Celeb

Shia LaBeouf Workout Rutine Diet Plan - Healthy Celeb

Shia LaBeouf je poznati holivudski glumac, koji je postao popularan od svog prvog pojavljivanja na sceni. Igrao je u seriji Diznijevih kanala, koji je jedan od zanimljivih i najpopularnijih TV kanala za decu na svetu. Režirao je nekoliko filmova, a pojavio se i na sceni. S druge strane, uprkos svom zauzetom rasporedu u karijeri, Shia LaBeouf se održava u formi i jedan je od glumaca najuglednijih u pogledu fizičke građe. Ako ste se pitali kako da živite zdravo i ostanete fizički spremni kao Shia LaBeouf, odvojite minut i prođite kroz ovaj članak, koji opisuje njegovu rutinu vežbanja i plan ishrane.

Rutina treninga Shia LaBeouf

 • Cardio

Šija je uvek zauzet u svom životu. Od njega se uvek traži da upozna ljude i prisustvuje sastancima za različite aspekte svoje karijere. Međutim, svaki dan pre nego što počne sa vežbama, on se podvrgava kardio sesiji koja traje skoro 1 sat. Ove sesije su mu omogućile da ostane mršav i manje debeo.

Svakog dana ima oko jedan sat da trči. Trčanje ubrzava metabolizam i sagoreva masti koje se mogu akumulirati u telu. On postavlja vreme za trčanje, na primer, može odlučiti da pređe trku od 3 kilometra za 8 minuta. Tokom sesija trčanja, najvažniji faktor je fokusiranje na prevladavanje vremena; udaljenost koju prelazite nije bitna i Shia to razmatra tokom svojih sesija trčanja. Važno je da svaki dan postepeno menjate udaljenosti kako se vaša fizička kondicija poboljšava. Ovo su najvažniji saveti koje je Šija koristio celog života.

Shia LaBeouf Running Workout

 • Dizanje tegova

Shia uzima sesije dizanja tegova svaki dan u nedelji. Prema šiitima, najvažnije je prisustvovati ovim sesijama kasno uveče ili rano ujutru jer dizanje tegova i sesije u teretani poboljšavaju anaboličke aktivnosti u telu.

Program vežbi

Prvog dana, Shia vraća treninge.

Drugi dan je posvećen sesijama grudnog koša.

Konačno, trećeg dana se fokusira na trening nogu.

Ostalim danima takođe trenira pliometriju, ramena i ruke. Pliometrija povećava potrošnju telesne mase i stoga povećava agilnost tela.

Plan ishrane Shia LaBeouf

 • Proteini

Uprkos velikom radu i vežbama, Šija je doživela nagli porast težine, kao i svako od nas. On uzima svoje proteine ​​- hranu kao što su jaja, piletina, riba, kao i meso. Ove namirnice povećavaju snagu njegovog tela i obezbeđuju energiju za vežbanje i delovanje.

 • Ugljeni hidrati i masti

Njegov obrok se takođe sastoji od visokog sadržaja ugljenih hidrata. Unosi velike količine pirinča, krompira, pšenice i jama. Ugljeni hidrati daju energiju, što je korisno za metabolizam. Osim toga, šija uzima masnu hranu i što je najinteresantnije, izjavio je da ne kontroliše količinu masti koju uzima. Međutim, većina masne hrane je iz prirodnih izvora.

 • Supplementi

Šija, takođe, uzima suplemente kako bi povećao svoju hranljivu vrednost u telu. Uzima proteinske suplemente četiri puta dnevno. Takođe uzima pojačivače energije, koji obezbeđuju gotovu energiju njegovom telu. S druge strane, suplementi mogu biti opasni za telo, ako se ne primenjuju pažljivo. Šija to zna i da bi izbegao bilo kakve probleme, on uzima sesije trčanja kako bi sagoreo ove veštačke proteine ​​i energiju. Na ovaj način dečak zadržava dovoljno i najvažnije hranljive materije u telu.

Tipičan obrok

Šia je podelio svoje obroke u 6 mini obroka:

Obrok 1

 • Osam belanaca
 • Ovsena kaša (velika činija)

Obrok 2

 • Proteinski šejk sa visokim sadržajem proteina i malo šećera. Ali Karen Reid, registrovani sportski dijetetičar, to ne preporučuje.

Obrok 3

 • Testenina i pileća prsa velike veličine

Obrok 4

 • Samo proteinski šejk

Obrok 5

 • Odrezak
 • Brokoli
 • Печени кромпир

Obrok 6

 • Samo proteinski šejk

Iz ovog rasporeda treninga smo videli da nije potrebno smanjiti količinu masti, proteina ili ugljenih hidrata koje unosite kako biste održali svoju fizičku formu. Zdrava ishrana i vežbanje prema profesionalnom planu su ključ zdravog i fit tela.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found