Celeb

Plan ishrane Rejčel Frederikson i rutina vežbanja - Zdrava slavna

Rachel Frederickson pre i posle gubitka težine

Pobednica najvećeg gubitnika 15. sezone, Rejčel Frederikson, zaprepastila nas je dramatičnim preobrazbom kada se, nakon što je smršala, pojavila mršavo telo u finalu rijaliti programa, Највећи губитник2014. Rejčel, koja je bila popularna plivačica, izrasla je u ženu sa viškom kilograma kada je njen dečko kome je bila prioritet raskinuo sa njom. Zahvaljujući emotivnom jelu spakovala je ogromne kilograme. Međutim, Rejčel od 5 stopa 4 inča nije želela da izađe iz emisije kao glomazna pobednica. Odlučila je da skine neželjene kilograme i pretvori se u podšišanu i vitku devojku. I sa svojom gvozdenom voljom, ona je istopila 155 funti i ispostavilo se da je prva ikad pothranjena (njen BMI je otprilike 18, što je pokazatelj nedovoljne težine) takmičarka u emisiji. Njena transformacija sa 260 funti na 105 funti je zaista neverovatna i teška za varenje (iako je kasnije dobila 20 funti i dostigla 125 funti). Evo nekih tajni o ishrani i vežbanju Rejčel Frederikson koje su odgovorne za njenu potpunu preobrazbu.

Rejčel Frederikson gubitak težine

Niskokalorična dijeta

Pod vođstvom stručnjaka za ishranu najvećih gubitnika, Šeril Forberg, Rejčel se pridržavala niskokalorične dijete. Od šefa kuhinje Biggest Loser kluba, naučila je i različite recepte za pripremu ukusnih jela dodavanjem bezbroj povrća u njih. Dok se oslanjala na pet malih obroka dnevno, unosila je 1600 kalorija dnevno. Iako su glasine o tome da i ona pati od poremećaja u ishrani uzburkane, devojka ih potpuno odbacuje i kaže da je smršala na potpuno zdrav način. Uključila je hranu bogatu hranljivim materijama i pobrinula se da u njenim obrocima bude i mala količina proteina. Rejčel kaže da ona kao atletska devojčica od detinjstva shvata značaj zdrave i hranljive hrane.

Četiri do šest sati treninga

Rejčel Frederikson vežba

Rejčel je svesna činjenice da je malo verovatno da će do gubitka težine doći lako pribegavati ekstremnim vežbama. Bez da je bila lenja, vežbala je različite vežbe četiri do šest sati dnevno. Neizmerno se oslanjala na kardio vežbe visokog intenziteta kao što su zumba i spinning (aka biciklizam). Išla je na časove plesa tri do četiri sata dnevno. Dok ju je nadgledao njen lični trener, Dolvett Quince, izvodila je naporne vežbe. Dakle, ako se i vi osećate inspirisano njenim dramatičnim gubitkom težine, uverite se da imate fitnes instruktora da gleda i usmerava vaše korake.

Osim toga, uprkos tome što nije bila zaljubljena u trčanje, postala joj je najbolji drug da skine tvrdoglave kalorije. Čak i kod kuće, Rejčel nije prekinula svoju diskretnu rutinu vežbanja i ishrane. Trčala je nekoliko minuta dnevno i zdravo se hranila. Osim toga, bivša takmičarska plivačica koristila je svoju nekadašnju profesiju da pobedi neželjene kilograme. Sada, beba veličine nula/dve teži da zadrži izgubljenu težinu vežbajući jogu i časove vrtenja. Da bi ojačala svoje telo, spremna je da uključi trening sa tegovima u svoju rutinu vežbanja.

Samomotivisan da skine težinu

Iako je bilo širokih kritika zbog njenog brzog gubitka težine, Rejčel ih nije briga. Izuzetno polaskana svojom novom težinom, oseća se sigurnije i blaženije nego što je ikada bila. Većina nas se okreće slatkoj ili slanoj hrani kako bi se izborili sa stresom. Međutim, ako počnete da vežbate da biste upravljali stresom, ne samo da ćete iskusiti pojačan protok adrenalina, već ćete i izgubiti bezbroj kalorija.

Lepa devojka kaže da je sve svoje slobodno vreme provodila u vežbama koje je ranije trošila na gutanje slatkiša i brze hrane. Kad god je imala vremena, stala je na traku za trčanje kako bi održala visok broj otkucaja srca. Pošto vežbe podstiču protok dobrih hormona, osećate se ushićeno. Ali za razliku od konzumiranja prerađene i bezvrijedne hrane, vaše telo ne mora da plaća danak da bi pozitivno promenilo vaše raspoloženje.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found