Celeb

Pol Vesli, rutina vežbanja i plan ishrane - Zdravi slavni

Pol Vesli, rutina vežbanja i plan ishrane

Igrajući ulogu Stefana Salvatorea ili Silasa u Вампирски дневници, Паул Везли zaslužan je za ubojiti izgled i atletsko telo. TV emisija koja je veoma popularna, posebno među mladima, kontinuirano je uspevala da skrene pažnju tinejdžera na nju. Trbušnjaci sa šest komada i savršeno izvajano vitko telo Paula su zaista za pohvalu, ali i zavidne za muškarce.

Rutina vežbanja Pola Veslija

Vrsta uloge koju Pol igra u TV emisiji zahteva od njega da ima gipko i elastično telo, što iza scene motiviše glumca da ostane u formi. Pošto je svestan uticaja broja mišića na telesnu težinu, Pol prihvata i trening snage i kardio vežbe.

Trening snage povećava broj mišića u njegovom telu i stimuliše proces sagorevanja masti. Zahvaljujući treninzima snage, taj komad je uspeo da stekne vitko telo sa povećanim brojem mišića, a da telo ne natrpa mastima. Bez greške, Pol to vežba trideset minuta, tri puta nedeljno

Od kardio vežbi najviše voli trčanje i plivanje. Obe vežbe su efikasne u bržem sagorevanju masti iz vašeg tela. Zgodni glumac više ceni intenzitet nego ponavljanja. On tonira svoje telo ne trošeći mnogo vremena na njih. Dvadeset minuta provedenih na kardio vežbi, tri puta nedeljno su tajne Pavlovog isklesanog tela.

Čovek je podjednako zaljubljen u aktivnosti na otvorenom i avanturističke aktivnosti poput snouborda i konvencionalnih vežbi u zatvorenom. Jednostavno se oseća podmlađen i pun pasulja nakon što je prošao kroz nekoliko sesija avanturističke igre. Osim što neguje svoje telo vežbama, Pol takođe praktikuje meditaciju pet minuta dnevno kako bi opustio svoj um.

Plan ishrane Pola Veslija

Opremljen iscepanim telom, Pol svakako jede zdravu i uravnoteženu ishranu. Njegova ishrana se sastoji od nekoliko malih obroka u toku dana. Nakon svaka tri sata, on jede proteinske ili niske ugljikohidrate.

Proteinske grickalice igraju ključnu ulogu kako u održavanju zadovoljstva, tako i u povećanju njegovog broja mišića. Proteini kao vitalna hrana za mišiće moraju se jesti u odgovarajućoj količini kako bi se stvorilo prijateljsko okruženje za jačanje mišića u vašem telu.

Paul zaista pazi šta jede i to je razlog zašto se odriče bezvrijedne i nezdrave hrane. Pošto je zdravlje važnije od zadovoljstva ukusnih pupoljaka, zvezda demona hrani svoje telo hranljivom hranom.

Obično je veoma oprezan i u pogledu izbora ugljenih hidrata. Pol deli, hrana sa visokim sadržajem ugljenih hidrata i slatka hrana izazivaju zapaljenske reakcije u njegovom telu, tako da on konzumira hranu sa malo ugljenih hidrata. Alkohol, energetska pića, slatki voćni sokovi itd. su van liste ishrane zgodnog momka. Radije pije galone vode u jednom danu da bi hidrirao svoje telo.

Zdrava preporuka za obožavatelje Pola Veslija

Pol Vesli preporučuje svojim obožavaocima da razviju naviku redovnog vežbanja jer je to jedini ključ za iscepano telo. Međutim, uverite se da ne preterujete sa vežbama.

Vežbajte dizanje tegova ne više od tri ili četiri puta nedeljno. Ne treba zanemariti period oporavka koji je podjednako značajan za vežbe. Previše gurate svoje telo ili kažete van oporavka, kada neprestano vežbate. Uvođenjem vežbi kao što su zgibovi sa utegom, pregibi sa utegom, trbušnjaci, podizanje listova, potisak bučica na nagibu itd., i vi možete da obezbedite isklesano telo kao vruća zvezda.

Pored toga, birajte zdravu hranu. Većina prehrambenih artikala koje reklamiraju prehrambene kompanije su nezdrave i imaju katastrofalan uticaj na vaše telo. Zabranite im i koristite svoje znanje o ishrani i logiku za odabir namirnica. Hrana ima direktan i brz uticaj na vaše telo, što je brže od vežbi. Dakle, ako nepažljivo birate hranu, verovatno ćete naneti nepopravljivu štetu svom telu.

Svi makronutrijenti, uključujući zdrave masti, treba da budu deo vašeg režima ishrane. Zdrave masti pomažu u stvaranju hormona testosterona, koji je ključan za formiranje mišića u vašem telu. Uverite se da dvadeset posto vaše ishrane potiče od zdravih masti.

Možete da uključite ribu, orahe, semenke konoplje, avokado, biftek, ovsene pahuljice itd. u svoju ishranu da biste dobili masti. Osim što vam daju mišićavo i elastično telo, zdrave masti takođe jačaju zidove vaših arterija i time vas spasavaju od srčanih bolesti.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found