Celeb

Lisa Rinna Rutina treninga i tajne ishrane - Zdrava slavna

Izloženo telo Lise Rinne

Liza Rina ima neverovatno telo uprkos tome što je majka dve mlade devojčice, Delile (17) i Amelije (14). Radila je u mnogim TV emisijama i filmovima, tako da ih ne možemo sve navesti ovde. Ona sada osvaja naša srca uvek popularnom emisijom Prave domaćice sa Beverli Hilsa (2010-danas). Glumica je podelila sve svoje tajne vežbanja i ishrane koje joj pomažu da ima telo u bikiniju čak i nakon što pređe 52 godine. I iznenađujuće, tajne vežbanja i dijete koje je ona otkrila prilično su jednostavne za praćenje. Svako to može učiniti ako ima dovoljno samokontrole i discipline da ih se drži.

Kreditiranje gena

Kako je izvestio Huffington Post, bivša glumica sapunice zna da njeni geni imaju glavnu ulogu u izgledu koji ima. Ona naporno radi kako bi se uverila da izgled koji su joj poklonili srećni geni ne bude narušen nedostatkom brige. Po sopstvenom priznanju, oduvek je bila fokusirana na to da ostane u formi radeći sve što njeno telo zahteva.

Vežba Lisa Rinna

Vežbe su neophodne

Бивши Dani naših života (1965-danas) zvezda je oduvek bila sklona nekom obliku vežbanja. Ranije je volela takmičarski tenis, zatim je volela SoulCycle, a sada je oduševljena jogom. Vežbanje je suštinski deo njenog života, važno je koliko i pranje zuba.

Rutina treninga

Rutina treninga brinete se stalno menja. Ona tvrdi da je isprobala sve vežbe poznate čovečanstvu. I upravo sada je odlučila da se posveti vežbanju joge. Zaista radi i za njen tip tela. Prelepa žena takođe voli da vežba šest puta nedeljno kako bi bila zdrava i uravnotežena. (Šest dana? Mislimo da je to prilično neverovatno)

Hari Hamlin, Liza Rina i njihove 2 ćerke na svetskoj premijeri

Motivacije za vežbanje

Govoreći o motivaciji za vežbanje, TV voditeljka priznaje da se zbog vežbanja oseća bolje. Takođe se mnogo kreće i bavi se jednom ili drugom stvari jer se zbog toga oseća bolje. Kada se oseća lepo, svi postaju ljubazni i prema njoj i njen život teče glatko... Vau... moramo reći da je to jedinstven način da se osećate motivisano.

Tajne ishrane

Supruga Harija Hamlina već 18 godina veruje u ispunjavanje svog tela svim dobrim stvarima. Ako jede bilo kakvu lošu hranu (pretpostavljamo da misli na nezdrave namirnice kao što su pice, hamburgeri, itd.), oseća se užasno. Dakle, njeni razlozi da jede dobre stvari su uglavnom sebični jer ne voli da se oseća loše iznutra.

Lisa Rinna izlazi iz teretane

Osećajte se dobro da izgledate dobro

The Melrose Place (1992-1999) glumica je takođe priznala da kada se oseća dobro, na kraju i izgleda dobro. I, potpuno se slažemo nakon što smo videli njeno neverovatno telo kojim uvek voli da se razmeće.

Bez dijeta molim

U iskrenom ćaskanju sa People-om, TV ličnost je ranije izjavila da reč „dijeta“ nije u njenom rečniku. Ona oseća da će, ako počne da dijetu, na kraju jesti samo 10 puta više. Dakle, za nju je umereno jedenje mnogo bolje od pridržavanja bilo koje dijete.

Lisa Rinna pokazuje svoju bikini figuru

Prljavi vegan

Bivši domaćin Sapun Talk (2002-2006) sebe naziva prljavom veganicom jer se uglavnom drži plana ishrane zasnovanog na biljci. Ali kada žudi za mesom, ona ga ima ne razmišljajući mnogo o tome.

Slušajte svoje telo

Mali savet koji deli seksi dama je da svaka osoba treba da sluša svoje telo. Godinama je bila sopstveni dijetetičar, kao i terapeut za vežbanje, jer je naučila šta njeno telo želi i obećala je da nikada neće ignorisati potrebe svog tela.