Celeb

Jennifer Connelly Rutina treninga i plan ishrane za Noa - Zdrava slavna

Прелеп ум Звезда Dženifer Koneli je ponovo spremna da vas zapali svojim nastupom u svom predstojećem filmu Noah. Glumica dobitnica Oskara stalno je bila aktivna u holivudskim filmovima od svoje četrnaeste godine. Nakon što je bio lice kozmetičkog giganta, Revlon, Dženifer nije nepoznata nijednoj glam ženi. U braku sa britanskim glumcem i zvezdom Vimbldona, Paul Bettany, zapanjujuća je mama troje dece.

Dženifer je jedna od glumica koje su stalno održavale da izgledaju vrelo i fantastično. Užasni znaci starenja takođe nisu mogli da prkose neverovatnom žaru glumice. Ko bi verovao da je glumica živopisnog lica i uglađenog tela već prešla četrdesetogodišnjak? U poslednje vreme je mogla da se vidi kako je zaokupljena vežbama kako bi je doterala za ulogu u Noju.

Vežbanje Dženifer Koneli Noa

Plan ishrane Dženifer Koneli

Zelenooka zvezda već dugo neguje razumne navike u ishrani. Iako je zbog previše mršave, navodno bila žrtva poremećaja u ishrani, anoreksije, ali je bomba odbacila sve glasine i razjasnila skepticizam rekavši da je magistar zdravstvenog novinarstva, više shvata ulogu ishrane i vežbanja. nego bilo koji.

Totalno je apsurdno širiti takve glasine o njoj, jer ona nikada u životu nije bila protiv hrane, a ona dobro zna činjenicu da se optimalno zdravlje retko može postići na dijetama izgladnjivanja. Za nju je zdravlje bilo najvažnija stvar ikada, čak i više od vitkog tela.

Među veganskom hranom, ona je luda za zelenim jabukama i pojede tri zelene jabuke u jednom danu. Pridržavajući se uravnotežene ishrane, ona jede zdravu hranu koja ima bogat sadržaj proteina i zdravih masti.

Dok deli svoju sklonost ka hrani, kaže ona, bila je strogi vegan pre rođenja svog prvog deteta, ćerke Kai. Međutim, počela je da ima žudnju za hamburgerom od ćuretine kada je bila trudna. I ne odolevši svom iskušenju, podlegla mu je i od tada je neveganka. Osim toga, povremeno pije crno vino. Crveno vino, kao vrhunski antioksidans, štiti je od bora i drugih znakova starenja.

Dženifer Koneli Noa

Rutina treninga Dženifer Koneli

Dženifer je još jedna holivudska fitnes nakaza koja nije spremna da pravi kompromise sa svojim vežbama. Strastvena za fitnes, obožava jogu i pilates i oseća ogromno zadovoljstvo kao i opuštanje nakon intenzivnih sesija vežbi. Njeno staloženo i uspravno držanje rezultat je teških joga položaja koje je praktikovala. I to je razlog zašto obožava jogu više od bilo koje druge vežbe i praktikuje je kad god ima slobodnog vremena.

Njeno mršavo i tanko vitko telo ne samo da pričinjava zadovoljstvo našim očima, već i čini da joj zavidimo. Zasluga snažnih i vitkih mišića nogu, njen donji deo tela je savršeno izbrušen. Dženifer ima izuzetnu naklonost prema trčanju, planinarenju i svim aktivnostima koje opterećuju mišiće njenih nogu. Verovatno je to razlog, dok druge žene ne mogu da ne budu zbunjene svojim ispruženim bokovima, butinama i nogama, brineta se ponosno razmeće svojim izvajanim udovima u sićušnoj odeći.

Dženifer Koneli vežba u trčanju

Da bi uvela raznovrsnost u svoje kardio vežbe, nekoliko puta je prešla na skakanje sa užetom i džamping, ali je samo na kraju bila nezadovoljna. Ovi treninzi nisu mogli zadovoljiti glumicu u potrazi za efikasnim vežbama i pre kasno je nastavila da trči. Ona se samoproglašava da je sposobna da neprestano trči deset milja bez umora.

Zdrava preporuka zaObožavatelji Dženifer Koneli

I pored toga što je prešla četrdesetu, fenomenalna lepotica ne propušta da nas zaprepasti svojom zadivljujućom lepotom i mladalačkim šarmom koji ne bledi. Jedna od tajni njene vitke figure je njena zdrava ishrana i vežbe.

Uglavnom su žene naivne u vezi sa naslagama celulita koje imaju ispod kože udova, zbog kojih zapravo izgledaju deformisano i otrcano. Pošto je celulit ukorenjen ispod vaše kože, nije lako osloboditi ga se telo. Međutim, vežbe i dijeta su pokazali odlične rezultate u uništavanju celulita i oslobađanju od celulita i oblikovanju udova.

Zajedno sa neprestanim kardio vežbama kao što su trčanje, plivanje, ples, skakanje i drugi, potrebno je da unesete i neke promene u svoju ishranu. Trebalo bi da se trudite da se klonite pržene, prerađene i nezdrave hrane jer ova hrana sadrži toksične materije, koje formiraju tvrdokorni sloj masti oko delova tela. A što je najgore, kada se sloj formira, zastrašujuće ga je istresti.

Možete doneti značajan pad celulita detoksikacijom tela tečnom ishranom jednom ili dva puta mesečno. Proces detoksikacije se može izvesti sa antioksidativnim povrćem kao što su spanać, špargle, brokoli itd., zajedno sa vodom od limuna u koju je umešana kajenska paprika. Osim toga, razvijte običaj da pijete tone vode u jednom danu, jer ona odvraća toksine i uklanja ih iz vašeg tela.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found