Celeb

Plan ishrane Paris Hilton i rutina vežbanja - Zdrava slavna

Glumica, društvo, pevačica, manekenka, modna dizajnerka i naslednica hotela Hilton, Paris Hilton je uvek u buci delimično zbog skandala u vezi sa njom, a miruje zbog njene zavidne figure. Pošto je od detinjstva počela da se bavi manekenstvom uglavnom za dobrotvorne događaje, Paris je svoju prvu veliku pauzu u manekenstvu dobila sa 19 godina od strane agencije za modele Donalda Trampa.

Naviknut na luksuzan način života, Pariz je takođe proveo četrdeset pet dana iza rešetaka i za to vreme naučio bezbroj dragocenih životnih lekcija. Pošto je zvezda imena i slave, prelepa zvezda nema drugu opciju osim da uvek izgleda sjajno i u formi.

Imajući prirodno vitko telo, zadivljujuća zvezda se takođe mogla videti u debelom obliku, tj. 125 funti u februaru 2011. godine, i to je bilo u to vreme kada su mediji bili veliki tračevi o njenoj trudnoći. Međutim, činjenica je kasnije otkrivena i saznali smo da su njene nezdrave navike u ishrani i puna gala raspoloženja odgovorni za njenu transformaciju. Pa, glasine i tračevi nestaju jednako brzo kao što se pojavljuju u životu slavnih; možemo to nazvati i ironijom njihovih života.

Paris Hilton trčanje

Plan ishrane Paris Hilton

Bogata slavna ličnost budno pazi na svoju ishranu, a razlog je očigledno da je drži u dobroj formi. Pariz ne želi da naruši planove ishrane i striktno se protivi gladovanju. Ona ni po koju cenu ceni ideju da svoje telo učini lišenim hrane.

Prosto zaljubljena u Mekdonalds, hamburger, sladoled, picu itd., Zvezda mutnih očiju nije ograničavajuća u izboru hrane. Međutim, ona drži male porcije hrane. Ona računa šta god želite da jedete, jedite tu hranu u malim porcijama. Bolje je zadovoljiti svoja iskušenja malim porcijama te hrane nego da stalno patite od strašnih misli o toj hrani.

Zasluge za oprezan izbor Pariza pripadaju njenom bivšem dečku Cy Waits, bivši vlasnik noćnog kluba u Las Vegasu, jer je on u Parizu razvio pamet za zdravu ishranu. Brineta sada veliki akcenat stavlja na konzumiranje organske hrane i domaćih obroka.

Vežbanje Paris Hilton

Nemoguće je steći zategnutu i zakrivljenu figuru poput Pariza osim ako ne vežbate ekskluzivne vežbe za oblikovanje delova tela. Zaslužna za savršeno telo u bikiniju, kraljevska lepotica vežba vežbe dok dobija uputstva od svog ličnog trenera, Teddy Bass. Paris voli treninge i to je razlog što ih nije preskakala čak ni dok je prolazila kroz neugodan život u zatvoru. Tamo je zapravo istraživala i naučila razne nove i efikasne načine vežbanja.

Treninzi, koji su neizostavni deo pariske svakodnevice, uključuju džogiranje, skakanje, sklekove, trening sa tegovima, pilates, trbušnjake itd. Od kardio vežbi, ona je veliki ljubitelj surfovanja i biciklizma, i uvek je spremna za njih. Pored formalnih treninga, Pariz je takođe noćna ptica i voli noćne izlaske, zabave i ogroman bezbrižan ples.

Česte cele plesne večeri takođe su mnogo doprinele održavanju naslednice u vrhunskoj formi. Ples u trajanju od jednog sata sagoreva 200 kalorija iz vašeg tela. Sada, samo zamislite koliko kalorija će Pariz sagoreti dok pleše celu noć.

Zdrava preporuka za obožavatelje Paris Hilton

Nominovana kao najgori uzor slavnih 2006. nakon Britni Spirs, Pariz zaista mora da ima brojne obožavaoce, koji se raduju da će saznati tajne formule koje je koristila da održi svoj ubojiti oblik.

Paris preporučuje svim svojim obožavaocima da daju zeleni početak svog života. Nastojte da se držite podalje od prerađene hrane jer sadrže obilne konzervanse i aditive koji se koriste u njima, koji imaju katastrofalan uticaj na vaše telo i um. Tokom treninga razvijte naklonost prema tegovima, jer je dizanje tegova najbolji prijatelj kojeg žene mogu imati. Približava vas zategnutom telu bez da vam oduzima mnogo vremena.

Osim toga, ples kao strast prelepe zvezde mnogo joj je pomogao da postigne gipko i divno telo. Ako i vi imate strast za bilo koju rekreativnu aktivnost, ne dozvolite da vaša strast umre.

Svoju strast možete koristiti kao sredstvo za borbu protiv debljanja tokom celog života. Dakle, ne čekajući nikakvo čudo, negujte svoje veštine. Istraživanja takođe potkrepljuju činjenicu da aktivnosti koje mogu da usklade vaše telo i um mogu vam doneti željene rezultate bez mnogo napora. I svakako, nijedna druga rekreativna aktivnost ne može biti tako sjajna kao ples.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found