Celeb

Loren Fišer (krosfit atletičarka) Plan vežbanja i ishrane - Zdrava slavna osoba

Biti CrossFit sportista nije lak podvig. Morate stalno da trenirate i redovno jedete kako biste bili sigurni da ćete ostati u najboljoj formi i biti jaki. Ako ste ljubitelj CrossFit sportista, onda ste sigurno čuli za Lauren Fisher. Ona je žena koja je završila na 9. poziciji u Reebok CrossFit igre kada je imala samo 18 godina.

Loren Fišer jede kolače i vafle kao doručak u novembru 2018

Ovde možete saznati kako ona trenira i šta jede dok ide u takmičarsku sezonu čitajući njen tačan plan vežbanja i dijete.

Tajne ishrane

Kada trenira, ona jede puno hrane i ima za cilj da ima do 3.000 kalorija dnevno. Ona zna da ne bi mogla da nastupi ako ne jede dobro. Njen cilj je da ima 165 grama proteina, 65 grama masti i 400 grama ugljenih hidrata.

Tajne treninga

Lauren trenira najmanje 5 dana u nedelji. Ona trenira dva puta dnevno u ponedeljak, utorak i sredu. Četvrtci su rezervisani kao aktivni dani oporavka. Ona nastavlja sa treningom dva puta dnevno petkom i subotom. Nedelje su njeni puni odmori.

Svaka sesija traje oko 90 minuta. 1 sat je posvećen kardio vežbama kao što su veslanje, trčanje, intervalni rad ili jurišni bicikl. Zatim obavlja pomoćne poslove oko 30 minuta. Uključuje vežbe kao što su šuplja držanja, drobilice za lobanje i vežbe sa bučicama jer dopunjuju CrossFit vežbe za celo telo kao što su mrtvo dizanje i zgibovi.

Druga sesija traje oko 2 ili 3 sata. Počinje sesijom zagrevanja, a zatim sledi neki trening snage poput čučnjeva ili olimpijskih dizanja. Nakon toga sledi trening i neka gimnastika ili pomoćni rad.

Četvrtkom, koji su dani aktivnog oporavka, ona radi lake aerobne vežbe koje promovišu protok krvi i podstiču oporavak. Obično to znači plivati ​​1 sat. Nedeljom se potpuno odmara i priprema za predstojeće dane napornih vežbi.

Loren Fišer u objavi na Instagramu viđenom u novembru 2018

Plan ishrane

Doručak

U 7 sati voli da jede 70 grama zobi sa cimetom, pola banane, malo meda, povrće i 2 jaja i 2 belanca (umućena). Ovaj obrok je priprema za prvu sesiju dana u 9:00.

Ručak

U 12:00, ona ima 1,5 šolje kuvanog pirinča sa svežim povrćem i 4 unce piletine. Ovo joj pomaže da se spremi za 2. trening u 13:00.

Obroci nakon treninga

Ona ima dosta Puori Protein crne čokolade i oko 50 grama ugljenih hidrata nakon oba treninga.

Поподневна ужина

U 16:30, ona ima torbu LesserEvil Himalayan Zlatne kokice.

Večera

U 18:30 večera sveže povrće, 1 veliki slatki krompir i 5 unci bifteka.

Late Night Snack

U 21:00 poje užinu od 30 grama granole i 100 grama grčkog jogurta, kao i bobičasto voće.

Saveti za žene

Ako ste žena koja želi da isproba CrossFit, trebalo bi da se potrudite. Ne smete da mislite da neki od komplikovanih pokreta možda neće biti laki jer ih nikada niste radili. Umesto toga, pomislite da morate negde da počnete, zašto ne ovde. Trebalo bi da znate da je CrossFit pogodan za svaku osobu bez obzira na godine ili nivo sposobnosti.

U slučaju da vam je potrebna inspiracija, možete naučiti od Fišerove majke koja je pokrenula CrossFit 2014. i sada je najsposobnija. Postojalo je vreme kada nije mogla da skače na kutiju ili da radi pojedinačno. Ali sada, ona može da nokautuje duple podloge i lako joj je da izvodi skokove iz kutije.

Ako želite da se pridružite CrossFitu, ali sumnjate, dajte sebi mesec dana da isprobate. Jednom kada prođete tih 30 dana, više se nećete osvrtati.

Loren Fišer vežba na reverznoj hiper mašini kao što je viđeno u januaru 2019

Trening za CrossFit 2018

Sada kada znate kako Lauren trenira za ovogodišnje CrossFit takmičenje, možda biste želeli da znate i kako je trenirala za CrossFit igre 2018 u Medisonu, Viskonsin.

  • Dosledan doručak

Doručak dive je bio 2 jajeta, 2 belanca, činija ovsene kaše napunjene bobicama i cimetom. Ostala je dosledna tome jer ne voli mnogo da menja stvari pre takmičenja.

  • Priprema za treninge

Volela je da se priprema za iscrpljujuće vežbe vizualizujući vežbe koje će izvesti sledećeg dana. Takođe je koristila plejlistu kako bi se motivisala da ode u teretanu.

  • Fokusirajte se na oporavak

Da bi se oporavila od treninga leđa u leđa tokom utakmica, dobro je napajala svoje telo. Imala je 400 grama ugljenih hidrata tokom dana i odlučila se za akupunkturu ili masažu noću kako bi pomogla u procesu oporavka.

Lauren Fisher viđena u septembru 2018
  • Dodatna pomoć

Da bi bila zdrava tokom utakmica i dala joj se 100 posto, fokusirala se na vežbe rehabilitacije koje su joj pomogle da ima fino podešeno telo tokom cele sezone. Takođe je koristila nove alate kao što su NEXUS, CrossFit nosivi uređaj koji prati performanse vežbača. Takvi alati su joj pomogli da dobije stvarne povratne informacije o svojim tajmingima i intervalima odmora.

Predstavljena slika Lauren Fisher / Instagram

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found