Celeb

Tom Hiddleston Rutina treninga i plan ishrane - Zdrava slavna osoba

Rutina treninga Toma Hidlestona

Popularan po ulozi Lokija u filmu Marvel Studios, Thor, Том Хидлстон je engleski glumac. Pojavivši se u bezbroj filmova kao što su Osvetnici, Duboko plavo more, Поноћ у Паризу, itd., komad nije neidentifikovano lice Holivuda.

Zaslužan za sjajan izgled i isklesano telo, Tom je uspeo da osvoji prestižne nagrade kao što su Empire Award za najboljeg muškog novajlija u 2011. i MTV Movie Award za najbolju borbu i najboljeg zlikovca u 2013. Otkad je njegovo iscepano telo igralo ključnu ulogu u pomaganju glumac koji se penje na lestvici slave i slave, Tom se odlično brine o svom telu i usavršava ga vežbama i ishranom.

Plan ishrane Toma Hidlestona

Dijetu koja je kritična za zdravlje treba konzumirati sa velikim oprezom. Da bi tonirao i uvećao vitke mišiće u svom telu, Tom se oslanja na dijetu i ima prijateljske odnose sa telom. U svojoj ishrani konzumira obilje namirnica koje imaju bogat sadržaj nemasnih proteina, kao što su pečena piletina, ćuretina, krompir, povrće, smeđi pirinač itd.

Glumac uglavnom zabranjuje prerađenu i nezdravu hranu koja je neprijatelj zdravog metabolizma. Među pićima takođe se kloni slatkih i alkoholnih pića. Oba pića uzrokuju više štete nego koristi vašem telu. Međutim, voda mu je najbolji drug, koju popije u ogromnim količinama za jedan dan. Za hidrataciju i čišćenje tela iznutra, veoma je važno da pijete značajnu količinu vode u toku dana.

Igrajući ulogu lošeg momka u filmu Thor, zahtevalo od njega da stekne vitko i oblikovano telo, a glumac je religiozno sledio strogi režim ishrane šest meseci kako bi u skladu sa tim oblikovao svoje telo. Pošto je trebalo da dobije 20 funti, njegova dijeta je bila posebno usmerena na povećanje broja mišića u njegovom telu bez ostavljanja mesta za masnoću.

Rutina treninga Toma Hidlestona

Zgodni glumac retko je trom prema vežbama. On je zapravo uvek spreman da ga istražuje do novih nivoa treninga. Pošto se scene akcije i borbe odnose na snagu, agilnost i nivo izdržljivosti, njegovi treninzi su savršena mešavina vežbi kao što su skakanje, trčanje, uvijanje, letenje itd., sposobne da mu daju sve kvalitete.

On smatra da se ljudi uglavnom opterećuju idejom da odu u teretanu kako bi spalili kilograme iz svog tela. Iako je činjenica, proces gubitka težine možete učiniti uzbudljivijim i zabavnijim tako što ćete podleći raznim sportskim aktivnostima kao što su penjanje po stenama, planinarenje, ples ili bilo koje druge uzbudljive aktivnosti koje vašem telu daju vežbu.

Pošto nije sklon teretani, Tom ide u teretanu šest puta nedeljno i temeljno se odmara jedan dan da bi pokrenuo proces popravke mišića u svom telu. Pošto je glumac vežbao od mlađih dana, ne neguje naivne fantazije koje se odnose na njih.

Iako zna koliko je važno da ga izvuče iz zone udobnosti, ali to retko kvari njegovu oštroumnost da ostane u formi. Da bi poboljšao gipkost svog tela, izvodi različite položaje joge. Dok se priprema za svoju ulogu, u kojoj njegov lik zahteva da poseduje previše mršavo telo, on se kune u trčanje i entuzijastično trči miljama.

Zdrava preporuka Tom Hiddleston za fanove

Da biste efikasno izbacili kilograme iz svog tela, vežbe koje vežbate u rutini trebalo bi da izazovu vaš metabolizam. Da biste napravili mesta za to, nastavite da menjate svoje vežbe veoma često. To ne samo da će ubrzati vaš metabolizam, već će takođe dodati nove nivoe vašim veštinama kao što su povećana brzina i izdržljivost. Pored izgradnje mišića, trebalo bi da se fokusirate i na zahtev za fleksibilnost vašeg tela. Kiselo telo koje je domaćin bezbrojnih bolesti treba da se očisti od kiseline i da se trudi da postane alkalno po prirodi.

Pošto se mlečna kiselina stalno gomila u vašem telu, čineći vaše telo grubim, nefleksibilnim i veoma ranjivim na povrede, trebalo bi da uključite pilates i jogu u svoju rutinu vežbanja. Obe vežbe koje se pridržavaju holističkog pristupa imaju neverovatno divne i vredne rezultate. Osim što će razviti vašu osnovnu snagu, fleksibilnost i izdržljivost, oni će takođe poboljšati vaše držanje i učiniti da izgleda gracioznije. Vežbe praćene alkalnom ishranom će pokrenuti proces da vaše telo povuče ka alkalnom stanju.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found