Celeb

Jayde Nicole Rutina treninga i plan ishrane - Zdrava slavna

Prelepa od glave do pete, Džejd Nikol poseduje savršeno oblikovanu i zakrivljenu figuru. Zadivljujuća se odlučila za manekenstvo kao svoju karijeru, ali njena težnja da sazna uticaj raznovrsne hrane i vežbi itd. na telo dovela ju je do približavanja lekarima, trenerima, dijetetičarima itd. Takođe je čitala obilje knjiga o fitnesu i materijala za čitanje. Njihov uticaj na nju bio je toliki da je na kraju postala sertifikovani lični trener. Sada osim manekenstva, crnka bomba takođe vodi i pomaže svojim obožavaocima da prevaziđu probleme vezane za fitnes i težinu. Džejd otkriva svoje tajne o ishrani i vežbanju koje su sledeće.Vežbanje Džejd Nikol

Oslanjanje na vegansku ishranu

Džejd kaže da je od svoje četvrte godine bila vegan. To što je vegan sigurno joj je pomoglo da zadrži teret kalorija sa svog tela. Njena besprekorna koža i telo odražavaju zdravu i hranljivu ishranu koju konzumira. Priznaje da pre nego što pojede hranu, razmišlja o njihovim dobrim ili lošim efektima na njeno telo, kožu i kosu. Svakako možete poboljšati svoju mladost ako budno pazite na hranu koju konzumirate.

Džejd Nikol jede

Džejd u svoju ishranu uključuje dosta veganske hrane kao što je tofu, zeleno i lisnato povrće, voće itd. Ona takođe pojede kašiku putera od kikirikija ili nutele u toku dana. Međutim, pošto su vegani na dijeti verovatno pate od nedostatka proteina, Džejd se stara da u svojoj ishrani konzumira dovoljnu količinu hrane bogate proteinima i dodataka ishrani.

Nema vere u dane varanja

Ubica lepotica ne veruje u dane varanja. Ona veruje da pružanje dana varanja povećava vaše šanse da konzumirate nezdravu i nezdravu hranu u ogromnim količinama. Štaviše, jedan ili dva dana varanja u nedelji pokrivaju pauzu između uravnotežene i zdrave ishrane. Kao rezultat toga, na kraju spakujete brojne neželjene kilograme. Ipak, ona nije potpuno nemilosrdna prema svojim navikama u ishrani. Dozvoljava joj da s vremena na vreme uživa u svojoj voljenoj slatkoj hrani.

Jayde Nicole kablovski trening

Recite ne tečnim kalorijama

Džejd navodi, više od čvrstih kalorija, uticaj tečnih kalorija čini da postanete puni za kratko vreme. Lepa slavna se kloni izvora praznih kalorija kao što su dijetalna koka-kola, sokovi, sokovi itd. koji nisu ništa drugo do zaliha kalorija. Ona više voli da pije tone obične vode i zeleni smoothie pun vitalnih hranljivih materija.

Rano jutarnje vežbe

Nakon što se probudi rano ujutru, prva stvar koju zgodna beba radi je da vežba u teretani. Pre treninga, Džejd napaja svoje telo ovsenim pahuljicama i proteinima bez masti koje prati šolja zelenog čaja. Nakon toga, ona udara na traku za trčanje i trči na njoj dvadeset minuta. Budući da je zaljubljenik u fitnes, ona kombinuje kardio vežbe sa treningom snage usmerenim na tonus njenih ruku, nogu, trbušnjaka i zadnjice. Međutim, ona pripisuje 20% kardio treningu i 80% treningu snage za svoju fit i zavidnu figuru. Među vežbama na otvorenom, Džejd obožava planinarenje, trčanje, trčanje itd. i voli da ih radi u slobodno vreme. Džejd tvrdi da većina žena ostaje lišena neverovatnih prednosti vežbanja jer su opsednute gubitkom kilograma sa jednog određenog dela tela, što u stvari nije moguće. Dakle, umesto da se trudite da to uradite, fokusirajte se na vežbe celog tela.

Fitness Website

Jayde Nicole mat trening

Da biste dobili više informacija o Džejdinim fitnes tajnama, možete se prijaviti na njenu zvaničnu veb stranicu. Sa samo 3 dolara, možete dobiti članstvo koje će vam omogućiti da dobijete prilagođene planove obroka i recepte kako biste osigurali optimalno zdravlje. Da bi njeni obožavaoci dobili precizna uputstva, Džejd je takođe stavila 3-D video zapise o vežbanju dostupnim na veb lokaciji. Ovi video snimci predstavljaju spoj kardio treninga i treninga snage i vode vas o pravim načinima za izvođenje različitih vežbi, tako da svi vaši glavni mišići mogu dobiti adekvatan ton. U svom fitnes planu istakla je i konzumaciju raznovrsnih suplemenata koje je nazvala kao ubice celulita, sagorevače masti, čišćenje itd. Ona se poziva na ove suplemente pogodne za ljude svih starosnih grupa. Da bi pružila podršku i smernice članovima, Jayde lično odgovara na njihova pitanja vezana za težinu i fitnes.

Ona navodi da je postavljanje realnih i praktičnih ciljeva veoma imperativ za gubitak težine jer vas uspeh koji je zarazan motiviše da se krećete sa većim žarom ka višim ciljevima. Osim toga, ona predlaže članovima da se zaljube u sebe, kako bi na kraju stekli oblik kojem su oduvek težili.

Doslednost je ključ

Džejd navodi doslednost kao najveći faktor koji najviše doprinosi njenoj vitkoj i izvajanoj figuri. Ona čak preporučuje svojim obožavaocima da održavaju kontinuitet u stvarima koje rade za svoja tela. Ako niste dovoljno rešeni da se zakunete na uravnoteženu ishranu i vežbe na duže vreme, nećete očekivati ​​ni rezultate koji će vam pomoći.