Celeb

Raven-Symone plan ishrane i rutina vežbanja - Zdravi slavni

Raven-Symone gubitak i povećanje težine

5 stopa 2 inča, očaravajuća lepota, Raven-Symone je američka glumica, model, TV producent i plesačica. Počevši svoju karijeru kao detinja glumica od Cosby Show, Simon se susrela sa pritiskom gubitka kilograma, prerano u svom životu. Ona kaže da je glumom počela da se bavi sa tri godine i dok je još bila tinejdžerka, producenti su je naterali da istopi težinu.

Dok iznosi razloge svog gojenja, Simon kaže da, kao i druga deca njenih godina, nije bila privilegovana životom bez stresa. U suptilnom dobu, kada su drugi tinejdžeri bili zauzeti pričanjem o svojim maturskim večerima, ona je bila zaokupljena pljackanjem svojih uloga. Pod uticajem nemirnog života postala je žrtva stresa, a njeno telo je moralo da plati danak, jer je zbog toga dobila nekoliko kilograma viška.

Da je očistim od stigme depresije, nakon što je završeno čitavo snimanje To je tako Raven, sparna glumica je uzela dugu pauzu da podmladi svoje telo i um. Radila je sve aktivnosti kojima je toliko dugo težila. Tek nakon što se oslobodila stresa, Simon se pridržavala uravnotežene ishrane i zapanjila nas svojim dramatičnim preobrazbom.

Bomba je skinula 70 kilograma i pojavila se u vitkoj i zaobljeni figuri 2007. Međutim, kada je zamoljena da izrazi svoje stavove o gubitku kilograma, samozadovoljno kaže da je retko bila nezadovoljna svojom težinom. U stvari, osećala se seksipilnije kada je imala 200 funti i gubitak težine za nju nije stvar ponosa.

Najsardoničniji deo njenog gubitka težine je to što je smršala u vreme kada je igrala ulogu krupne komične žene u TV emisiji, Država Džordžija. A pošto više nije bila glomazna žena, morala je da koristi platnene jastučiće da bi dobila debeli izgled.

Raven-Symone plan dijete

Simon je angažovao stručnjaka za ishranu, FilipGoglia da u svoj život ugradi zdrave navike u ishrani. Goglia je Symone prešla sa tri velika obroka na šest malih obroka u toku dana. Osim što je ubacila hranu bogatu hranljivim sastojcima kao što su voće, povrće, orasi, semenke itd., Simon je iz svoje ishrane eliminisala brzu hranu kao što su pica, hamburger, čips, pomfrit itd., a njihovu potrošnju je ograničila na jedan dan u Недеља. Takođe je zamenila nezdravu hranu hranom bogatom hranljivim materijama kao što su bademi, pečene kruške, agavin sirup itd.

Raven-Symone trening rutina

Simon je prihvatila redovne treninge kako bi skinula neželjene kilograme sa svog tela. Dok je išla u teretanu četiri puta nedeljno, izvodila je trideset minuta eliptičnog treninga. Kardio vežbe poboljšavaju vaš otkucaj srca i cirkulaciju krvi, i na taj način pomažu vašem telu da katalizuje proces sagorevanja masti.

Raven-Symone nakon gubitka težine

Bez obzira na njenu težinu, Simon nikada nije prestala da se oseća prijatno sa sobom. Ona smatra da vas problem sa težinom ne može uhvatiti osim ako mu to ne dozvolite. Simon je zadovoljna svojom sadašnjom težinom kao i kada je imala 200 funti. To je zaista sjajan stav i svi ćemo nastojati da zasenčimo isti stav u našim životima.

Zdrava preporuka za Raven-Symone Fans

Evo jedne zdrave preporuke za Raven-Symone fanovi koji žele da steknu vitku figuru poput nje. Nemojte biti zaintrigirani planovima za detoksikaciju da biste izgubili težinu. Pošto je vaše telo opremljeno prirodnim mehanizmom detoksikacije, ne morate da se brinete o tome. Štaviše, proces detoksikacije koji je ekstreman za vaše telo izaziva glavobolju, mučninu, anksioznost, stres itd. A kada ste pod stresom, još više žudite za lošom hranom poput šećera, masti, slane hrane itd. Razlog je taj što se u vašem telu oslobađa hormon dopamina uz konzumaciju ove hrane zbog koje se neko vreme osećate dobro.

Umesto da ih se pridržavate, bilo bi bolje da unesete neke promene u svoje navike u ishrani. Na primer, umesto da jedete grickalice tokom obroka, zamenite ih supom. Osim što imaju malo kalorija, supe će nahraniti vaše telo vitalnim hranljivim materijama. Osim toga, neka crvena paprika bude sastavni deo obroka. Pošto je bogat vitaminom A, C, B6, folatom, vitaminom E, vitaminom K, vlaknima itd., njegova potrošnja će ubrzati vaš metabolizam i na taj način ubrzati proces sagorevanja masti u vašem telu.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found