Celeb

Rejčel Bilson Rutina vežbanja i tajne ishrane - Zdrava slavna

Rachel Sarah Bilson je popularna američka glumica, koja je stekla slavu nakon što je odigrala ulogu Summer Roberts u TV emisiji O.C (2003-2007). Njen otac Deni Bilson, koji je i sam pisac, producent i reditelj, inspirisao ju je da glumi. Takođe je igrala ključnu ulogu u TV emisiji The CW Hart of Dixie (2011-mart 2015)gde je igrala ulogu dr Zoe Hart. Takođe je stekla određeno priznanje u Holivudu igrajući ključne uloge u filmovima poput Poslednji poljubac (2006) i Скакач (2008).

Rachel Bilson

Ima besprekorno telo i sjajnu figuru na kojoj ljudi zavide. Rejčel je zvezda koja posvećuje dovoljno vremena vežbanju i pravilnoj ishrani. Evo nekoliko tajni njene kondicije koje su prikupljene iz različitih pouzdanih izvora poput Health.com. Pratite ovo i sigurno ćete dobiti zdravu i fit stazu.

Jutarnja stvar

Rachel je jutarnja osoba. Voli da se budi rano ujutru i prošeta u svežoj atmosferi. Mislimo da je to odlična ideja jer je jutarnja osoba pomogla mnogim ljudima da ostanu u formi i da ostanu zdravi dugo vremena.

Imati zdrav um

Ova popularna glumica smatra da sreća igra vitalnu ulogu u održavanju zdravlja osobe. Kad god ima vremena, voli da opusti svoj um i naređuje sebi da bude srećna. Ona priznaje da za razliku od većine ljudi, ne troši mnogo vremena na brigu o problemima sa težinom i kako izgleda. Umesto toga, ona se koncentriše na zdravo stanje uma.

Старост је само број

Iako diva ima 30 godina, veruje da su godine samo broj. Ne sviđa joj se činjenica da je društvo fokusirano na stvari vezane za sliku tela. Glumica takođe veruje da većinu žena nije briga da li su u 20-im ili 30-im godinama, već su svesnije svog tela. Ona sugeriše da svako treba da živi svoj život i da ne treba da brine o sitnim stvarima poput mršavosti ili manje zadnjice.

Rachel Bilson

Njen takmičarski niz

Rejčel je priznala da je veoma konkurentna kada je u pitanju zdravlje. Dajući primer, rekla je -

„Probao sam sa ličnim trenerom ove godine, osam nedelja. Moj dečko je bio u Kini i snimao film [Outcast], i bio je u ozbiljnoj formi za to, a ja sam rekla: „Dok ga nema, ja ću to da uradim. Ne može da dođe kući i da izgleda tako, a ja nemam šta da pokažem za to.’ Tako da sam to u potpunosti prihvatio, tri puta nedeljno. Bio sam potpuno posvećen i zaista sam bio ponosan na sebe. Bio sam iscrpljen! Svaki dan bih išao na posao i bio kao: „Ne mogu da podignem ruke.

Rejčelin trening iz snova

Vežbanje iz snova ove moderne glumice je čas hip hopa plesa sa svim njenim devojkama.

Nije previše pogodan za teretanu

Zapanjujuća glumica je takođe priznala činjenicu da nije ljubitelj teretane. Obožava da radi jogu jer joj pomaže da se opusti i tonizira telo. Takođe voli da vežba preko plesa i igranja tenisa.

Rejčelina dijeta

Jelo nije samo rutina za Bilsona. Voli da jede različitu hranu i često koristi hranu da je razveseli. Kaže da kada se oseća loše, ona jede zdravu hranu jer bi jedenje puno loše hrane očigledno učinilo da se oseća slabo.

Rachel Bilson

Evo nekih od njenih tajni ishrane koje smo otkrili:

  • Njena jutra obično uključuju zdravu količinu žitarica jer je opsednuta njima.
  • Rejčel je veliki ljubitelj šejkova od kelja i voli da pije sokove. Takođe voli granolu i jogurt.
  • Njena slabost je žvakanje Flamin’ Hot Cheetosa. Ali ona nikada ne prelazi granicu. Ona zna da je previše toga loše za nju, pa se sprečava da se prejeda.
  • Voli da menja svoje navike u ishrani u skladu sa potrebama svog tela. Nije jela govedinu tri godine zaredom, ali je ponovo počela da je jede kada je njenom telu trebalo gvožđe.
  • Vruća glumica takođe veoma voli da jede povrće uzgajano u sopstvenoj organskoj bašti.
  • Modna glumica je takođe odlična kuvarica. Obožava da priprema pileći takos sa domaćim gvakamolom.

Njen savet fanovima je da uživaju u hrani i životu. To će vam pomoći da budete srećni i zdravi u isto vreme. Priznaje da nije baš velika u praćenju super-čistog života u LA-u.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found