Celeb

Vidya Balan rutina vežbanja, plan ishrane i tajne lepote - Zdrava slavna osoba

Rutina treninga Vidya Balan

Vidya Balan je bolivudska glumica koja ima ogromnu slavu. Smatra se vodećom glumicom koja se ističe u oblasti glume. I ona je veoma lepa. Glumica je veoma talentovana i osvojila je brojne nagrade. Balan je rođen 1. jula 1978. godine i diplomirao je sociologiju. Radila je u brojnim reklamama, televizijskim prodavnicama i muzičkim spotovima pre nego što se pojavila u filmovima na hindskom jeziku. Zvezda je lepog izgleda i izvajana je u odličnim proporcijama.

Rutina treninga Vidya Balan

Vidya Balan se nedavno ugojila dok je snimala svoj hindski film „The Dirty Picture“. Usvojila je novi plan vežbanja da izgubi oko 15 do 20 kg telesne težine. Izgubila je deo svoje težine (oko 2 kg) učestvujući u brojnim promotivnim emisijama filmova. Njen novi trening pomogao joj je da izgubi više kilograma. Spava 8 sati dnevno i vežba 5 do 6 puta nedeljno. Njen cilj je da zadrži svoje zaobljeno telo dok gubi višak masti.

Vidya je uzela pomoć od svog ličnog trenera, Vilajata Huseina. Pod njim, Vidya je radio poseban oblik vežbi koji se zove kalistenika. Ovaj oblik vežbanja podrazumeva korišćenje sopstvenog tela za jačanje tela. Ima jednostavne i ritmične pokrete kao što su savijanje, udaranje, skakanje, uvijanje itd. Vidya Balan izvodi ovu vežbu 4 do 5 puta nedeljno. Takođe radi kardio vežbe. Vidya Balan nema teretanu kod kuće, ali koristi nekoliko lakih tegova za vežbanje kod kuće. Vidya Balan radi ove vežbe poslednjih godinu dana. Uspela je da postigne veoma zadovoljavajuće rezultate.

Sada vitka Vidya Balan jednom je bila podvrgnuta pogrešnom programu vežbanja. Koristila je teške tegove u teretani u vreme vežbanja. Tehnika vežbanja koju je koristila takođe je bila pogrešna. Zbog toga je imala loše rame. Da bi to izlečila, bila je podvrgnuta fizioterapiji. Sada striktno vežba sa malim tegovima.

Plan ishrane Vidya Balan

Dijetetičarka Pooja Makhija savetuje Vidju o njenim planovima ishrane. Predložila je Vidi da jede svaka 2 sata. Često jedenje u malim porcijama pomaže telu da poveća brzinu metabolizma. Na ovaj način telo može sagoreti više kalorija. Vidya nije mogla mnogo da jede na početku. Kasnije je mogla da uživa u svojim vežbama. Čak je išla na trčanje na plaži Juhu u Mumbaiju u 12 sati uveče. Očigledno, bila je preplavljena planom ishrane sa visokom energijom.

Pre usvajanja plana ishrane, Vidja je bila čisti vegetarijanac. Sada, ona jede belanca. Kaže da joj je teško jesti jaja. Takođe ne voli da meša hranu. Pojela bi jabuku, ali ne bi pojela narandžu uz nju. Na isti način bi jela Roti-Daal-Sabzi, ali ne bi mešao Roti sa Rajsom. Ona voli čokolade i često ih jede. Glumica pati od slatkog i zato pije puno vode.

Vidya Balan voli da jede prirodne namirnice i izbegava je Maida. Takođe često pije sokove od povrća. Plan ishrane zahteva da ih pije svaki dan. Ona više voli celo voće umesto voćnih sokova. To je dobra praksa jer celo voće sadrži velike količine vlakana. Još uvek ne može da izbegne svoj masala čaj. Ona voli hleb od celog zrna. Izbegava da jede slatkiše i umesto toga jede suvo voće.

Tajne lepote Vidya Balan

Vidya dobija svoj kajal uvezen iz Pakistana. Ona koristi MAC maramice za šminkanje za skidanje šminke sa lica. Pije sokove od povrća, voćne sokove i kokosovu vodu kako bi dobila blistavu kožu. Za negu kože koristi Khadi Herbal Face and Body Wash u boji ruže i limuna. Takođe se podvrgava redovnim porukama za kosu kako bi održala zdravlje svoje kose.

PETA je 2010. proglasila Vidju Balana za „najtoplijeg vegetarijanca“. Vidya preporučuje vegetarijansku ishranu za one koji nameravaju da izgube težinu i za one koji žele da povećaju brzinu metabolizma. Sa smanjenom težinom i poboljšanom figurom, zvezda je spremna da postigne nove visine u karijeri u narednim godinama.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found