Celeb

Dita Von Teese Plan ishrane i rutina vežbanja - Zdrava slavna

Sa sićušnim strukom od 22 inča, Dita Von Teese je besprekorna lepotica koja ne propušta da nas zaprepasti svojom figurom peščanog sata. Čini se da je umetnica i glumica burleske u svojim četrdesetim godinama u najboljoj formi svog života. Njena naklonost zdravom i vitkom telu preko mršave figure oslanja se na vežbe i uravnoteženu ishranu. Evo nekih tajni o ishrani i vežbanju Dite Von Teese, koje je održavaju u odličnoj formi.

Pilates koji menja raspoloženje

Dita Von Teese napušta čas pilatesa

Očaravajuća lepotica se prvenstveno oslanja na pilates kako bi poboljšala svoju gipkost. Nakon devet sati dobrog sna, Von Teese počinje dan u osam ili devet ujutro. Da bi ušla u režim vežbanja, ona se oblači u crni kapri, belu majicu, baletanke i odlazi u teretanu da izvodi pilates. Dok četiri do pet dana u nedelji posvećuje pilatesu, vežba ga trideset do četrdeset pet minuta dnevno. Osim što oblikuje njeno telo i jača mišiće, pilates takođe menja njeno raspoloženje i čini da se oseća veselo. Često menja trening pilatesa sa jogom. Osim toga, dizajnerka donjeg rublja izvodi i razne komplikovane plesne pokrete kako bi svoje telo učinila gipkim.

Veganska i čista jutarnja dijeta

Dita Von Teese dijeta

Von Teese kaže da je retko bila tako zabrinuta i oprezna u pogledu svoje ishrane u dvadesetim godinama kao sada. Sa smenjivanjem njenih navika u ishrani, dogodile su se velike promene i na njenoj koži i na telu. U mlađim danima konzumirala je gazirana, gazirana pića, alkohol, brzu hranu, cigarete itd., i tokom dana se osećala veoma tromo. Međutim, eliminacijom ove hrane i pića, ne samo da joj je povećan nivo energije, već je i njeno telo dobilo uglađeniji oblik.

Zanosna lepotica počinje svoj dan zelenim smutijem sastavljenim od 70 odsto povrća i 30 odsto voća. Ona naziva zeleni smuti kao detoks napitak koji uklanja sve štetne toksine i radikale iz njenog tela. Iako se ujutru oslanja na čistu i vegansku hranu, ona za večeru konzumira hranu životinjskog porekla sa visokim sadržajem proteina, kao što su riba, meso, jaja itd.

Von Teese je nastavlja hraniti hranom bogatom hranljivim materijama nakon svaka dva do tri sata. Evo jednog tipičnog režima dnevne dijete Dite Von Teese.

Doručak – Tostirano proso, pirinčani hleb sa avokadom itd.

Грицкалице – Borovnice, papaja, štapići celera, sirovi bademi, narezani avokado, kokosova voda itd.

Ručak – Mešana salata sa zelenim i lisnatim povrćem, suši itd.

Večera – Riba na žaru, poširano meso itd.

Disciplinovane navike u ishrani

Očaravajuća figura Von Teese svedoči o njenoj disciplini i posvećenosti zdravim navikama u ishrani. Da bi zadržala svoju figuru u obliku vrbe, izbacila je hranu poput slatke hrane, kafe, čaja itd. iz svoje ishrane. Takođe se kloni belog hleba, testenine, mlečnih proizvoda, hrane sa visokim sadržajem ugljenih hidrata itd. Lepa zvezda obuzdava svoju želju i zabranjuje konzumaciju deserta posle jela. Međutim, kada je njena žudnja za šećerom van kontrole, ona pojede mali komadić crne čokolade. A da bi pobedila svoju žudnju za slanom hranom, jede jaja sa solju od tartufa ili dimljenom morskom solju. Pošto vaše telo i koža odražavaju ono što im hranite, možete ih transformisati menjajući svoje navike u ishrani. Besprekorna lepotica konzumira proporcionalnu količinu nemasnih proteina, složenih ugljenih hidrata i zdravih masti. Ona izbegava hranu bogatu zasićenim mastima kao što su pica, hamburger, kobasice itd. koja je neprijatelj zdravog tela.

Neki zdravi saveti

Evo nekoliko zdravih saveta koji će vam pomoći da steknete podrezan struk i elegantno telo.

Платити готовином

Istraživanja pokazuju da plastični novac, kao što je plaćanje kreditnom i debitnom karticom, povećava vaše šanse da kupite nezdravu hranu. Dakle, ako negujete naviku plaćanja u gotovini, možete da obuzdate kupovinu visokokaloričnih i nezdravih namirnica, koje se obično zasnivaju na ponašanju u trenutku kupovine.

Nemojte mirisati hranu

Visoko obrađena hrana sadrži brojne dodatke i konzervanse koji im čine miris i ukus fantastičnog. Miris ove hrane podstiče vašu žudnju i tako se osećate zarobljenim da kupite i jedete tu hranu. Organska i sveža hrana nemaju taj faktor mirisa zbog kojeg ih kupujete. Dakle, izbegavajte naviku mirisanja hrane pre nego što je kupite.

Rad Ustajanje

Većina našeg vremena kod kuće ili na poslu provodimo sedeći. Dugi sati sedenja ne samo da daju oblik pećinskog čoveka našim leđima, već takođe izazivaju brojne probleme sa leđima. Međutim, ako negujete naviku da radite stojeći, možete baciti trideset odsto više kalorija u toku dana. Osim toga, vaš problem sa držanjem takođe će biti rešen.

Uključi supu

Ako želite da skinete kalorije bez kompromisa sa svojim ukusom, uključite supe pune hranljivih materija u svoje grickalice. Osim što su bogate različitim makronutrijentima, supe imaju i visok sadržaj vode, što obezbeđuje adekvatnu hidrataciju vašem telu.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found