Celeb

Anna Faris Plan ishrane i rutina vežbanja - Zdravi slavni

Plavih očiju, sjajne plave kose, Ana Faris je američka pevačica i glumica. Prelepa od glave do pete, Faris poseduje neverovatne obline. Pušačka vrela lepotica popularna je po ulogama u filmovima kao što su Izgubljeni u prevodu (2003), Moja super bivša devojka (2006), Jogi Bear (2010), Диктатор (2012) itd. U braku sa Krisom Pratom od 2009. godine, par je blagoslovljen sa svojim prvim detetom, sinom Džekom u avgustu 2012. godine.

Ana Faris vitka figura

The House Bunny zvezda deli da nije sklona snažnim vežbama i strogoj ishrani da bi tonirala svoje telo. Međutim, kada mora da dotera svoje telo da izgleda fit i vitkije za određene uloge, pridržava se svih preporuka koje joj je dao njen lični trener. Posebno je postala svesna svoje težine nakon što je rodila Džeka.

Plan ishrane Anne Faris

Faris ne naglašava ideju o praćenju planova ishrane. Ona radije ističe konzumaciju zdravih i hranljivih namirnica. Dok se pripremala da postane mršavija, u svoju ishranu je unela dovoljno nemasnih proteina, hranu sa malo ugljenih hidrata i dobre masti. Takođe je dala plan dijete za detoksikaciju pod nazivom Acai Berry da pokuša da sagori kalorije. Faris smatra da je imala velike koristi od rešenja za ishranu, jer je eliminisala sve otrovne toksine iz njenog tela.

Faris je takođe veliki obožavatelj alkalnog plana ishrane. Ona podleže planu ishrane kada shvati da joj telo postaje sve kiselije. Plan ishrane tera je da konzumira obilno zeleno i lisnato povrće i hranu sa niskim sadržajem ugljenih hidrata koja pomaže u poboljšanju alkalne baze njenog tela. Kao što ime sugeriše, rešenje za ishranu postiže ravnotežu u pH nivou u telu i priprema telo za gubitak kilograma. Njena vitka figura koja grli u bikiniju zaista je rezultat njenih promišljeno odabranih namirnica.

Anna Faris Workout Rutine

Lepa glumica se oslanja na pilates kada je u pitanju toniranje i jačanje njenih osnovnih mišića. Međutim, Faris deli to pre pojavljivanja u filmu Kućni zeka (2008), pilates joj je bio kao vanzemaljska vežba. Za razliku od svih drugih poznatih ličnosti, ona je to retko iskusila. Ona ima sve reči pohvale za svog instruktora pilatesa, Nikol Stjuart, koja je naučila i primenila najefikasnije alate pilatesa kako bi oblikovala svoje telo. Dok ju je nadgledao lični trener, Faris je vežbala više vežbi u teretani i vežbala četrdeset pet minuta u danu i šest dana u nedelji. Dizanje tegova, trbušnjaci, iskori, trčanje na traci za trčanje itd. spadaju u neke od najomiljenijih vežbi zvezde. Faris se ne povlači od trčanja tri milje dnevno jer to naglašava njenu agilnost i uklanja višak kilograma sa njenog tela.

Vežbanje Ane Faris

Među aktivnostima na otvorenom, Faris voli planinarenje i uživa u tome dok je u pratnji svojih prijatelja. Ona smatra da društvo prijatelja zapravo čini napornu fizičku aktivnost bez stresa i puno zabave. Ne samo da vaše telo dobija vežbu na ovaj način, već i vaš mozak dobija olakšanje od životne gužve.

Zdrava preporuka za fanove Ane Faris

Budući da ste jedan od obožavatelja Ane Faris, možda biste želeli da imate vitku figuru poput nje. Prateći pravi pristup i perspektivu, to svakako možete učiniti. Međutim, jedan od uobičajenih problema sa kojima se mnogi ljudi suočavaju dok pokušavaju da izgube težinu je taj što ne znaju koliko kalorija treba da unesu dnevno. A zbog nedostatka adekvatne svesti, oni ili konzumiraju previše ili previše manje kalorija. U obe situacije, proces gubitka težine će verovatno biti ometan. Dok višak kalorija ne dozvoljava vašem telu da stvori kalorijski deficit, nedostatak kalorija može učiniti da postanete žrtva pretreniranosti.

Čak i ako dostignete nivo na kome su kalorije koje ste potrošili u paritetu sa kalorijama koje ste sagoreli, verovatno nećete videti promene u svojoj težini. U idealnom slučaju, kalorije koje sagorevate treba da budu 20 procenata više od kalorija koje unosite. Sada morate da razmišljate o tome kako da znate svoju tačnu potrošnju kalorija. Pa, postoji bezbroj kalkulatora kalorija dostupnih besplatno na internetu. Koristeći ih, možete znati koliko kalorija je pogodno za gubitak težine. Malo opreza i pazite na kalorije mogu vam doneti laskave rezultate u vrlo kratkom vremenskom periodu.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found