni dok radite ovu vežbu jer može izazvati povredu glave kada podignete glavu sa rukama prekrštenim iza vrata ili glave.
 • Трбушњаке -Slično je kao i trbušnjaci.
 • Podizanje nogu -Ovo je odlično za stomak. To možete učiniti tako što ćete ležati na podu na leđima. Zatim podignite noge tako da vam butine budu okomite na telo, a potkolenice paralelne sa njim. Imajte na umu da tokom ove vežbe morate da držite prste uperene. Sada polako podignite noge i ispravite ih tako da su vam cele noge okomite na telo i usmerene ka plafonu. Sada spustite ravne noge i držite ih kada su samo 1 inč od poda. Sada postepeno podignite noge nazad do plafona. Uradite ovo mnogo puta.

Неки УРАДИТИs –

 • Пије много воде.
 • Uradite vežbu zagrevanja pre nego što počnete sa vežbanjem, a zatim vežbe istezanja.
 • Izbegavajte alkohol.
 • Uverite se da ne preterujete sa kardio treningom da biste izgubili salo sa stomaka, jer postoji genetska činjenica prirode da malo ljudi ima višak masti na stomaku nego što bi želeo.

Plan ishrane Justina Biebera

Justin striktno prati svoj plan ishrane. On zna da dijeta ima više doprinosa od vežbanja za postizanje odličnog držanja i oblika tela. Neke tačke koje ima na umu su -

 • Pije puno vode.
 • Jedite hranu od celog zrna umesto rafinisanih proizvoda.
 • Jedite male redovne obroke tokom dana.
 • Jedite sveže voće radije nego njihov sok.

Iako je nedavno postao vegan i tako nije jeo nijedan mlečni proizvod ili ne-veg. Bio je napolju sa svojim prijateljima i molili su ga da pojede komad bifteka. Ali, pošto je bio vegan, naručio je tofu biftek i tempeh takos. Bio je takvo derište jer je privlačio svačiju privlačnost kada je ispuštao grčeve i pljuvao hranu. Čak mu i sada bivša devojka Selena Gomez predlaže da prestane sa navikom.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found