Celeb

Janet Jackson Rutina treninga i plan ishrane - Zdrava slavna

Janet Jackson rutina vežbanja i plan ishrane

Staložen izgled, neverovatan sjaj, Janet Jackson je poznata američka umetnica i glumica. Zbog svoje spektakularne transformacije, fenomenalna zvezda je u poslednje vreme deo medijskih tračeva. Nakon što je izgubila ogromnih šezdeset funti sa svog tela, Dženet je u najboljoj formi svog života.

Budući da je prirodno sladostrasna, težina je oduvek bila borba za elegantnu zvezdu. Prošla je kroz bezbroj transformacija u svom životu i održavanje vitkog tela retko je bilo bez stresa za Dženet. Ipak, najveći izazov pred senzacionalnom zvezdom došao je kada je za ulogu u filmu otišla na 180 kilograma, Tennessee.

A ono što ju je učinilo još žalosnijom je to što je film, za koji je dozvolila masnoćama da nađu ogroman prostor u njenom telu, dat pevačici Maraji Keri. To ju je samo ostavilo osuđenom na propast i žaljenjem zbog svog preteranog tela. Njene butine, bokovi i stomak su, posebno, bili pretrpani mastima. A zbog glomaznosti, bila je na ivici da postane žrtva dijabetesa. Međutim, pre nego što su bolesti mogle da pokucaju na njena vrata, eliminisala je njen osnovni uzrok tako što je spalila sve neželjene kilograme iz svog tela.

Janet Jackson 2014 Rutina treninga i plan ishrane

Plan ishrane Janet Jackson

Pošto je patila od prekomerne težine, Dženet je bila spremna da učini sve i svašta kako bi postigla vitkiji oblik tela. Međutim, programi ishrane izgladnjivanjem i hirovima bili su van njene liste. Dok je pazila na svoju sklonost emocionalnom jelu, Dženet se zaklela na ishranu sa kontrolom porcija. Ona deli; emocionalna ishrana do sada je bila najveća prepreka koja joj je ometala put do vitkijeg tela.

Njen nutricionista David Allen jela raznovrsnu zdravu i hranljivu hranu. Rasporedio je njen plan ishrane u pet malih obroka u toku dana, u kojima je konzumirala zeleno i lisnato povrće, orašaste plodove, semenke, nemasne proteine ​​itd. Njena potrošnja kalorija tokom tog vremena se promenila sa 1150 na 1450 kalorija dnevno. Prema njenoj statistici tela, potrošnja kalorija je bila sklona da je energizira, a da se ne oseća lišeno. Otporna da istopi višak kilograma, Dženet je religiozno sledila restriktivni program ishrane i u roku od četiri meseca i tako rezultati su bili očigledni.

Međutim, nakon značajnog gubitka težine, dostigla je plato mršavljenja i nije uspela da vidi više smanjenje svoje težine. Bez panike zbog platoa gubitka težine, zapanjujući je sledio prilično razborit pristup i nastavio da se pridržava zdrave hrane. Znala je tu činjenicu od kada je rasla; prirodno nije bilo besprekorno skinuti tvrdoglave masti. Gospođa u kasnim četrdesetim je čekala i ubrzo, nakon razmaka od dva meseca, gubitak težine se automatski nastavio.

Rutina treninga Janet Jackson

Pošto gubitak težine samo uz pomoć dijete nije izvodljiv, Dženet je prihvatila treninge. Dok je prati njen lični trener, Tony Martinez, lepa zvezda je vežbala šest dana u nedelji i devedeset minuta u danu.

Trening snage i kardio vežbe bile su glavne vežbe koje je izvodila. Izvodila je različite vežbe sa loptom za stabilnost i loptom za otpor kako bi kondicionirala, kao i povećala broj mišića u svom telu. Trening snage nije samo oblikovao ciljane delove njenog tela, već je i ubrzao njen metabolizam. A među kardio treninzima, mnogo je računala na trčanje, sportske aktivnosti itd.

Zdrava preporuka zaJanet Jackson Fans

Dženet Džekson je zaista dala inspirativan primer pred svim svojim obožavaocima koji se žale da su krupni i smatraju starenje kamenom spoticanja. Bez obzira koliko godina imate, ako prihvatite zdravu hranu i uzdržite se od hrane koja podstiče masnoću, možete značajno smanjiti svoju težinu.

Možete početi tako što ćete u doručak ubaciti hranu bogatu proteinima. Hrana bogata proteinima ne samo da katalizuje popravku mišića i proces izgradnje mišića, već vas održava i zadovoljnim duže vreme. Osim toga, oni održavaju vaš metabolizam na radu i poboljšavaju njegovo funkcionisanje.

Zeleni čaj je neverovatno efikasna hrana, koja topi kilograme iz vašeg tela eliminišući toksine. Možete da zamenite svoj krevetski čaj zelenim čajem i obezbedite blistavu kožu elegantnijeg tela. Osim toga, postoji veliki broj ljudi koji su mršavi, ali zbog nadimanja izgledaju bledo i nezdravo. Da biste izlečili nadimanje, smanjite potrošnju soli u ishrani. Pošto i vaše lice i stomak imaju tendenciju da zadržavaju maksimum vode, oni će ostati tanki u nedostatku soli, dajući vam vitki i osvežavajući izgled.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found