Celeb

Katharine McPhee Rutina treninga i plan ishrane - Zdrava slavna osoba

Nakon što je debitovala kao takmičarka American Idola 2006. Katharine McPhee može se videti na naslovnoj strani poznatog časopisa The Self u izdanju za mart 2012. Vitka i vitka tela, Boginja lepote privukla je brojne obožavaoce svojim nastupom u NBC-evoj muzičkoj dramiSmash.

Katarina kaže da je bila žrtva poremećaja u ishrani od svoje sedamnaeste godine i da je patila od njega pet godina. Samoproklamovana istina koju je zvezda otkrila bila je dovoljna da zbuni njene fanove, koji su neprestano gledali u nju kako bi saznali njenu tajnu formulu podrezanog struka i ravnog stomaka.

Tek pre njenog pojavljivanja na sceni American Idola, shvatila je da njen poremećaj treba da se izleči. Uzela je medicinsku pomoć i konačno se rešila bolesti, koja je zvezdu mučila tako dugo. Njen doktor joj je predložio da koristi intuitivnu ishranu kako bi se udaljila od povremenih napada poremećaja. Sada, Katarina pripisuje sve zasluge za svoju uglađenu figuru vežbama i fitnes režimu koje je pratila.

Vežbanje i dijeta Katharine McPhee

Rutina treninga Katharine McPhee

Pošto je zaradila ime i slavu zbog svoje izvajane figure, Katarina očigledno želi da je održi po svaku cenu. Ona provodi duge sate u teretanama dok praktikuje iscrpljujuće sesije vežbi. Unajmila je ličnog trenera, Oscar Smith da je vodi i usmerava. Ona vežba pet dana u nedelji i ako joj bude teško da upravlja petodnevnim vežbama, nekako uspeva da ih napravi tri puta nedeljno.

Umesto da se drži jednog određenog treninga, zvezda sa stilom praktikuje različite vežbe kao što su istezanje, trčanje, skakanje, sklekovi, trbušnjaci, otpor, intervalni trening itd. Ona ima sve reči pohvale za svog ličnog trenera koji je zapravo uveo raznolikost vežbi u njenom režimu vežbanja i učinio ih fascinantnim za nju.

Takođe ide u teretanu jednom ili dva puta nedeljno i praktikuje kardio vežbe visokog intenziteta. Osim toga, ljubitelj fitnesa poznaje i bezbroj tipičnih joga položaja. Ne samo da ih poznaje, već je povremeno pokušavala da im izvuče nekoliko kilograma iz tela.

Pošto je vatrena za ples, kako iz zabave, tako i zbog fitnesa, Katarina pleše kao luda. Nastavlja da pleše osim ako joj noge i butine potpuno ne odustanu. Opijenost i želja da izgleda izvanredno čine zadivljujuću zvezdu dovoljno ludom da vežba sve vrste iscrpljujućih stvari koje su potrebne da bi stekla vitak oblik. Možda ćete se začuditi kada saznate da ova sjajna zvezda ima neverovatnu izdržljivost da uporno pleše pet sati.

Plan ishrane Katharine McPhee

Katarina se pridržava režima zdrave ishrane otkako se izlečila. Umesto da izgladnjuje svoje telo, ona jede zdravu i hranljivu hranu. Senzacionalna zvezda priznaje da je izgubila trideset kilograma nakon što se oporavila od svog poremećaja.

Jedna stvar je očigledna iz evidencije o režimu ishrane koji je pratila Katarina; ne možete očekivati ​​da ćete istopiti kilograme iz svog tela dok ste na dijetama bez ograničenja. Nedostatak podstiče proces akumulacije masti u vašem telu, usled čega, uprkos tome što eliminišete toliko namirnica iz svoje ishrane, osuđeni ste da ostanete u istom gojaznom telesnom okviru.

Pošto je naučila zdrave navike u ishrani, Katarina sada drži svoj frižider pun antioksidativnih namirnica kao što su brokoli, spanać, limun, grejpfrut itd. i jede ih kad god oseti glad. Evo jednog od tipičnih dnevnih režima ishrane Katharine McPhee.

doručak – Katarina više voli da za doručak ima kajgana, tost od celog zrna itd.   

Грицкалице - Ona voli da ima granolu, jabuku, bananu, šaku badema, puter od kikirikija itd.

Ručak – Njen ručak se obično sastoji od parenog brokolija, spanaća, pržene ribe itd.

Večera – Više voli da na večeri ima posnu piletinu, ćuretinu itd.

Preporuke zaKatharine McPhee Fans

Podsticajna želja da se pojavi u zavidnoj formi pred brojnom publikom inspiriše zvezdu da bude u odličnoj formi. Katarina preporučuje svojim obožavaocima da budu velikodušni prema svojim telima i razviju oštroumnost u ishrani. Osim toga, retko eliminišite obilje hrane iz svog režima ishrane da biste postigli vitku figuru. Trebalo joj je toliko vremena da shvati vrednost uravnotežene ishrane.

A ako ste i vi žrtva nekog poremećaja u ishrani, primite terapiju bez mnogo muke. Ograničite konzumaciju zlokobne hrane kao što je slatka, prerađena i bezvrijedna hrana. Osim što izazivaju skok u nivou šećera u krvi, ove namirnice takođe izazivaju različite zapaljenske reakcije u vašem telu. Ove reakcije oslabljuju vaš imuni sistem i čine da postanete bolesni i jadni.

Ograničite potrošnju hrane sa visokim sadržajem ugljenih hidrata i pređite na organsku hranu i hranu sa malo ugljenih hidrata. Ove namirnice su pune vitalnih hranljivih materija, koje su ključne za pravilno funkcionisanje organa i mozga. Nećete se ugojiti tako što ćete svoje telo hraniti zdravom hranom. Uticaj bi pre bio suprotan, jer će pravilna ishrana ubrzati vaš metabolizam i podstaći vaše telo da pokrene proces sagorevanja masti.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found