Celeb

Fibi Tonkin Rutina vežbanja i plan ishrane - Zdrava slavna

Popularna po ulozi u Vampirskim dnevnicima, Fibi Tonkin je sasvim novo lice Holivuda. Australijska glumica iz Los Anđelesa započela je karijeru u australijskoj emisiji „H2O: Samo dodaj vodu“. Prelepe jagodice, obrve u obliku luka, sjajna kosa i velike i lepe oči boje lešnika su neke od privlačnih i Bogom darovanih bioloških karakteristika zvezde.

Blagoslovena savršeno izvajanom figurom, senzacionalna zvezda jednostavno je zaljubljena u svoju glumačku profesiju i želi da dostigne vrhunce svoje karijere, a da nastavi ljubav prema istom. Možete se prijaviti na njenu veb stranicu pod nazivom YouZenLife.com, koju je Fibi pokrenula u konjugaciji sa svojom prijateljicom glumicom, Terezom Palmer.

Prizemljene i fantastične zvezde su podelile svoje stavove i savete na veb lokaciji. Od organske hrane, preko zdravih vežbi, do duhovnosti, naći ćete sve na veb stranici, dodirujući živote ove dve veličanstvene ličnosti.

Fibi Tonkin vežba

Plan ishrane Fibi Tonkin

Pošto pripada prelepoj zemlji plaža, Fibi budno pazi na svoju ishranu i shvata uticaj hrane na njeno telo. Majka joj je unela zdrave navike u ishrani još u detinjstvu.

Fibi se odriče rafinisanog šećera, mlečnih proizvoda, hrane sa visokim sadržajem ugljenih hidrata i nezdrave hrane. I umesto da jede neželjenu i nezdravu hranu, ona u svoju ishranu unosi svežu i zdravu hranu. Devojčica se uglavnom oslanja na zeleno i lisnato povrće, voće, orašaste plodove, semenke, losos, nemasno piletinu itd. kako bi hranila svoje telo.

Budući da je uglavnom veganska u izboru hrane, Fibi takođe uzima dodatke ishrani kao što su suplementi vitamina B12, probiotici i prirodni digestivni enzimi. Umesto da se u velikoj meri oslanja na lekove i lekove, australska lepotica ima dobre zalihe čajeva i homeopatskih lekova i konzumira ih za lečenje manjih zdravstvenih problema kao što su bol u stomaku, glavobolja, mučnina itd. Hajde da pogledamo jednu od tipičnih ishrana režimi ishrane Fibi Tonkin.

Doručak – Fibi više voli da za doručak ima bademovo mleko, kokosovu vodu, zelene smutije, borovnice, jabuke itd.

Грицкалице – Njen zdrav izbor grickalica uključuje čips od kelja, čips od slatkog krompira, bademe, crnu čokoladu itd.

Ručak – Njena večera se uglavnom sastoji od braon pirinča na pari sa mešanim povrćem, testeninom od tikvica itd.

Večera – Više voli da u svom ručku ima posnu organsku piletinu, losos na žaru, kinoju itd.

Rutina vežbanja Fibi Tonkin

Rad pod nadzorom Tracy Anderson, poznati trener slavnih, Fibi voli da vežba. Umesto da ide u teretane, australijska lepotica više voli da vežba na udobnom i prijateljskom mestu kao što je dom.

Ona kaže da je nesklona teretanama ne može ni da zamisli sebe kako uporno trči na traci za trčanje. Njen trening je posvećen boksu, intervalnom treningu, pilatesu itd. pet dana u nedelji. Osim toga, plivanje, trčanje i planinarenje su njeni omiljeni kardio vežbe svih vremena. Različitost u vežbama ona smatra glavnim privlačnim faktorom, koji je održava. Da bi nastavila da se vrti, Fibi izbegava da vežba kada se oseća iscrpljeno ili se ne oseća baš blaženo.

Preporuka za fanove Fibi Tonkin

Fibi Tonkin predlaže svojim obožavaocima da u svoj rutinski život uvedu zdravu ishranu redovnim vežbama. Ona pokazuje na ples da opusti vaše telo i um. Uprkos tome što nije baš dobra u plesu, Fibi koristi aerobnu aktivnost kao sredstvo da transformiše svoje telo i raspoloženje. Ples vam poboljšava raspoloženje. Sagorevanje kalorija može se prikladno posmatrati kao njegova strana. Ne morate nužno da budete vešti u plesu, samo radite korake koje želite da radite i uživajte u životu.

Pored toga, sugeriše ona, više ćete ići u krilo prirode, dobićete više zadivljujućih rezultata. Ona preporučuje svojim obožavaocima da ne razmišljaju o lekovima i alopatskim lekovima za svaki oskudan zdravstveni problem. Pošto su bogati hemikalijama, imaju bezbroj neželjenih efekata. Pređite na prirodne terapije i prirodne medijume da biste izlečili svoje telo.

Fibi ima rešenje i za problem ishrane. Postoje određene situacije kada bi vam moglo biti zastrašujuće da napravite zdrav izbor hrane. Na primer, dok se družite sa prijateljima, možda će vam biti teško da se pridržavate zdrave hrane.

Pa, i u to vreme možete izabrati zdrave zamene. Na primer, ako naručujete pljeskavicu, možete naručiti da napravite više preliva od povrća od zelene salate, paradajza ili drugog povrća. Na taj način, a da ne uvredite svoje prijatelje, i dalje možete da jedete zdravu hranu.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found