Celeb

Plan treninga i ishrane Endru Garfilda za Spajdermena 2014 - Zdrava slavna osoba

Rutina treninga Endru Garfilda i plan ishrane za Spajdermena

Blistav izgled, vitko telo, Andrew Garfield je glumac koji ima američko i britansko državljanstvo. Nakon što je svoju glumačku karijeru započeo filmom, Lavovi za jagnje 2007. godine, Endru je postao popularan svojom ulogom u filmu, Друствене мрезе 2010. Njegov zadivljujući nastup u filmu takođe mu je omogućio da osvoji nagradu Zlatni globus i nominacije za BAFTA.

Posle mu se približila najizazovnija ponuda kada je trebalo da igra Spajdermena Neverovatni Spajdermen 2012. Pošto je ime Spajdermen nekada bilo pseudonim poznatog ikonskog glumca Tobija Megvajra, Endru je morao da impresionira publiku svojim spektakularnim nastupom. I da ne spominjemo, Endrju je uspeo da opravda ulogu čoveka pauka i njegova popularnost ga je naterala da se ponovi u predstojećim, Neverovatni Spajdermen 2 u 2014. godini.

Budući da je genetski vitak, zgodnog glumca nije mnogo brinulo da skine kilograme sa svog tela. Međutim, budući da je lišen mišićne mase, njegov cilj fitnesa bio je da dotjera svoje tijelo i poveća broj mršavih mišića u svom tijelu. Karakter čoveka pauka koji je direktno povezan sa snagom i agilnošću zahtevao je od Endrua da poseduje ove kvalitete kroz ishranu i vežbe. Hajde da saznamo kakav je plan ishrane i rutinu vežbanja sledio srčani glumac da bi izbušio svoje telo.

Plan ishrane Endru Garfilda

Endrju nije mnogo oprezan u svojoj ishrani i u svojoj svakodnevnoj rutini jede obilje smeća i nezdrave hrane kao što su hleb, testenine, čokolada, hamburgeri, čips itd. Međutim, nakon što je finalizovan da igra ulogu supermena, mladi glumac se pridržavao veoma zdravog režima ishrane. U svoju ishranu ubacio je suši, losos, tunjevinu, govedinu, pileća prsa, puter od kikirikija, mleko, tofu, povrće itd. Uz pomoć svoje dijete, u roku od dve nedelje, spalio je sedam funti. On je dalje topio brojne kalorije držeći se na takvoj dijeti; međutim, trebalo je da podigne svoju telesnu težinu uz pomoć mršavih mišića.

Spajdermen koji je trebalo da nosi ekstremno mršavu odeću nije mogao sebi da priušti ni najmanju mrvicu, tako da je njegova potrošnja kalorija bila ispod radara. Potrošio je samo onoliko kalorija koje su bile dovoljne da ga daju energijom da izvodi svoje vežbe. Da bi ubrzao izgradnju mišića i proces sagorevanja masti, glumac je takođe konzumirao različite proteinske dodatke kao što su proteini surutke, kazein, glutamin itd. pre treninga. Da bi njegov fitnes program bio besprekoran, zapanjujući glumac se oprostio i od pušenja, za koje je znao da je nesklon zdravlju i kondiciji.

Rutina treninga Endru Garfilda

Glumac ubistvenog izgleda nikada nije imao baš sportsku pozadinu. Iako ga je otac kao trener plivanja uvek podsticao da se pridržava treninga u ranom detinjstvu, ali Endru ih je uglavnom previđao. Međutim, njegova karijera ga je naterala da uradi sve od čega je pokušao da pobegne u svojim mlađim danima.

Endru Garfild u Neverovatnom Spajdermenu 2

Pod vođstvom ličnog trenera, Armando Alarkon, glumac je pratio disciplinovan režim vežbanja i vežbao je pet puta nedeljno. Da bi razvio svoju osnovnu snagu i poboljšao gipkost svog tela, njegov lični trener mu je dao da izvodi pilates, pliometriju u najvišim stepenima. Njegove pliometrijske vežbe su uključivale skokove u kutiju, skokove iz čučnjeva, pljeskanje, podizanje, trening sprinta, vežbe poskakanja itd. koje su imale za cilj da povećaju njegovu brzinu i izdržljivost. Osim toga, pliometrija kao trening visokog intenziteta brine o svim velikim i malim mišićnim grupama vašeg tela.

Da bi stekao živahnu atletsku građu, njegov lični trener je podelio njegove vežbe u dva dela. Dok mu je jedan deo pazio na grudi, ramena, ruke, drugi deo mu je oblikovao donji deo tela kao što su stomak, noge, butine, zadnjice itd. Vežbao je intenzivan trening snage sa bučicama, težak četrdeset funti dok je radio osam do šesnaest ponavljanja i tri seta svaka vežba. Zgibovi, zgibovi i žreb, čučnjevi itd. bili su sastavni delovi njegovih vežbi snage. Da bi tonirao donji deo tela, prihvatio je trening snage kao što su mašinski potisak nogama, iskoraci, podizanje listova itd.

Zdrava preporuka za fanove Endru Garfilda

Evo preporuka za obožavatelje Endrua Garfilda koji žele da steknu isklesanu i mišićavu građu, a da ih ne zaintrigira trik brzih dijeta i snažnih vežbi. Pre svega, napravite neke izmene u svojoj ishrani i zamenite hranu bogatu trans mastima, skrobom, šećerom, solju itd. hranom sa bogatim sadržajem omega-3 masnih kiselina, proteina itd. Vaš metabolizam će dobiti podsticaj konzumiranjem hranu bogatu hranljivim materijama, koja će dalje pokrenuti proces sagorevanja masti u vašem telu. A što se vežbi tiče, ne paničite, bez vežbanja teških i komplikovanih vežbi, možete sebi priuštiti da imate pocepano telo.

Samo se pobrinite da se vaše telo dovoljno kreće u toku dana, a koje god vežbe da radite, one su sposobne da izliju znoj iz vašeg tela, osim ako ne prihvatite jogu ili pilates. Da biste imali laskave i brže rezultate, radije napravite dobru kongregaciju kardio vežbi i treninga snage. Možete izvoditi neke jednostavne, ali uticajne vežbe kao što su trbušnjaci na biciklu, seckalica za drvo, zatezanje kolena na klupi, trbušnjaci na lopti za stabilnost itd.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found