Celeb

Kristina Riči rutina vežbanja i plan ishrane - Zdrave slavne osobe

5 stopa 1 in, očiju boje lešnika, Christina Ricci je američka glumica. Dobivši priznanje kao dečija glumica od Sirene (1990), Porodica Adams (1991), Ricci nas je zapanjila svojim izvanrednim nastupom u Opposite S*x (1998), Black Snake Moan (2006) itd. Iako sitna glumica poseduje savršeno vitku i zakrivljenu figuru, međutim, kao i svi mi, ni ona nije imuna na toboganu.

Zapanjujući priznaje da je bio žrtva niskog samopoštovanja i poremećaja u ishrani, anoreksije dok je odrastao. Ona deli, svi mi pravimo greške, ali najbolje je izvući pouku iz tih grešaka. Ricci je takođe izvukla neke vredne lekcije iz svojih grešaka. Više se ne oseća zaintrigiranom brzim dijetalnim programima ili bilo kojim drugim sranjima. Ona je shvatila da osim redovnih vežbi i uravnotežene ishrane, ne postoje druge prečice za postavu i vitko telo. Bez da je opsednuta svojom ishranom i vežbama, Ricci praktikuje lagane vežbe i umerenost u ishrani. A rezultat je pred nama. Brineta bomba kaže, umesto da je motivisana obavezom industrije da izgubi težinu, ona je samomotivisana da bude u izvajanom obliku jer se zbog toga oseća odlično.

Plan ishrane Christine Ricci

Christina Ricci jede hranuBez da bude previše strog i restriktivan prema njoj, omamljivac jede sve umereno. Ona tvrdi da je u redu da pobedite svoju želju tako što ćete jesti svoju voljenu hranu, osim ako je ne jedete previše. Ricci u svoju ishranu unosi mnogo hrane bogate proteinima i povrća. Pošto je uglavnom lojalna ishrani sa malo ugljenih hidrata, Ricci u svoju ishranu uključuje samo 30 do 40 g ugljenih hidrata i obilne izvore proteina kao što su meso, sir, losos itd. Takođe se uključuje i isključuje sa Fat Flush dijetom. Plan zdrave ishrane naglašava potrošnju celih i prirodnih namirnica.

Njena ishrana se menja sa njenim ulogama. Na primer, da bi izgledala vitko i savršeno u filmu „Ruganje crne zmije“, pridržavala se kontrole porcija. Međutim, kada su ljudi počeli da pričaju o njenoj stalnoj ishrani, prešla je na slatku hranu. Neprijatna dijeta je zapravo učinila da u filmu izgleda bolesno.

Rutina treninga Christine Ricci

Umesto da se opterećuje mislima na vežbe, prelepa glumica vežba vežbe kad god dobije slobodno vreme. Ona radi pilates dok gleda TV i trči kad god želi da sagori kalorije. Umesto da gubi vreme na razmišljanje o beskorisnim stvarima, ona ga koristi u izvođenju vežbi. Ne samo da joj skreću pažnju, već toniraju i jačaju njeno telo. Ona se oslanja na jogu kako bi poboljšala svoju fleksibilnost, a iskorači da skine višak kilograma.

Christina Ricci nakon treninga.

Osim njih, izvodi razne vežbe u teretani pod nadzorom svog ličnog trenera. Negujući veoma pragmatičan stav prema vežbanju, lepa glumica je smanjila potrošnju ugljenih hidrata i kalorija bogatih namirnicama, kada ne može da vežba. Među kardio vežbama, ona voli da trči na traci za trčanje. Časovi spinovanja su najnoviji treninzi, na koje je krenula lepotica, da bi održala svoje mišiće u odličnoj formi. Njen instruktor pilatesa je vešto napravio tri pilates rutine za nju, koje ona praktikuje da ojača svoje jezgro.

Zdrava preporuka za Christina Ricci Fans

Evo jedne zdrave preporuke za sve ljubitelje Christina Ricci koji teže da dobiju silfličnu figuru poput nje. Pošto vaša ishrana ima izuzetan uticaj na vaše zdravlje i težinu, pridržavajući se režima zdrave ishrane, možete osvojiti kontrolu nad obema. Sada se postavlja pitanje kako razlikovati da li je hrana koju konzumirate zdrava ili ne. Pa, evo malog saveta koji će vas voditi i koji će vam olakšati da procenite svetost hrane.

Ako vidite hranu koja sadrži bezbroj sastojaka, koji su vam ili nepoznati ili ih ne možete prepoznati, to su lucidni signali previše obrađene hrane. Pošto je prerađena hrana bogata ugljenim hidratima, što uzrokuje skok u nivou šećera u krvi, najbolje je da ih zabranite. Što je hrana jednostavnija i prirodnija, verovatno će biti gušća hranljivih materija. Prerada hrane im daje dobar ukus, ali istovremeno oduzima sve njihove hranljive materije.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found