Celeb

Olga Kurylenko Rutina treninga i plan ishrane - Zdrava slava

Bond devojka, vežba Olge Kurilenko

Bivša bond devojka Olga Kurilenko je francuski model i glumica. Započevši svoju karijeru modelingom sa četrnaest godina, glumica zelenih očiju je debitantsku pauzu u glumi dobila 2005. Međutim, ona nam je porasla za oči svojim izvanrednim nastupom u filmu o Džejmsu Bondu, Зрно утехе у 2008. години.

Zbog svojih ranih dana, sjajna zgodna glumica pripada vrlo skromnoj pozadini. Provodeći dane svog detinjstva u krajnjem siromaštvu i gladi, fenomenalna lepotica je prošla kroz mnogo toga u svom životu. Čak i sada, iako joj je njen neverovatan uspeh osvojio veliko ime i slavu, ali dva puta razvedena Olga nije mogla da priušti da joj obezbedi blažen ljubavni život.

Genetski blagoslovena vitkim telom, francuska lepotica ne mora mnogo da brine o svojoj ishrani i vežbama. Međutim, kada su njene uloge u filmovima zahtevne i traže od nje da tonizira svoje telo, ona ne odstupa od toga da uloži svoje srce i dušu u energične vežbe kako bi usavršila svoje telo.

Plan ishrane Olge Kurylenko

Vitka figura Olge Kurylenko

Brineta je veliki gurman i jede šta god poželi. U stvari, velika porcija hrane koju konzumira zapanjujuća često izaziva iznenađenje njenih kolega. Jedan od razloga za njenu naviku rasipanja je sećanje na dane njenog detinjstva kada su ona i njena majka morale da se suoče sa nedostatkom hrane.

Ona smatra, kada vam život dozvoljava da cenite lepe trenutke života, zašto da prestanete da dozvolite sebi da ih živite. Iako je poznata kao jedna od najpoznatijih holivudskih ličnosti, Olga je i dalje vezana za svoju fondaciju. Ona je veoma prizemna i gleda na život sa veoma pozitivnim pogledom.

Rutina treninga Olge Kurylenko

Pošto je dobila vitku i zakrivljenu figuru u riznici, ljupka lepotica ne voli mnogo da vežba. Ona ide u teretanu samo kada joj je cilj da oblikuje svoje vrelo telo. Biti vezana devojka retko je lako, ali bomba koja nije navikla na treninge je to učinila svojim napornim radom i predanošću profesiji.

Vežbala je razne teške vežbe kao što su padobranstvo, kik boks, trening snage, borilački trening itd. kako bi poboljšala svoju izdržljivost i izdržljivost. Osim toga, s obzirom da scene borbe zahtevaju i neverovatnu brzinu, radila je dan i noć kako bi povećala broj mršavih mišića u svom telu. Da ne spominjem, morala je previše da se trudi da bi je izvela iz zone udobnosti i izvršila sve te vežbe. Dok je pokušavala da pocepa svoju zakrivljenu figuru, često je imala bolne ruke i noge.

Iako vrela glumica nije baš sklona vežbama u teretani, ona ne beži od fizički aktivnog rasporeda i aktivnosti na otvorenom. Ona je s vremena na vreme angažuje u raznim kardio vežbama kao što su trčanje, planinarenje, plivanje itd. i oseća se izuzetno mirno i zadovoljno nakon napornih vežbi. Impresionirana holističkim pristupom i prednostima joge, ona takođe povremeno praktikuje jogu. Očaravajuća lepotica formalno se obučavala za balet u detinjstvu, ali nakon fatalne nesreće koja joj je teško povredila nogu, morala je da se od nje oprosti zauvek.

Zdrava preporuka za obožavatelje Olge Kurylenko

Momci, vi kao obožavatelji Olge Kurilenko možda ćete biti u iskušenju da pratite otiske stopala vaše omiljene zvezde. Ali, kao i Olga, nisu svi favorizovani sa prijateljskim genima koji im omogućavaju da uživaju u figuri u bikiniju bez dodatnih napora. Čak i ako jeste, vaša ishrana i vežbe su kamen temeljac elastične i graciozne vitke figure.

Vaše telo koje vam omogućava da uživate u svoj veličanstvenosti života ne zahteva mnogo od vas. Sve što vaše telo želi od vas je samo dvadeset pet do četrdeset minuta provedenih na vežbama, i naglasak na zdravoj ishrani koja sadrži pažljivu mešavinu ugljenih hidrata, proteina i zdravih masti.

Ovi alati ne samo da će vam doneti isklesano telo, već će ga i osloboditi raznih vrsta bolesti koje su dovoljne da vam život naprave pakao. Možete sebi priuštiti da novcem kupite sav luksuz sveta, ali zdravlje je jedna od stvari koje vam novac ne može kupiti. Dakle, pokažite svoje poštovanje prema tome tako što ćete prihvatiti zdrav režim vežbanja i dijete.