Celeb

Pol Voker Plan rutinske ishrane za vežbanje i vežbanje - Zdravi slavni

Pol Voker je jedan od momaka u Holivudu, koji održava svoje telo otkako ga je napravio, pre nekog vremena. Ono što mnogi ljudi ne znaju je da je policajac koji je postao trkač iz franšize Brzi i žestoki bio mršav pre nego što je napravio svoje telo za Into The Blue. Nepotrebno je reći da je sve vreme održavao konzistentno vitko telo. Zato pogledajte Paulov plan vežbanja i ishrane i vidite da li možete i vi da izgledate kao on.

RUTINA VJEŽBANJA POLA VOKERA

  • OD MRŠAVOG DO MIŠIĆAVA –Nije lako biti mršav i da bi odatle postao mišićav, Pol je morao da uloži mnogo posla. Dizao je tegove, a takođe je uzimao kreatin (azotna organska kiselina), sa kojim se popeo do 205 lbs. On predlaže da je bolje da uradite progresivno preopterećenje tela, a zatim uradite split trening za grudi, tricepse, ramena, leđa, bicepse i noge.
  • MJEŠAJ RAZLIČITE SPORTOVE –Pol kaže da mu nikada nije bio potreban nutricionista ili lični trener jer je verovao da se odatle može izvući i baviti se sportom. Bavi se košarkom, ide na surfovanje, odbojku, klizanje itd. i po njemu je to najlepši način života. Glumac se takođe bavi ronjenjem i brdskim biciklizmom.

Vežbanje Pola Vokera

  • БОРИЛАЧКЕ ВЕШТИНЕ -Pol je poznat po tome što je u velikoj meri koristio borilačke veštine da trenira za svoje filmove. Povećava njegovu fleksibilnost i izdržljivost do viših granica i pomaže mu da ostane upozoren. Takođe uklanja nepotrebnu masnoću dok mu daje brzinu, ravnotežu i koordinaciju. Karate, aikido, džudo, džudžicu i kung fu su neke od borilačkih veština koje obično izvodi.
  • VEŽBA U ZATVORI – Voker počinje svoj trening sa petnaestominutnim kardio treningom. Zatim radi krugove, uglavnom pokrete-presove, iskorake, čučnjeve, itd. Veruje da nema ništa bolje od složenih i prirodnih vežbi.

PLAN DIJETE POLA VOKERA

  • PALEO DIJETA -Pol sledi paleolitsku ishranu (poznatu i kao ishrana pećinskog čoveka), što znači da jede uglavnom povrće, orašaste plodove i meso – veoma primitivnu, ali zdravu ishranu, a opet prirodnu. Pol kaže da mu ovakva dijeta omogućava da jede puno hrane. To mu daje energiju koja mu je potrebna za vežbe, a takođe dozvoljava i sagorevanje kalorija.
  • UGLEDANJE NA MAJKU –Paulova majka je bila ta koja je postavila merila u njegovoj kući što se tiče zdrave ishrane još od njegovog detinjstva. Češće su navike u ishrani koje ste u detinjstvu ono što vam pomaže ili ide protiv vas u izgradnji vašeg tela. Kaže da je njegova mama sve vreme bila oprezna što se tiče njegove ishrane, a i on je od majke naučio da jede zdravu hranu i u suštini jede nemasno.
  • IZBEGAVAJTE poroke –Pol je izbegavao određene namirnice, za koje je verovao da su dovoljne da se ugoji. Držao se podalje od pasulja, žitarica, krompira i druge hrane koja je sadržavala prerađeni šećer ili so. Ove namirnice su nejestive zbog prisustva nekih toksina. Imajući ovo na umu, može biti mnogo u održavanju zdravlja i pomoći vam da izgradite telo koje je vitko i fleksibilno.
  • DODACI –Veoma mali broj glumaca može da se drži podalje od suplemenata kada je u pitanju izgradnja tela u kratkom vremenskom periodu i to od nule. Već smo spomenuli da je uzimao kreatin kada je želeo da pređe iz mršavog u mišićavo i uglađeno telo, ali to je bilo tada i nije nastavio kada je to telo imao. Uzima proteinski prah, malo ribljeg ulja i neke multivitamine. On takođe veruje da je važno kloniti se teških dodataka ishrani i ostati što prirodniji.

Dakle, sada znate kako izgleda plan vežbanja i ishrane Pola Vokera. Kao i uvek, konsultujte se sa svojim lekarom pre nego što nastavite sa suplementima, ali osim toga, Paulov plan vežbanja i ishrane su veoma jednostavni i prirodni i ne bi vam naškodili.