Celeb

Trey Songz Workout Rutine Diet Plan - Healthy Celeb

Trey Songz vrelo telo

Devojke nisu mogle da preskoče ritam, a momci nisu mogli da ne zavide kada vide pevača Treja Songza u njegovoj najnovijoj video pesmi „Na Na“. Zaslužan za izvanrednu atletsku građu, Trey izgleda kao da potpuno uživa u neverovatnim trenucima provedenim na pokazivanju svojih šest trbušnjaka i vitkog tela. Mršavo, ali mišićavo telo je san svakog muškarca, ali nemaju svi hrabrosti da se trude da imaju takvo telo. Zavirite malo u Treyovu ishranu i rutinu vežbanja i saznajte kako uspeva da izgleda zapanjujuće vruće.

Уравнотежена исхрана

Trej kaže da je prirodno blagosloven dobrim genima, ima veoma zdrav metabolizam. Što se hrane tiče, njegov metabolizam je dovoljno jak da metabolizira skoro sve vrste teško svarljivih namirnica, tako da nije obavezan da se drži samo dobre hrane. Ali, on svakako ne voli da jede gomilu smeća i prerađene hrane jer zna da njihov dugoročni uticaj na telo nije prijateljski. Trej najviše voli biftek i piletinu i jede ih skoro svaki drugi dan. Pored toga, on vodi računa da u svaki svoj obrok dodaje malu porciju zelenog i lisnatog povrća. Trej je samoproglašeni gurman, ali uprkos tome, više voli da jede hranu koja može da ga duže zadrži sitim.

Nema mesta za lenjost

Trey Songz trening

U Trejevoj dnevnoj rutini nema mesta za lenjost. On navodi da svi osećamo iskušenje da se odmorimo zbog fizičkih aktivnosti. I on se oseća opčinjen takvim osećanjima, ali dok ih pobeđuje, ide korak ispred i počinje da diže tegove u slobodno vreme. I suvišno je reći da kada savlada početnu prepreku, oseća se odlično jer ne samo da vežbe oblikuju njegovo telo, već i oslobađaju stres iz njegovog uma i čine ga okrepljenim. On takođe predlaže svojim fanovima da ne dozvole da sedelački način života vlada nad sobom. Umesto toga, postanite zavisni od agilnog načina života jer ćete postepeno videti zdrave promene koje se dešavaju u vašem telu i umu.

Izvor motivacije

Ovaj poletni pevač svoje obožavaoce i pratioce naziva svojim najvećim izvorom inspiracije. On kaže da ga zaista motiviše kada vidi da njegovi obožavaoci vole da gledaju njegove video snimke. On zaista želi da izgleda najbolje kako bi nastavio da uživa bezuslovnu naklonost njegovih obožavatelja. On ulaže neverovatnu energiju koju obasipaju njegovi obožavaoci da bi izvodio naporne vežbe. Takođe, ideja da se njegova muzika sluša u različitim delovima sveta ga izuzetno inspiriše.

Intenzivna rutina vežbanja

Trey Songz vežba pre nastupa

Budući da je prirodno vitak, Trej je retko bio zabrinut da skine neželjene kilograme. Iz istog razloga, nikada nije bio veoma ozbiljan u vezi sa vežbama i njegovi energični treninzi bili su ograničeni na sklekove. Međutim, pošto nije moguće dobiti mišiće bez odgovarajućih vežbi i ishrane, on se pridržavao intenzivne rutine vežbanja. Zgodni momak se okrenuo slobodnim tegovima kako bi svojim mišićima dao definiciju. Bio je toliko oduševljen rezultatima da je postao zainteresovan da vežba vežbe naprednog nivoa.

Trey Songz Music Video Workouts

Dok je pripremao svoje čvrsto telo za muzički spot, Trey je uporno izvodio naporne vežbe. Evo jednog od primera rutine vežbanja i seta vežbi, koje je Trey izveo.

Battleling Ropes – Za rame, jezgro i donji deo tela

3 seta, 50 ponavljanja, 30-60 sekundi odmora između serija

Чучњеви – Za gluteuse i donji deo tela

4 seta, 12 ponavljanja, 60 sekundi odmora između serija

Man Makers – Za jezgro

4 seta, 12 ponavljanja, 60 sekundi odmora između serija

Sklekovi – Za ramena, tricepse, gornji deo leđa i jezgro

4 seta, 30 ponavljanja

Telo Treja Songza

Razborita potrošnja suplemenata

Suplementi imaju svoju zaslugu u davanju volumena mišićima, ali ni oni ne mogu i ne treba da se konzumiraju na slepo. Neki momci koji pokušavaju da nabave trbušnjake i mišićavo telo misle da je njihova potrošnja dovoljna da zadovolji njihov cilj. Ali realnost je, osim ako ne kombinujete upotrebu suplemenata sa dovoljnim vežbanjem i pravilnom ishranom, malo je verovatno da ćete primetiti bilo kakvu pozitivnu promenu. U stvari, oni će povećati višak kalorija, čineći da izgledate krupnije, što svakako nije vaš moto. Neka dizanje tegova bude sastavni deo vaše rutine vežbanja, jer ne samo da tegovi podstiču formiranje mišića, već i povećavaju vašu snagu i podižu snagu vaših zglobova.