Celeb

Raquel Welch Tajne treninga i dijete - Zdrava slavna

Biti ikona nekoliko decenija nije lak podvig. Ali izgleda da Rakel Velč nema problema da decenijama bude filmska ikona, kao i poznati seks simbol. Lepota sada ima preko 75 godina, ali njene godine joj nisu dozvolile da izgubi svoju harizmu i magiju svoje zadivljujuće ličnosti. Izgleda sjajno, ima lepu figuru i blistavo lice čak i sada.

Rakel Velč izgleda lepo na Mercedes događaju 2014

Nedavno je ovenčana titulom Najbolje bikini telo svih vremena u anketi koju je sproveo Swimwear365 na Nacionalni dan bikinija, 5. jula, u kojoj je učestvovalo oko 2.000 žena. Pobedila je večne lepotice poput Merilin Monro, Pamele Anderson i Brižit Bardo koje su osvojile 3., 6. i 7. poziciju.

Zar niste radoznali da saznate tajne vežbe, ishrane i lepote vešte američke glumice? Ako je tako, sve što treba da uradite je da nastavite da čitate. Sve njene tajne fitnesa, dijete i lepote uskoro će biti otkrivene.

Rutina treninga

The Milion godina p.n.e. (1966) glumica voli da vežba vežbajući jogu sat i po dnevno. Takođe voli da diže male tegove i da radi kardio vežbe. Ona veruje da bi svako trebalo da ima program vežbanja kojeg se može pridržavati, uz tvrdnju da je fizički aktivan od vitalnog značaja za sve. Svaki dan radi nešto fizički da bi ostala u formi.

Vintage Famous Yoga od Raquel Welch

Tajne ishrane

Majka dvoje dece priznala je da se njene tajne ishrane drže dijete sa malo ugljenih hidrata i bez glutena. U njenoj ishrani uopšte nema soli, kofeina ili pšenice. Njena ishrana uvek uključuje tri voća na dnevnoj bazi i puno vode. Ona takođe ima pravilo, po kome nikada ništa ne jede posle 6 uveče.

Držeći se dijete

The Fantastic Voyage (1966) glumica mrzi da bude na dijeti, ali priznaje da je stalno na dijeti. Drži se dijete jer se tako oseća bolje iznutra i pomaže joj da izgleda sjajno i spolja. (Šta se više može očekivati?)

Raquel Welch stara slika najzgodnija u bikiniju

Diet Indulgence

Filmska zvezda voli hranu poput hleba, buritosa, pice i palačinki kao i svi mi, ali se uzdržava od toga da ih jede prečesto za svoje dobro.

Postizanje zdravlja i blagostanja kao njeni ciljevi

Velč je dokazala da je odlična kombinacija lepote i mozga prihvatajući da više ne vežba i da se drži dijete da bi obukla bikini. Ona to radi da bi zauvek ostala zdrava. Lepo telo nije njen prvi prioritet, zdravlje i blagostanje su njeni primarni ciljevi sada. (I slažemo se sa ovom percepcijom)

Vintage Famous Yoga od Raquel Welch

Beauty Secrets

Tajne lepote bivše Bond devojke uključuju kreme za lice protiv bora i injekcije botoksa. Otvorena je za plastičnu operaciju, ali smatra da su ishrana i vežbe najbolji alati da ostane mlada.

Ostati samac i srećan

Bezvremenska ikona glamura takođe je otkrila zašto je i dalje sama nakon četiri braka. Velč kaže da je sama jer je previše postavljena na svoj način. Sviđa joj se ko je, šta radi i želi da ostane svoja. Rakel je zadovoljna svojim životom i nije neophodno da ima muškarca u svom životu. Ona takođe dodaje da nije isključila ideju o drugom braku, ali se šali da verovatno nije dobra u tome.

Rakel Velč o Piersu Morganu u njegovom programu Životne priče u novembru 2015

Da li su vam se dopale fitnes tajne koje je otkrila Rakel? Da li želite da saznate više takvih neverovatnih tajni? Ako jeste, možete pratiti slavnu ličnost na Fejsbuku, Tvitteru i Instagramu.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found