Celeb

Dženifer Morison Tajne vežbanja i ishrane - Zdrava slavna

Dženifer Morison tokom žurke Entertainment Weekly 2016 za nominacije za nagradu SAG u Los Anđelesu

Znate je kao Emu Swan iz ABC avanturističke fantastične serije У давна времена (2011-danas). Ona je ta koja štiti svoj grad od svih vrsta opasnosti i naporno radi na istom. Van ekrana, poznata je kao Dženifer Morison koja mora mnogo da se bori da bi bila zdrava. Ona je žrtva migrene poput 37 miliona Amerikanaca, tako da mora da održava svoj životni stil prilagođen kako bi pobedila napade migrene. Takođe se trudi da izgleda sjajno na ekranu tako što pazi na ishranu i redovno vežba. Evo liste stvari koje glumica radi da bi ostala u formi i izgledala sjajno.

Bez nezdravih grickalica

Preživanje nezdravih grickalica kada su svi oko vas je teška stvar. Džen se svakodnevno suočava sa ovom situacijom. Kaže da ima mnogo čipsa, krofni i drugih poslastica lako dostupnih na setu, ali ona im se stalno opire. Ona veruje da kada počnete da grickate, verovatno ćete završiti da grickate ceo dan. Dakle, ona izbegava da jede na setu.

Planirajte svoje obroke

Američka glumica ima jedinstven metod izbegavanja bezumnog grickanja. Ona donosi sopstveni ručak koji se uglavnom sastoji od ostataka večere ili salata i fokusira se na to da ga pojede. Ona takođe planira svoju večeru unapred i raduje se što će jesti obroke koje je planirala, kako bi izbegla prepuštanje bezumnom grickanju, prenosi Delish.

Izaberite opcije dobre užine

Ako zaista treba nešto da gricka, odlučuje se za grickanje svežeg povrća i voća. Ova zdrava navika joj omogućava da malo uživa u večeri jer se zdravo hrani ceo dan.

Dženifer Morison izgleda zgodno tokom fotografisanja za muškarce u fitnesu 2009

Nema mesta za glad

Jedan od najboljih saveta koji deli TV zvezda je da nikada ne treba da dozvolite sebi da budete gladni. Ako ste gladni, verovatno ćete jesti bilo šta bez razmišljanja o tome kako to utiče na vaše zdravlje. Dakle, uverite se da većinu vremena imate zasitan obrok. Uglavnom se drži povrća i ribe, ali često jede biftek. Takođe povremeno jede crveno meso (jednom nedeljno). Ovi koraci joj pomažu da ostane u skladu sa žudnjama svog tela i omogućavaju joj da nikada ne bude previše gladan za određenom hranom.

Kontrolisanje migrene kroz promene životnog stila

Morison je već mnogo godina žrtva migrene i pokušajima i greškama pronašla je nekoliko promena u načinu života koje joj pomažu da se drži dalje od bola što je više moguće. Neke od promena koje joj pomažu su da pije puno vode, da se drži dalje od jakog svetla i da dovoljno spava.

Kako iscrpljenost i dehidracija često izazivaju njene napade migrene, lepotica se skoro svakodnevno dobro naspava, kloni se svetla koliko god može i pije najmanje 3 litra vode svakog dana.

Specijalna kafa

Dženifer Morison je napravila pauzu na snimanju filma Bilo jednom u Barnabiju. Ove pauze joj pomažu da se opusti.

J-Mo voli da pije sopstvenu neprobojnu kafu ujutru. Ona samo uzme uobičajenu kafu, doda joj malo koncentrovanog kokosovog ulja i putera od žitarica. Masti je održavaju energijom tokom dana. Ona ima nezdravu naviku da ne doručkuje ujutru (što morate izbegavati da naučite od nje).

Diet Wishes

Бивши Како сам упознао вашу мајку (2005-2014) glumica zaista želi nezdravu ishranu kao što su pica ili testenina, ali ih retko ima. Ona je takođe veliki ljubitelj običnog sira. Imala je sendvič sa puterom od kikirikija i želeom punjenim Cheetos-om kada je bila mlađa. Zaista joj nedostaje, ali priznaje da već mnogo godina nije imala velike pahuljaste Cheetos koje je volela.

Rutina treninga

Dženifer Morison vežba u trčanju

Režim vežbanja ljupke dame se vrti oko joge i trčanja. Ona se bavi jogom najmanje 4 ili 5 puta nedeljno. Vreme je da se opusti i malo uspori. Više voli vruću jogu i bavi se njom već više od 12 godina. Njene sesije joge obično traju jedan sat. Takođe je ljubitelj trčanja jer joj pomaže da ostane vitka. Želi da proba pilates.

Metode opuštanja

Rođena u Čikagu voli da uklopi opuštanje u svoj svakodnevni život, rekla je za LA Times pre nekoliko meseci. Ona se opušta slušajući umirujuću muziku ili čitajući knjigu čak i ako je to samo 10 minuta.

Afternoon Naps

Manekenka takođe voli da drema. Dženifer odspava popodne skoro svakodnevno tokom ručka u svojoj prikolici. To joj daje energiju i pomaže joj da svoj posao radi na bolji način.

Sviđaju vam se ideje koje deli Dženi? Ako jeste, pratite je na Instagramu i Tvitteru.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found