Celeb

Režim i plan ishrane za mršavljenje beba Amber Rose Post - Zdrava slavna osoba

Da li vam je teško da smršate posle bebe, ali vas tvrdnje seksi poznatih ličnosti često odbijaju? Pa, dolazi sjajna manekenka, glumica i umetnica, koja je sto posto za vas i veruje da težina nakon trudnoće nije lak orah za razbijanje.

Karakteristična, vrela i seksi, Amber Rose je uvek u vestima za nešto. Nakon što je bila u centru pažnje povodom svog zvaničnog venčanja sa reperom Wizom Khalifom, Amber je sada u pregovorima za gubitak težine posle bebe. Amber se zapravo legalno udala za Kalifu u julu 2013, ali su venčanje odložili i konačno ga proslavili u avgustu 2013.

Rouz veruje da žene koje iznose tvrdnje i govore da je lako izgubiti težinu posle bebe zapravo obmanjuju druge žene. I sama je iskusila nivo poteškoća u gubitku težine nakon trudnoće. Ona priznaje da težina posle bebe ne pada lako i da zaista morate više da radite da biste povratili istu cifru koju ste imali pre trudnoće.

Rutina vežbanja Amber Rose i plan ishrane

Režim vežbanja Amber Rose

Nakon što je u februaru 2013. dobila sina, Sebastijana, Rouz je imala ogroman cilj za gubitak težine pred sobom. Trebalo je da izgubi 109 da bi vratila isti glamurozan i privlačan izgled.

Ona je unajmila Jeanette Jenkins, trener poznatih ličnosti da ispuni cilj. Džinet Dženkins je već pomogla nekoliko eminentnih slavnih ličnosti kao što su Ališa Kiz, Keli Rouland, Pola Paton, Tija Mouri i Pink u uklanjanju težine posle bebe.

Pod nadzorom Dženkinsa, Rouz je izvodila različite vežbe kao što su power joga, kik boks, džogiranje sa sprint intervalima itd. Vežbala je svaki dan po sat i po.

Plan ishrane Amber Rose

Rouz je oduvek bila fit i vitka, a zašto ne bi, uostalom, redovno vežba i vodi uravnoteženu i zdravu ishranu. Rouz je pazila na svoju ishranu još od trudnoće. Za to vreme jela je samo hranljivu i zdravu hranu.

Znala je činjenicu da će više nezdrave hrane hraniti svoje telo; postalo bi joj teže da skine te višak kilograma. Iako je bila posebna u pogledu svoje ishrane, manekenki je trebalo osam ili devet meseci da spase svoju figuru pre bebe. Umesto da postane restriktivna prema svojoj ishrani, Rouz je praktikovala kontrolu porcija i jela sve vrste hrane umereno.

Zdrava preporuka za ljubitelje Amber Rose

Rouz se zaista oseća uznemireno kada čuje kako ljudi komentarišu da su plastična hirurgija i drugi veštački načini odgovorni za njeno izvajano telo. Iako ona tvrdi, spaljivanje kilograma kroz operaciju je nešto što ne ceni niti preporučuje svojim fanovima.

Ona predlaže svim svojim obožavateljima da ne pribegavaju nikakvom veštačkom načinu nakon trudnoće, a umesto žurbe, poštovati strpljenje. S obzirom na to, ne bi trebalo da sedite besposleni i čekate da se prirodni proces mršavljenja odvija sam od sebe.

Međutim, pre nego što krenete sa vežbanjem ili režimom ishrane, obezbedite svom telu najmanje šest meseci vremena da se oporavi od trudnoće i stekne snagu, jer nakon što ostanete rastegnuti tokom dužeg trajanja trudnoće, vašem stomaku je potrebno vreme da se vrati unutra.

Image Credit – ImageShack
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found