Одговори

Како мријесте краљицу медуза у Террарији?

Како мријесте краљицу медуза у Террарији? Спавн. Краљица медуза се не појављује сама и захтева од играча да је призове резонатором медуза. Може се позвати само док је играч у близини океана током дана.

Како убити краљицу медуза? Главне опције за ову тачку игре су Балл О’ Хурт или Тхе Меатбалл (у зависности од тога да ли је ваше светско зло Цорруптион или Цримсон) и Магма Флаил. Иоиос су најбоља опција за меле кориснике против Краљице медузе.

Који је најтежи шеф у торијуму? Звездани извиђач је велики ванземаљски тањир који напада низом љубичастих ласера ​​и зрака. Позива се помоћу Стар Цаллер-а који се може користити само у свемирском биому. Има 8.000 / 10.000 здравља и најтежи је шеф пре Зида од меса.

Како дозвати сахрањеног шампиона? Закопани шампион се не појављује сам и играч мора да га призове убијањем бизарне стене, која се ретко појављује у Мермерним пећинама након победе над Скелетроном.

Како мријесте краљицу медуза у Террарији? – Повезана питања

Шта се дешава након што убијете краљицу медузу?

Последице. Диверман ће се одмах појавити из Краљице медузе након што је победи по први пут. Тада се може уселити ако му се обезбеди одговарајући смештај. Једном поражен, Обућар ће почети да продаје чизме за ходање по води.

Шта би медузе требало да буду у Сунђер Бобу?

Сунђер Боб је задржао медузу као кућног љубимца, коју је назвао Јелли, али ју је на крају пустио.

Шта Бетси испушта?

0.1: Додати ексклузивни падови у главном режиму: Бетси реликвија ће увек пасти при смрти, а Бетсино јаје, које ствара љубимца Итси Бетси, такође има 25% шансе да испадне.

Шта испушта Окрам?

Окрам испушта руду адамантита, што омогућава да се природно добије у свету који је генерисао руду титанијума разбијањем олтара. Упркос томе што је Окрам био шеф тврдог режима у 1.2, испушта само мање напитке за лечење.

Где је краљица пчела у Терарији?

Куеен Бее је шеф пре-Хардмоде. Позива се разбијањем ларве унутар пчелињих кошница подземне џунгле или коришћењем абееминације било где у џунгли.

Који је најтежи модификовани шеф Террарије?

Арисес је најизазовнији шеф у целом моду, посебно у Екперт Моде, Профессионал Моде и Слаиер Моде. Када је позван, Арисес ствара арену направљену од неломљивих плочица.

Да ли торијум има пост Моонлорд?

Примордијали су шефови после Месечевог Лорда и коначни шеф Торијум мода. Састоји се од три одвојена шефа: Акуаиус, Тхе Ендлесс Тиде; Свеубиство, скрнавитељ живота; и Слаг Фури, Први пламен, при чему сваки има свој образац напада и број живота.

Шта је боље: катастрофа или торијум?

Иако Цаламити додаје више непријатеља и шефова, Тхориум додаје нове НПЦ-ове, биоме и подиже улог на преко 2.000 нових предмета за играче, поред три нове класе – бацача, барда и исцелитеља. Дакле, ако сте више истраживач него борац, ово би могао бити експанзивни мод за вас.

Како дозвати Виконта?

Спавн. Виконт се не појављује сам и захтева од играча да га призове са 5 нечастивих крхотина на Крвавом олтару. Може се призвати само док је играч испод површине.

Како призвати звезду Сцоутер?

Звездани извиђач се не појављује сам и захтева од играча да га призове Звезданим позивачем око висина Плутајућег острва.

Колико је НПЦ-ова у несрећи?

Колико НПЦ-ова има у Цаламити-у? У Террариа Цаламити моду постоји укупно 36 НПЦ.

Како доћи до мрачног показивача?

Грим Поинтер је алат који се може купити од Цонфусед Зомбие. Док се држи, канџа слепог миша ће се појавити изнад главе играча и показивати ка центру крвне коморе вашег света.

Како призвати џиновску шкољку?

Џиновске шкољке су носиоци епидемије и стимулисане су да се мресте присуством џиновских гамета шкољки (јаја или сперме) у води. Менаџери мрестилишта могу да искористе ову чињеницу и подстакну шкољке да се мресте уношењем екстракта зрелих гонада шкољки у воду.

Како стварате Виневратх бане?

Спавн. Виневратх Бане се не појављује сам и захтева од играча да га призове десним кликом на цвет који се налази испод Бриара, или коришћењем Брамбле Тоотх у Бриар-у у било ком тренутку.

Какав би био укус желе од медуза?

У џему од медуза, откривено је да желе има укус јагоде.

Да ли је Скуидвард измислио медузу?

Изумитељ хобија је Скуидвард Тентацлес, који је случајно измислио медузу док путује кроз вријеме.

Шта ради змајево јаје у Террарији?

Кол. Змајево јаје је предмет за призивање кућног љубимца који играчу даје Хоардагронског љубимца. Има 16,67% / 25% шансе да буде одбачен од стране Мрачног Мага (Т1) и 8,33% шансе да буде одбачен од Тамног Мага (Т3) током догађаја Олд Оне'с Арми.

Како варате стару војску?

ставите сандук близу драгуља и скупљајте ману од изгубљених битака (не отварајте сандук осим ако је догађај у току или ако све нестане) Када сакупите довољно мане, покрените догађај, опљачкајте сву ману, а затим пошаљите обе стране потпуно пуне стражара које имате пре него што прва руља чак и крочи на

Који је најређи непријатељ у Террарији?

Док је Нимфа један од најређих непријатеља у Терарији, у стварности се мрести чешће него што је у почетку очигледно.

Да ли је АВУ Цхан пол?

Познат као Аву-цхан, Баразоно је афроамеричког и јапанског порекла. Она је такође једна од ретких отворено трансродних јапанских музичких уметника, што је чини правим пиониром у јапанској музичкој индустрији.

Да ли људи могу да једу матични млеч?

Када се узима на уста: Матични млеч је МОГУЋНО БЕЗБЕДАН за већину људи када се узима у одговарајућим дозама. Дозе до 4,8 грама дневно до 1 године су безбедно коришћене. Код људи са астмом или алергијама, матични млеч може изазвати озбиљне алергијске реакције.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found