Celeb

Cara Delevingne Fitness Rutine Diet Plan - Healthy Celeb

Puno ime Cara Delevingne je Cara Jocelyn Delevingne. Engleska glumica i manekenka rođena je 12. avgusta 1992. u Londonu. Njen glumački debi bio je u filmskoj adaptaciji Ane Karenjine (od Tolstoja). Pojavila se na modnoj pisti za mnoge svetski poznate brendove kao što su Dolce and Gabanna, Burberry, Jason Vu itd. Trenutno je u kampanji za lepotu Burberry-ja i ona je njeno glavno lice. Svetski poznata plavokosa manekenka ima visinu od pet stopa i devet i po inča. Boja očiju joj je zelena, a težina 51 kilogram. Od 50 vrhunskih modela, ona je trenutno rangirana na 17. mestu na listi 50 najboljih modela veb-sajta models.com. Proglašena je za top model godine 2012. na British Fashion Awards.

Fitnes tajne i planovi za vežbanje Care Delevingne

Džejms Dulgan, poznati fizički trener mnogih holivudskih zvezda i manekenki, ceni Carino telo i kosu. Prema Džejmsovim rečima, Kara ima nemaran odnos prema životu i da voli da se zabavlja kada radi svoje vežbe. Dulgan kaže da osoba mora da jede dobru količinu proteina i dobro izbalansiranu ishranu da bi imala dobro zaobljene zadnjice. On preporučuje piletinu i ribu kao dobre izvore proteina. Ovi proteini pomažu telu da napravi dugačke i vitke mišiće zadnjice. Takođe savetuje da se smanji unos kofeina jer on stimuliše nervni sistem i remeti obrazac spavanja. Prema njegovim rečima, kao alternativa kofeinu mogu poslužiti kriška limuna i seckani đumbir pomešani u vrućoj vodi. Njegov savet o unosu šećera je da ga održavate niskim jer se 40% konzumiranog šećera pretvara u mast.

Cara je nedavno izjavila u intervjuu da ne radi mnogo treninga. Takođe ne drži dijetu na obrocima. Ona kaže da je po prirodi mršava i mršava i da joj zbog toga nije potrebna nijedna od ovih mera za mršavljenje. Naprotiv, Delevingne je rekla da bi volela da se ugoji i da ima zakrivljeno telo.

Cara Delevingne Težina

Plan vežbanja iz dana u dan

Kako je manekenka po prirodi mršava, ne radi dugo. Svakodnevni trening Care Delevingne je naveden u nastavku.

Понедељак

45 minuta trčanja i 15 minuta preskakanja.

utorak

60 minuta kik boksa.

Среда

15 minuta preskakanja i 20 minuta trčanja.

četvrtak

25 minuta vežbe za noge, 25 minuta vežbe za stomak i 10 minuta preskakanja.

petak

45 minuta joge i meditacije

Subota

45 minuta pilatesa i 15 minuta vežbi za stomak.

nedelja

Dan je odmora za Caru. Ona ne vežba ovog dana u nedelji.

Džejms Duigan navodi trening za karu Delevinj u Telegrafu u Velikoj Britaniji. Vežba je za zategnutu i dobro oblikovanu zadnjicu. Vežba se zove hodanje kroz cev. Pomaže u podizanju zadnjice i stabilizaciji zglobova kuka, kolena i skočnog zgloba. Vežba se sastoji od stavljanja trake oko gležnjeva, držanja trake napetom i zatim hodanja 20 koraka. Šetnja mora biti spora. Važno je da gornji deo tela bude ravan i čvrst.

U sledećem koraku traka se mora postaviti u područje iznad kolena. Zatim nakon što zauzme položaj u čučnju, izvođač mora da hoda 20 koraka.

Plan ishrane Cara Delevingne

Cara ne drži dijetu. Naprotiv, ona voli brzu hranu. Nedavno je imala Mc Donald's za ručak i picu za večeru tokom Victoria's Secret Fashion Show-a. Njena ljubav prema brzoj hrani je prilično očigledna na Tviteru, a takođe ima i dobru snagu pratilaca. Kaže da je mršava i zato mora mnogo da jede. U nedostatku čestih obroka oseća se slabost i nesvestica. Ona jede punu i dobro izbalansiranu ishranu i odlučuje se za više proteina u svom planu ishrane. Povremeno se hrani samo brzom hranom. Pošto je mršava i vitka, ne brine mnogo o dodatnim kalorijama brze hrane.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found