Celeb

Jessica Biel Workout Rutine Diet Plan - Healthy Celeb

Džesika Bil ili ponekad nadimak Džesi ima ludu rutinu vežbanja. Kada je u pitanju vežbanje, ona zna kako da ostane u formi. Za svoj film vežbala je borilačke veštine Тотални опозив.Ali, to nije deo njene redovne rutine vežbanja. Voli da radi na zadnjici i podvrgava se nizu vežbi kako bi ostala u formi i izbegla dosadu. Nastavite da čitate za njen uobičajeni raspored vežbanja.

Rutina treninga Džesike Bil

Rutina treninga Džesike BilUzima pomoć ličnog trenera Džejsona Volša. Uglavnom je u bekstvu snimajući razne filmove i TV emisije. Dakle, ona uglavnom radi vežbe za koje nije potrebna nikakva oprema da bi ih mogla izvoditi, bez obzira na to gde se nalazi. Voli da ide napolje i da radi razne vežbe. Kaže da su joj roditelji bili neverovatan par, od kojih je preuzela ove navike. Ona ih opisuje kao "Hipije" koji su se bavili raftingom kroz Grand Canyon. Njena lista vežbi je sledeća -

 • Trčanje –Trčanje je odlična kardio vaskularna vežba koja gradi mišiće celog tela. Deluje na zglobovima (kada podignete stopalo), povećava stabilnost kuka, poboljšava mišiće butina i ramena, stabilnost kičme. Dakle, bez obzira gde se Bil nalazi, ona može da se prepusti trčanju ili brzom trčanju i poboljša svoju izdržljivost.
 • Kružni trening snage – Kružni trening ima za cilj izgradnju snage i mišićne izdržljivosti. Prema ovome, Biel bi trebalo da prođe niz vežbi kako bi završio jedno kolo. Ponovo je dobar za izgradnju ukupne stabilnosti tela i može/ne mora zahtevati opremu, u zavisnosti od vežbe. Njeni tonirani mišići su rezultat samo kružnog treninga. Sada je razvila naviku da izlazi napolje i radi vežbe dok uživa u ambijentu. Da biste razvili gornji deo tela, potrebno je da izvodite čučnjeve, dizanje na klupi, ekstenzije leđa, povlačenje, dodavanje sa medicinskom loptom, podizanje na klupi, kosi potisak. Za donji deo tela mogu se raditi skokovi iz čučnjeva, iskoračenja, čučnjevi na klupi, šatl trke.

Džejson je podelio uzorak kružnog treninga, koji inače radi sa svojim klijentima. On preporučuje maksimalno 1 minut odmora između krugova (za početnike). Smanjite vreme između različitih serija, kako se nivo izdržljivosti povećava. Normalni krug bi trajao od 25 do 30 minuta (zavisi od vašeg nivoa kondicije i koliko se odmarate između serija).

Prvo, uradite zagrevanje skoro 10 minuta. Zagrevanje se može obaviti na eliptičnom trenažeru, ili na traci za trčanje, ili sporom trčanju, itd. Zatim uradite ova 3 kruga.

1. kolo –3 ponavljanjaVežbanje sa medicinskom loptom Džesika Bil

 1. Skočni čučnjevi - Zadržite 30 na svakoj strani
 2. Bočne daske - 15 ponavljanja
 3. Sklekovi - 10 ponavljanja
2. kolo –3 ponavljanja
 1. Čučanj za pritisak (zahtevaju bučice ili medicinsku loptu) – 15 ponavljanja
 2. Povlačenja - 10 ponavljanja
 3. Savijeni redovi (zahteva bučice) - 15 ponavljanja
3. kolo –3 ponavljanja
 1. Lateralni iskorak - 10 ponavljanja na svakoj nozi
 2. Korak gore - 10 na svakoj nozi
 3. Trbušnjaci sa ravnim nogama - 15 ponavljanja
 • Sports – Sportovi poput odbojke na pesku, fudbala su neki od odličnih načina da naučite sport i razvijete svoju ličnost. Džesika voli da se bavi bilo kojim sportom sa svojim prijateljima. To održava njen um zdravim i osvežavajućim.
 • Pliometrija -Džesikin trener, Volš, opisuje njen trening kao naporan i izazovan. Pliometrija je ona koja nije laka i najizazovnija. Vežbe kao što su skakački čučnjevi i skakački iskori uključuju brzinu, brzinu i snagu. U pliometriji, mišići ispoljavaju maksimalnu snagu u najkraćem mogućem vremenu. Ona to radi nekoliko meseci i nivo fitnesa Džesike Bil govori o tome.
 • joga – Joga je dobra za fizičke, mentalne i duhovne discipline. Upušta se u jogu najmanje 2 puta nedeljno. Она каже -

„Joga je za mene konstanta jer mi održava duge i fleksibilne mišiće.

Takođe vodi svog psa na planinarenje. Na taj način, ona svoj trening čini ugodnijim i oslobođenim dosade. Pored toga, na ovaj način ona takođe tera svoje ljubimce da ostanu u formi. Bila je sposobna igračica od svojih ranih dana. Sa 6 godina se bavila gimnastikom kao profesionalac.

Plan ishrane Džesike Bil

Jedan element za zdravo telo je vežba, a drugi je zdrava ishrana. Rekla je Elle -

„Za mene su neophodni dovoljno sna, pijenje puno vode, zdrava ishrana i držanje podalje od alkohola. Tako je dosadno, znam, ali raditi te stvari zaista pomaže."

Ona jede puno povrća i proteina zrna. Takođe je ljubitelj fermentisanog povrća i probiotika, koje smatra odličnim za njenu kožu i varenje. To je ono što je privuklo Džastina Timberlejka, što ga je navelo da izlazi sa ovom talentovanom glumicom. Verili su se i uskoro planiraju da se venčaju. Ova fantastična beba takođe pije zeleni čaj, a uključuje povrće poput cvekle i tikvica u kolače i kolače.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found