Одговори

Како је Цраиг тестер умро?

Како је Цраиг тестер умро? Драке Тестер Деатх Оак Исланд узрок смрти, читуља, сахрана: Син Крега Тестера, Драке Тестер преминуо је у доби од 16 година од нападаја . Од рођења је патио од поремећаја нападаја и сваких неколико година имао је екстремне нападе.

Шта се десило са Крегом Тестером? У 5. сезони серије Тхе Цурсе оф Оак Исланд из 2017, откривено је да је Дрејк Тестер преминуо са 16 година. У две епизоде ​​Проклетства острва Оак у којима се Дрејк појавио, помогао је свом оцу и браћи Лагина да покушају да реши мистерију Јаме новца.

Шта Цраиг Тестер ради за живот? Крејг је Мартијев бивши цимер са факултета, а сада његов партнер у њиховом енергетском послу. Он је инжењер и стручњак за бушење и отпорност (скенирања земље) и био је инструменталан у истраживању, лоцирању и планирању нових операција ископавања на Оак Исланду.

Да ли је Џек Бегли повезан са Крегом Тестером? Крег Тестер – пословни партнер Мартија Лагине, отац Дрејка Тестера и очух Џека Беглија; Он је инжењер.

Како је Цраиг тестер умро? – Повезана питања

Шта ради Џек Бегли?

Џек Бегли је продуцент филма „Проклетство острва Оук“.

Према његовој биографији на Линкедину, Џек је „Ловац на благо, произвођач и пилот дрона у Ремоте Енерги Солутионс“. Када није у потрази за благом, ријалити звезда је фокусирана на вођење сопствене компаније, Ремоте Енерги Солутионс.

Шта је убило Драке тестера?

Драке Тестер Деатх Оак Исланд узрок смрти, читуља, сахрана: Син Крега Тестера, Драке Тестер преминуо је у доби од 16 година од нападаја . Од рођења је патио од поремећаја нападаја и сваких неколико година имао је екстремне нападе.

Како је Крег Тестер дошао до новца?

Он и Марти Лагина поседују компанију ветротурбина

Према извештајима, он и Марти су укључени у енергетски посао, што вероватно значи да Крег Тестер поседује део компаније Мартија Лагине, Херитаге Сустаинабле, једне од највећих компанија за турбине на ветар на средњем западу Сједињених Држава и највеће у Мичигену.

Да ли глумци Оак Исланда добијају плату?

Као и сви глумци и ријалити звезде, Рик Лагина највероватније зарађује сваки пут када Хистори Цханнел емитује нове и старе епизоде ​​Проклетства острва Оук. У зависности од његовог уговора, могао је да доноси хиљаде долара сваке године од остатака емисије.

Одакле Рику и Мартију новац?

Како су браћа Лагина зарадила новац? Године 2006. Рик и Марти су купили 50% удела у компанији Оак Исланд Тоурс Инц., компаније која је власник острва, а становник острва Оук Дан Бланкеншип задржао је осталих 50%. Тада су почели њихови дани лова на благо.

Како је Марти Лагина дошао до новца?

Пре него што је постао ТВ звезда, Марти је освојио злато у свету вађења природног гаса и енергије ветра. Његова компанија Терра Енерги била је пионир у вађењу природног гаса из шкриљаца око средњег запада 1990-их. Марти је на крају продао Терра Енерги компанији под називом ЦМС Енерги за 58 милиона долара.

Шта није у реду са Давеом Бланкенсхипом?

Према порталу дистрацтифи, у епизоди нове сезоне открива се да Дејв шепа када хода, касније објашњава да је доживео несрећу 1986. када је пао са висине од 46 стопа на градилишту. Доживео је мождани удар док га је застрашујући пад одвео до отпуштене артерије на његовом врату.

Зашто Даве Бланкенсхип није на Оак Исланду 2021?

