Celeb

Nicole 'Snooki' Polizzi Plan ishrane i rutina vežbanja - Zdrava slavna osoba

4 ft 8 in, rijaliti TV zvezda, Nikol „Snuki“ Polici okrenula je milione radoznalih očiju ka njoj kada je smršala ogromnih pedeset funti u roku od jedanaest meseci. Nakon rođenja svog prvog deteta, sina Lorenca u avgustu 2012, nagomilala se četrdeset funti. Pošto Snooki nije želela da bude gojazna i nezdrava majka, krenula je u misiju gubitka kilograma. Preplavljena svojom preobrazbom, Snooki otkriva tajne svoje dijete i rutine vježbanja koje su joj pomogle da stekne izvajani oblik.

Snooki u teretani sa svojim trenerom

Zbogom alkoholu i visokokaloričnim pićima

Nakon što je odlučila da smrša, prva stvar koju je Snooki uradila je – izbacila je alkohol iz svoje ishrane, koji nema ništa osim praznih kalorija. Osim lošeg pića, ona je takođe smanjila potrošnju šećera, dijeta i gaziranih napitaka koji pakuju brojne kalorije u vašem telu. Iskorenjivanje ovih napitaka sigurno je skinulo obilne kilograme sa njenog tela. Gala devojka smatra da ne samo da joj je preobrazba povećala energiju, već ju je učinila i boljom osobom. Ako težite da izgubite težinu, klonićete se poroka. Kada devojka sa zabave koja je bila toliko zaljubljena u alkoholna pića može zauvek da se oprosti od pića, zašto ga ti i ja ne bismo uklonili iz naših života.

Trudite se da pobedite anoreksiju

Mala zvezda je žrtva poremećaja u ishrani, anoreksije od detinjstva. Zapanjujuća priznaje da je postala anoreksična zbog navijanja. U želji da postane laka kao lopta, postala je anemična i ostala je samo osamdeset funti. Za to vreme, nekoliko dana, jela je samo kockice leda da bi preživela. Hvala njenim roditeljima koji su joj pomogli da se otarasi bolesti. Međutim, nakon što se oslobodila anoreksije, Snooki se prepustila smeću i štetnim stvarima i na kraju nagomilala nebrojene kilograme. Nakon toga, bila je na toboganu sa težinom, osim ako se nije podvrgla zdravim sredstvima za skidanje kilograma, tj. vežbama i uravnoteženoj ishrani. Snuki više ne želi da njeno telo deluje po komandi bolesti. Budući da je majka, pažljivo vodi računa o zdravlju svog mališana, tako da joj ne uskraćuje zdravu i hranljivu hranu.

Snooki

Ograničena potrošnja od 1250 kalorija

Ona kaže da je početnih dvadeset funti lako skinulo sa njenog tela dojenjem u prva dva meseca. Međutim, da bi istopila ostatak viška kilograma, morala je u velikoj meri da računa na ograničeni broj kalorija. Neposredno nakon rođenja sina, Snooki je uključila niskokaloričnu dijetu koja joj je omogućila da konzumira 1250 kalorija dnevno. Njena ishrana koja je podeljena na pet malih obroka ubrzala je njen metabolizam i obezbedila adekvatnu ishranu njenom telu. Brineta voli da jede zeleno i lisnato povrće kao što su brokoli, spanać, boranija, špargle itd. Nemasni proteini kao što je piletina na žaru, oblozi bez glutena podržavaju njeno telo i povećavaju broj mršavih mišića.

Pet do sedam dana treninga

Snooki pokazuje ruke

Odlučna da stekne vitku i zakrivljenu figuru, sitna zvezda je vežbala pet do sedam dana u nedelji. Pod vođstvom svog ličnog trenera, Entonija Majkla, Snuki je izvela bezbroj vežbi kako bi kondicionirala noge, ruke, leđa i jezgro. Njeni treninzi koji su prvenstveno bili usmereni na umnožavanje njene mišićne mase naveli su je vežbanje sa tegovima sa velikim tegovima. SoulCycle, trčanje na traci za trčanje, skakanje gore-dole na aerobnom steperu, kik boks i vrtenje na zamajcu su njeni najpouzdaniji kardio vežbe koje ubrzavaju njen otkucaj srca i pokreću proces sagorevanja masti u njenom telu. Pliometrija koja je usmerena na kondicioniranje njenih osnovnih mišića je vežba koja njenom telu čini vežbanje celog tela. U poslednje vreme se zaljubila u ples koji joj brusi ruke, noge, struk i stomak.

Jednostavne vežbe za navijače

Evo nekoliko vežbi koje će vam pomoći u oblikovanju gluteusa koje uglavnom ostaju izostavljene dok radite vežbe.

Mrtvo dizanje sa jednom nogom

Mrtvo dizanje jedne noge

Први корак – Držite bučicu u obe ruke. Sada podignite desnu nogu i sa savijenim kolenom povucite desnu nogu u pravcu unazad.

Drugi korak – Dok naginjete gornji deo tela u pravcu napred, podignite desnu nogu u vazduh. Podignite desnu nogu osim ako ne postane paralelna sa tlom. Stavite sav pritisak na kukove. Vratite se u položaj mirovanja. Vežba će ojačati vaše mišiće. Napravite dvadeset do dvadeset pet ponavljanja vežbe na svakoj nozi.

Step Ups

Step ups

Držite leđa i rame uspravno i stanite ispred stolice ili klupe sa bučicama u rukama. Podignite desnu nogu na stolicu. Pritisnite desnu nogu i povucite svoje telo u pravcu nagore osim ako se vaša težina ne stabilizuje na desnoj nozi. Nakon što ostanete u položaju pet sekundi, spustite levu nogu. Uverite se da se vaše telo ne naginje napred ili nazad dok izvodite vežbu. Napravite petnaest do dvadeset ponavljanja vežbe na svakoj nozi. Vežba će tonirati vaše leđne mišiće, tetive kolena, gluteusa i učiniti vas vitkim nogama i zategnutom zadnjicom.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found