Celeb

Shailene Woodley Program rutine treninga i dijete - Zdrava slavna

Tajni život američkog tinejdžera Звезда, Shailene Woodley je uspešna američka lepotica spremna da nas ubije svojim vrućim i seksi izgledom. U poslednje vreme glumio u filmu, Divergentno, Shailene je igrala ulogu sedamnaestogodišnje tinejdžerke. Svojom hvale vrednom predstavom, mlada glumica je spremna da dodirne jarke boje slave i slave.

Osim što poseduje savršeno zakrivljenu vitku figuru, sparna glumica takođe ima veoma lepo i brižno srce. Nije odstupila od označavanja svoje najcenjenije imovine, svoje duge i sjajne smeđe kose, jer se koristila za pripremu perike za bolesnu decu. Genetski blagoslovena vitkom i zaobljenom figurom, Shailene voli da živi život u krilu prirode. Osim toga, besprekorna lepotica koristi proizvode sopstvene izrade za poboljšanje svoje estetike.

Vitki okvir Shailene Woodley

Rutina treninga Shailene Woodley

Uprkos tome što je prirodno uglađene forme, drska glumica već dugo prihvata jogu i svakodnevno je praktikuje petnaest do četrdeset pet minuta. Takođe pohađa časove plesa 5Rhythm kako bi povećala svoju brzinu. Osim toga, budući da nije potpuno pod uticajem sedentarnog načina života, ona živi fizički aktivnim rasporedom u kojem obavlja obilne dnevne fizičke aktivnosti kao što su hodanje, trčanje, penjanje uz stepenice itd.

Ona deli, obožava da hoda, a može da hoda bez prestanka dva sata. Osim toga, ona voli da donosi izvorsku vodu sa planina, koja ima dvostruku namenu, prvo, daje joj svežu vodu, a drugo, daje joj odlične vežbe. U filmu Divergent, sjajna glumica je sama izvela brojne teške vratolomije. Nemaju svi hrabrosti i smelosti da ih urade, ali devojka elastičnog tela ih je uradila bez nervoze.

Međutim, nije ih uradila iznenada. Njeni treninzi su imali za cilj da pripreme njeno telo na takav način da stekne maksimalnu snagu i razvije neverovatnu snagu izdržljivosti. Izvodila je bezbroj vežbi kao što su čučnjevi, sklekovi, iskoraci, zgibovi, padovi i pliometrija tokom trideset minuta kako bi doterala svoje telo.

Plan ishrane Shailene Woodley

Budući da je veoma bliska prirodi, glumica se ne pridržava ničega protiv prirode. Čak i u svom izboru hrane, oseća se neizmerno opčinjenom organskom i svežom hranom. Shailene prezire prerađenu i bezvrijednu hranu. Ponekad, kada nema drugu opciju osim da jede nezdravu hranu, ona se stara da je jede u malim količinama.

Lepa glumica tvrdi, ako shvatite svoje odgovornosti i obaveze prema prirodi, shvatićete da vaše loše navike u ishrani utiču ne samo na vas, već i na kvarenje okoline. Trudi se najbolje sa svoje strane, da da svoj doprinos životnoj sredini, pridržavajući se čiste hrane.

Oseća se iznenađeno kada je pitaju o planu ishrane koji je sledila. Za nju, planovi ishrane nisu značajni načini za skidanje kilograma ili život, a ona nije ni blizu bilo kakvom jezivom programu ishrane. Simpatična glumica kupuje obilno sveže voće i povrće sa pijace i čuva ih u svom frižideru. Njoj, kada je voće poput malina, jagoda, grejpfruta, ananasa itd. tako odličnog ukusa, zašto bi onda neko jeo kolačiće i peciva da zadovolji svoje sladokusce.

Da bi sačuvala imunitet od nadimanja, izbegava slanu hranu i alkohol. Osim njih, ona ima jednu veoma bizarnu osobinu u ishrani, a to je konzumacija gline. Nakon što mu je neko rekao o neverovatnim prednostima gline, zapanjujući je počeo da jede glinu. Ona kaže da se u početku osećala kao da joj telo miriše na metal, a takođe je doživela nemir u crevima. Ali kasnije, kada je počela da uviđa njegove prednosti, bile su zaista laskave. Glina je dobra za vaše telo jer na prvom mestu, vaše telo je ne metaboliše. I drugo, njegovo svojstvo da deluje kao magnet za sve negativne toksine koji se nalaze u vašem telu omogućava da se vežu za glinu i izbacuju iz vašeg tela.

Zdrava preporuka za obožavatelje Shailene Woodley

Da li ste jedan od obožavatelja Shailene Woodley i želite da znate njene fitnes tajne? Pa, postoje mnoge izvanredne osobine i životne navike kojih se omamljivac pridržava. I vi ih možete usaditi u svoj život i obezbediti vam zdrav i blažen život. Trčanje ili hodanje bosih nogu po zelenoj travi je odlična vežba koju Šejlin voli da radi. Hodanje po zelenoj travi daje umirujući osećaj vašim stopalima, a pošto se ispod vaših stopala nalazi nekoliko akupresurnih tačaka, osećate se neverovatno opušteno i revitalizovano.

Ovakva šetnja takođe poboljšava vaš vid i katalizuje oslobađanje hormona serotonina u vašem telu. Pošto je život bez stresa ključ za vitko i fit telo, možete programirati svoj um o svom fitnes cilju dok ste u stanju velike rekreacije. Osim toga, u svoj režim ishrane ubacite ekološke namirnice, koje će osim čišćenja organizma održavati i čistoću prirode.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found