Дејв је објаснио да је одлучио да се повуче из емисије и лова на благо како би провео више времена са својом породицом. Такође је објављено да је Дејв био незадовољан начином на који су продуценти серије третирали његовог покојног оца, а то је вероватно такође утицало на његову одлуку да се повуче.

Да ли Алек Лагина излази са Мириам Амираулт?

Да ли се Мириам Амираулт забавља са Алексом Лагином? О Мириам се не зна много, али фанови не могу да престану да спекулишу о романтичном животу двадесетогодишњакиње археолога. Љубитељи емисије тврде да осећају искру између Мириам Амираулт и Алекса Лагине. Међутим, ни један ни други нису ништа рекли.

Где је Џек Бегли?

Живи у Мичигену

Иако се Проклетство острва Оук снима у Канади, Џек заправо живи у Мичигену.

Чиме је Рик Лагина радио за живот?

Рик је пензионисани амерички поштански радник из северног Мичигена који је сањао да реши мистерију острва Оук откако је први пут прочитао о томе у издању Реадер'с Дигест-а из јануара 1965. у доби од 11 година.

Да ли икада нађу нешто на Оак Исланду?

Али да ли икада пронађу неко благо на Оак Исланду? Браћа Лагина годинама истражују острво од 140 хектара, али су открили прилично мало, осим неколико артефаката. Уместо тога, како каже сајт Оак Исланд Тоурс, завршили су са „два окна пуна воде и без блага“.

Ко је старији Рик или Марти?

Марти је Риков млађи брат и са њим дели сан о решавању мистерије Оак Исланда од њиховог авантуристичког детињства у северном Мичигену.

Да ли Рик и Марти Лагина имају другу браћу и сестре?

Рик и Марти су завршили средњу школу Кингсфорд 1970. и 1973. године. Имају две сестре, Маријану Гарднер и Терезу Форнети, које такође живе у области Ајрон Маунтин-Кингсфорд.

Ко плаћа потрагу за благом на Оак Исланду?

Најпознатији извор финансирања за потрагу за благом на Оак Исланду су Марти Лагина и његов пословни партнер Крег Тестер. Са нето вредношћу попут Мартијеве, инжењер и предузетник су у могућности да финансирају многе пројекте који се одвијају на Оак Исланду - посебно уз додатно финансирање од Крега Тестера.

Шта је пронађено у јами за новац на острву Оак?

Најузбудљивији предмети ископани из јаме укључују неколико новчића, од којих неки датирају из 16. века; неке златне везе; и, у налазу који већ два века збуњује и ловце на благо и истраживаче, камен са неодгонетљивим натписима.

Да ли је Цурсе оф Оак Исланд отказано?

Канал Хистори није званично отказао Проклетство острва Оук: сезона 8 Проклетство острва Оук премијерно је приказана 10. новембра 2020. (премијерно је приказана 7. сезона). Нема званичних вести о сезони 9, али очекујемо да ће бити одобрена и објављена крајем 2021.

Да ли је пронађена јама новца?

Од 19. века истраживачи су покушавали да лоцирају плен. И неки занимљиви артефакти су откривени. Али главно благо никада није пронађено — и остаје мистерија чак и за ове истраживаче.

Да ли је Рик са острва Оук болестан?

Рик се тешко разболео због бактеријске инфекције, али је брзо збринут и провео је неко време опорављајући се због чега је 100% скочио на ноге. Дакле, Рик је савршено доброг здравља.

Који посао имају Рик и Марти Лагина?

Емисија прати Рика и његовог брата Мартија Лагину, који су обојица пореклом из Кингсфорда у Мичигену, док покушавају да пронађу благо које је наводно закопано на острву. Данас Марти и Рик поседују контролни удео у компанији Оак Исланд Тоурс која је већински власник острва.

Колико је коштала куповина Оак Исланда?

Фотографија (Кредит слике: Мад Дави Кидд; коришћено са дозволом.) На први поглед може изгледати као поправљач, али оно што је закопано испод жбунастог малог Оак Исланда могло би да процењује да је цена од 7 милиона долара вредна инвестиције.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found