Celeb

Jessica Chastain Vegan Diet Plan Rutine Workout - Healthy Celeb

Glumci zaista naporno rade da bi se uklopili u svoje likove, debljanje ili gubitak težine je još jedan način da se likovi dovedu u stvarnost. Džesika Čestejn je jedna od najboljih i najvrednijih glumica u Holivudu. U poslednje vreme je dala nekoliko sjajnih hitova i dokazala svoj neverovatan glumački talenat. Nedavno je njena gluma u filmu „Pomoć“ bila dobro hvaljena, ali nije bila tako laka i bez napora kako izgleda na ekranu. Takođe je morala da se ugoji 15 kilograma da bi se uklopila u lik Celije. Njen lik je od nje zahtevao da izgleda sladostrasno dok je prikazivala ličnost Monroe. Međutim, sada se neverovatno vratila svom zakrivljenom i mekom izgledu. Nastavite da čitate kako joj je to uspelo.

Strogi režim ishrane Džesike

Džesika je veganka... Zašto?

Glumica nominovana za Oskara bila je veganka u poslednjih 10 godina [od oko 2008.] i takođe čista vegetarijanka od skoro poslednjih 20 godina [od oko 1998.]. Međutim, postojala je scena u filmu „Pomoć“ u kojoj je morala da jede prženu piletinu; uverila se da je to veganska piletina (Veganska piletina je imitacija prave piletine koja je dizajnirana da ima ukus kao prava piletina).

Takođe je otkrila da je veoma inspirisana svojom majkom koja je takođe veganka i takođe vodi veganske restorane. Džesika veruje da to što je vegan nudi velike pogodnosti u pogledu zdravlja. Uspela je da izgubi višak kilograma nakon stroge veganske dijete.

Jessica Chastain Svetla figura

Džesika ne želi da bude okrutna

Iako je Džesika jela prženu piletinu u filmu „Pomoć“, ali je pratila vegetarijansku ishranu već 15 godina. Ona je ljubitelj životinja i preferira vegetarijansku ishranu kako bi održala svoj mršavi okvir. Tačnije, vegetarijanac je neko ko ne jede morske plodove, meso, pa čak ni mlečne proizvode. Međutim, Džesika otkriva da se ne može sprečiti da jede sladoled i da više voli veganski sladoled kako bi održala svoju vitku figuru.

Ona nije jedini glumac koji tvrdi velike prednosti vegetarijanstva. Postoje mnoge poznate ličnosti koje se u velikoj meri oslanjaju na vegetarijansku ishranu da bi ostale u formi; jedna od njih je Olivija Vajld.

Naučno, postoje brojne prednosti pridržavanja dobro izračunate vegetarijanske dijete. To je takođe čudo iza njenog brzog gubitka težine od tih dodatnih 15 funti. Uspela je da skine te višak kilograma za nekoliko meseci svojom strogom vegetarijanskom ishranom.

Upoznajte se sa njenim vežbama

Džesika veruje u moć joge

Džesika čvrsto veruje da je joga izuzetno moćno sredstvo za brzo mršavljenje. Prema njenim rečima, joga je za nju više od fizičke vežbe jer smatra da je opušta i smiruje svoja čula. Čak i ako posvetite malo vremena svog života jogi, ona vas neće samo održati u formi i zdravim fizičkim, već i mentalno i emocionalno. Glumica je uspela da izgubi sve te višak kilograma sagorevanjem više kalorija kroz jogu. Power Yoga podrazumeva duboko disanje i istezanje vašeg tela što je potpuni aerobik i samim tim je jedan od najefikasnijih načina za mršavljenje. Džesika se bavi jogom najmanje pet do čak šest dana u nedelji i verovatno je to razlog za njenu zakrivljenu figuru.

Više o Jessici

Džesika Čestejn nastavlja da dobija i smanjuje svoju težinu kako bi zadovoljila potrebe filma. Osim što je glumica, Džesika Čestejn je obučena plesačica, pop ikona i pobožna učenica joge.

Za film „Pomoć“, Džesika je dobila 15 kilograma i promenila boju kose da bi igrala lik Selije Fut. Za fanatike će biti potrebna dodatna milja da izgledaju kao ova pop ikona. Obline pinup devojke postale su velika revnost među obožavateljima Džesike. Džesika Čestejn ne veruje da treba da skine višak kilograma i da počne sa sladoledom od soje pri ruci. Međutim, glumica se pridržava strogog plana ishrane kako bi ostala u formi i zadržala svoje obline.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found