Celeb

Dijeta po metodi P.I.N.K – Ekskluzivni plan mršavljenja za žene – Zdrave slavne osobe

P.I.N.K dijeta

Развијен од стране Cynthia Pasquella, klinički nutricionista P.I.N.K metod dijeta je neverovatan program za mršavljenje napravljen posebno za žene. P.I.N.K označava snagu, intenzitet, ishranu i kardio. Žene svih starosnih grupa mogu pratiti program bilo kada u životu.

Šta je P.I.N.K metod dijeta?

Dijeta P.I.N.K Method je niskokalorični program ishrane sa malo masti. Pažljivo osmišljen plan nije isključio nijednu hranljivu ili zdravu hranu iz rasporeda ishrane. Naći ćete široku lepezu ukusne hrane u režimu ishrane.

Sintija tvrdi, pošto smo svi zaslužni za različita tela i metabolizam, jedan jedini raspored ishrane ne mogu svi da koriste univerzalno.

To je razlog zašto se program fokusira na prilagođavanje ishrane i rasporeda vežbanja za svoje osobe na dijeti svakodnevno. U režimu ishrane preporučuje se trideset recepata koji će vam plan učiniti privlačnijim i ukusnijim.

Koliko podržava P.I.N.K metod dijeta?

Što se tiče lakoće pridržavanja programa, vrlo ga je lako pridržavati jer ćete u planu dobiti odgovarajuće savetovanje. Ako osobe na dijeti imaju bilo kakvu sumnju u program, mogu se slobodno konsultovati o tome sa stručnjacima za ishranu plana.

Pored toga, gojazni ljudi uglavnom neguju veoma pesimističan stav. Oni misle da su jedine krupne, a osim njih, sve druge žene na planeti su vitke i dotjerane.

Prijateljske zajednice u planu će vas podržati jer ćete dobiti aktivnu platformu za upoznavanje i interakciju sa nekoliko drugih žena koje plove u vašem čamcu. Dobićete odličnu emocionalnu i moralnu podršku koja će vas podstaći da se krećete sa programom bez ikakvog skepticizma.

Četiri faze dijete po metodi P.I.N.K

Dijeta po metodi P.I.N.K uključuje četiri faze, hajde da pogledamo na brzinu.

Prva faza – Resetovanje P.I.N.K-a

U ukupnom trajanju od tri do četrnaest dana, prva faza dijeta je sklona detoksikaciji vašeg tela. Faza detoksikacije je veoma važna za vaše telo jer uklanja sve štetne toksine iz vašeg tela i pritiska resetovanje vašeg tela. Osim što vas čine gojaznim, toksini takođe čine vaše telo kućom bezbrojnih bolesti. Uklanjanje toksina iz vašeg tela će pokrenuti vaš metabolizam.

Prva faza koja je najrestriktivnija i niskokalorična faza će istopiti težinu veoma brzim tempom. U ovoj fazi, morate biti na izuzetno niskim kalorijama, tj. 1025 kalorija. Međutim, olakšavajuće je to što ova faza traje veoma kratko.

Druga faza – P.I.N.K Primary

U ovoj fazi, program će u vašu ishranu uvesti namirnice koje povećavaju energiju. Ove namirnice će podstaći vaše telo i daće vam energiju da se zakunete u intenzivne vežbe. Dozvoljeno vam je da unesete do 1600 kalorija u ovoj fazi. Pošto je u ženskom telu verovatno manjak kalcijuma i vitamina D, raspored ishrane će uvesti ova dva vitalna hranljiva sastojka u vašu ishranu i tako će ojačati vaše telo.

Treća faza – Sedmodnevno usitnjavanje

Treća faza programa će izbaciti sve preostale neželjene kilograme iz vašeg tela. U ovoj fazi, bićete na iseckanoj supi i moraćete da zamenite hranu bogatu ugljenim hidratima i mastima sa supom od povrća.

Ekskluzivna supa dijetalnog režima će vas takođe spasiti od platoa gubitka težine tako što će katalizovati proces sagorevanja masti u vašem telu. Umesto napornih vežbi, u ovoj fazi vežbaćete petnaestominutne vežbe.

Četvrta faza – očuvanje P.I.N.K

Četvrta faza programa će zauvek zadržati vašu izgubljenu težinu. Ova faza će usavršiti vaše navike u ishrani. U ovoj fazi možete uneti 1400 do 1800 kalorija.

Vežbe u dijeti P.I.N.K metodom

U programu ćete naći vežbe u potpunoj sinhronizaciji sa ishranom. Osim što ćete dobiti tri DVD-a puna različitih stilova vežbanja i fitnes aktivnosti, dobićete i jedan dodatni DVD koji će vas obrazovati o raznim neverovatnim položajima joge, vežbama za donji deo tela i trbušnjake.

Kardio vežbe će oblikovati vaše telo, izgraditi vašu izdržljivost i poboljšati snagu vaše izdržljivosti. Bićete zapanjeni kada vidite brze rezultate snažnih i brzih vežbi. Program će neizbežno podići vaše samopouzdanje.

Ako zbog vaših specifičnih zdravstvenih problema ili drugih problema ne pronađete određene vežbe prikladne za vas; možete slobodno razgovarati o svom slučaju sa stručnjacima za fitnes i ličnim trenerima koji su vam dostupni 24 sata dnevno za vašu pomoć.

Hrana u dijeti po metodi P.I.N.K

Dijeta P.I.N.K metodom napravila je listu visoko preporučenih namirnica. Preporučuje se da imate hranu bogatu proteinima, organsku i neprerađenu hranu. Pošto vlaknasta hrana, poput voća i povrća, održava vaš metabolizam zauzetim, ona bi trebalo da bude neodvojivi deo vašeg života.

Ne bi trebalo da konzumirate rafinisanu hranu, kofein, alkohol itd. dok se pridržavate plana. Programom je zabranjen i rafinisani šećer i sve druge vrste šećera osim stevije.

Prednosti dijete po metodi P.I.N.K

Dijeta po metodi P.I.N.K je za žene poput neočekivanog dobitka; hajde da pogledamo neke od prednosti plana.

  • Raspored ishrane će izgraditi vaše navike zdrave ishrane. Volećete da u svoju ishranu uključite zdravu i hranljivu hranu.
  • Motivacija koju pruža program će vas održati u dobrom duhu i promeniće vašu perspektivu prema životu.
  • Žene sa bilo kojim zdravstvenim stanjem mogu da se slože sa programom i iskoriste divne pogodnosti koje on pruža.
  • Pošto je plan posebno za žene, to će im pružiti veliko olakšanje od bezbroj rodno specifičnih problema.

Uzorak plana obroka

Hajde da pogledamo jedan od primera planova obroka.

Doručak

Možete imati P.I.N.K smutije napravljene od jagoda, proteina surutke u prahu i voća i povrća u svom doručku.

Ručak

Za ručak možete imati salatu od piletine na žaru, salatu od mešanog povrća itd.

Večera

Na večeri možete da jedete pirinač u kojem se koristi obilno zeleno i lisnato povrće.

Deserts

Možete imati čokoladni puding od avokada u svojim desertima.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found