Celeb

Džulija Luis-Drajfus plan ishrane i rutina vežbanja - Zdravi slavni

Urnebesna Julia Louis-Dreyfus ne samo da ima živahan i naelektrisan osmeh, već ima i izvanrednu figuru koja privlači poglede. Večna lepotica ima ubitačne trbušne mišiće i fantastične obline, koje mogu da pozelele oči svake mlade devojke od zavisti. Višestruka dobitnica Emi nagrade govori o svojim tajnama ishrane i vežbanja, hajde da saznamo šta su to.

Kontrola porcija

Rutina treninga Julia Louis-Dreyfus i plan dijete.

Zapanjujući smatra da ako ne praktikujete umerenost u ishrani, ne možete očekivati ​​da imate telo bez celulita. Ne smanjujući potrošnju brojnih prehrambenih artikala iz svoje ishrane, Julija se zaklinje u malu porciju hrane. Ona obavezno uključuje zelenu i lisnatu vegansku salatu barem jednom dnevno u svoje obroke. Julija insistira na opreznoj potrošnji hrane. Zbog žudnje za slatkom hranom, povremeno se prepusti i čokoladi. Ona deli to što ste neosetljivi na vaše žudnje, vi ih samo podstičete i dajete im tlo da ojačaju.

Zdrava hrana za doručak

Julija nije bila baš prijatna niti zadovoljna izborom za doručak, ali sada je u miru sa namirnicama za doručak.

Za doručak jede hranljivu hranu kao što su dva pečena jajeta i hleb od celog pšenice sa medom.

Julia tvrdi, kada shvatite svoje problematične oblasti, proces mršavljenja možete učiniti bez stresa i besprekornim za sebe. Njen glavni problem bila je navika grickanja između doručka i ručka. Međutim, nakon što je pronašla zasitne artikle za doručak, oseća se sita do ručka, što kontroliše njenu potrošnju nezdrave hrane.

Višestruki treningi

Džulija pripisuje vežbanju umesto dijete kako bi održala svoju figuru u vitkoj formi. Umesto da ide u teretanu da bi vežbala, ona radije izvodi različite vežbe kod kuće. Dok prati samodisciplinovanu rutinu vežbanja, ona vežba vežbe četiri do pet puta nedeljno. Njen trening koji je savršen spoj treninga snage i kardio treninga čini da se ona u velikoj meri oslanja na planinarenje, trčanje, trening sa tegovima sa Bosu loptom. Obožava planinarenje koje predstavlja izazov za njene mišiće i uslovljava ih.

Uprkos tome što je zaljubljena u kardio trening visokog intenziteta, brineta ima odbojnost prema biciklizmu. Brineta-bomba je učinila trening tako sastavnim delom svog života da je čak i da bi proslavila svoju dvadeset petu godišnjicu sa mužem, Bredom Holom, više volela pešačenje od osam milja nego proslavu alkohola ili hip-hopa.

Žudnja za vežbama

Dok većina nas ima žudnju za našom obožavanom hranom, legendarna lepotica koja je zavisna od vežbanja žudi za njima. Kada dođe do pauze od dva do tri dana u njenim vežbama, ona počinje da se oseća nemirno. Da bi se kretala, radije ispunjava neradne sate vežbama.

Na primer, ona trči i skače na eliptici dok gleda TV. I pošto je strastveni trkač, ona ne odstupa od udara o trotoar i trčanja pet milja dnevno. Znojni treninzi je najviše privlače, jer oslobađaju od stresa i tela i uma i okrepljuju je svežom energijom.

Julija ukazuje na vežbe celog tela. Ne voli vežbe sedenja zbog kojih polovina njenog tela ne radi. Iako je fitnes entuzijasta apsolutno pragmatična u svom pristupu vežbanju, ali, za ljude koji moraju da sede na svojim stolovima duge sate radi posla, vežbe sedenja su odlično sredstvo da se njihovo telo kreće i spreči da postane žrtva sedentarni način života.

Čista i organska hrana

Budući da je Julija veliki zagovornik čiste i organske hrane, naglašava potrošnju organskog povrća. Međutim, uprkos tome što je pod uticajem veganskih namirnica, njena ljubav prema mesu i piletini ne dozvoljava joj da postane potpuna veganka, zbog čega se često oseća krivom. Ona tvrdi, ne samo da organska i biljna hrana održava formu i zdravlje, već je i odlična za zdravlje planete.

Shake Off Stres

Julia deli jednu od najvažnijih tajni svoje besprekorne kože, a izvajana figura je njen zavet da će živeti život bez stresa. Stres podstiče oslobađanje opakih hormona zbog kojih izgledate starije. Vežbanje i meditacija su neka od najuticajnijih sredstava za uklanjanje stresa. Štaviše, adekvatni sati noćnog spavanja osiguravaju pravilno oslobađanje ispravnih hormona, koji vas drže imunim od stresa.