Celeb

Majkl Strahan Tajne vežbanja i ishrane - Zdrava slavna

Michael Strahan

Majkl Strahan je veoma zauzet čovek, ali svoju kondiciju ne uzima zdravo za gotovo. Veoma striktno sledi pravilo 80:20, redovno vežba i daje sebi malo prostora da povremeno uživa u sladoledu ili čokoladi. Fudbaler koji je postao TV ličnost nedavno je podelio svoje letnje fitnes ideje i svoj pristup kuvanju sveže hrane. Hajde da pogledamo šta sve radi što ga čini spremnijim i srećnijim tokom leta.

Majkl Strahan Rutina vežbanja i ishrana tokom leta

Dok je razgovarao sa AOL-om, čovek sjajnog izgleda je rekao da se njegova rutina vežbanja ne menja mnogo tokom leta. Kako ga često viđaju na plaži da izbegne vrućinu, a tamo ide bez majice, dodaje nekoliko dodatnih vežbi za jezgro kako bi mogao da izgleda sjajno kada je u toplesu. Takođe voli da uživa u nezdravoj, ali neverovatnoj hrani kao što je sladoled tokom leta kako bi pobedio vrućinu. Njegov omiljeni je sladoled od vanile.

Majkl Strahan vežba

Omiljene letnje vežbe

Omiljeni letnji treninzi defanzivaca američkog fudbala u penziji su treninzi u bazenu. Dok je igrao, provodio je mnogo vremena u bazenu jer veruje da to smanjuje pritisak na zglobove. Takođe voli da provodi kvalitetno vreme sa svojom decom u bazenu. Baca dečake u bazen i to naziva vežbom koja podseća na potisak za ramena. Veliki je ljubitelj letnjih treninga jer mu omogućavaju da izađe napolje. Takođe često ide u park na vežbe.

Late Night Workout

TV zvezda nije veliki trkač, više voli hodanje nego trčanje. Često šeta posle večere i koristi šipke za povlačenje u parku i stazama. On veruje da spavanje odmah posle jela nije dobra ideja, pa hoda posle večere i do sat vremena. To mu pomaže da bolje spava.

Majkl Strahan pokazuje biceps

Tajne ishrane

Tajne ishrane su-domaćina Live! sa Keli i Majklom (1983-danas) su veoma jednostavne. Prati čuveno pravilo 80:20. On jede čisto 80 procenata puta, ali se odaje porocima poput kikirikija M&M tokom preostalih 20 procenata puta. On misli da je dijeta 80:20 deo njegovog životnog stila i čak samo način na koji živi. On takođe smatra da nema smisla toliko vežbati ako ne možete ni da uživate u poslastici na kraju dana.

Donošenje zdravih izbora je još jedna vitalna stvar za momka zgodnog izgleda. Oslobodio se zavisnosti od kafe tako što je zamenio zeleni čaj i proteinske šejkove.

Majkl Strahan sa svojom devojkom u martu 2016

Navike za doručak

Majkl voli da doručkuje belanca, hleb iz Jezekilja i ćureću slaninu. Zamenio je čudesni hleb sa Jezekiljevim hlebom i to je bila teška promena, ali sada voli i Jezekiljev hleb. Takođe voli da doručkuje ovsenu kašu i pije puno vode.

Diet Indulgence

Osim sladoleda i kikirikija M&M's, sportska slavna ličnost voli da uživa i u tamnoj čokoladi. Smatra da je to zdravija opcija od sladoleda i zato je prešao na nju.

Michael Strahan jede Wheat Thins

Posvećeni fitnesu

Rođen u Hjustonu voli da redovno vežba bez obzira gde se nalazi. Ranije je manje vežbao kada je putovao, ali sada se posvetio tome. On radi u hotelskoj teretani kada putuje. Kad god mora da ide na put, spakuje više odeće za vežbanje nego normalne odeće. Takođe bira zdravu ishranu kada je na putu. Pokušava da izbegne jednostavne greške kao što je odlazak na pljeskavicu ili nezdrave stvari poput dodatnog putera kada je na putu.

Dijeta kao fudbaler

Strahan je takođe podelio ishranu koju je imao kao profesionalni fudbaler. Tada je imao veće telo i da bi održao veliko telo, jeo je mnogo hrane, čak i nezdravu hranu, i slatkiše. Rezultat loše ishrane je bio da nije imao mnogo energije i da se često osećao letargično. Jeo je mnogo pice i za to je krivio i posao. Kada je dao otkaz, naporno je radio da potpuno promeni sve svoje navike u ishrani.

Kelly i Michael's Fitness Challenge - CrossFit trening - UŽIVO sa Keli i Majklom

Kuvanje zdrave hrane

Bivši član Njujorške gigante Nacionalne fudbalske lige (NFL) voli da kuva zdravu hranu koristeći roštilj. Kod kuće jede najmanje 5 puta nedeljno. On misli da vam ishrana kod kuće omogućava da birate zdravu hranu dok zapravo stavljate sve sastojke. Voli da peče na roštilju za sebe i svoju decu kad god može i sebe naziva velikim grill-aholičarem.

Vikend dijeta

Vikend dijeta TV voditelja se često sastoji od ubacivanja hamburgera na roštilj zajedno sa šniclom. Zaigrano kaže da malo odreska nije štetno. Ali verujemo da i tamo vrši kontrolu.

Majkl Strahan tokom dodele Oskara 2016

Ako vam se dopadaju ideje o vežbanju, ishrani i fitnesu medijske ličnosti, možda biste želeli da ga pratite na Tviteru ili Fejsbuku. Možete čak da pogledate njegovu zvaničnu veb stranicu da biste saznali kako izgleda tako sjajno dosledno.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found