Celeb

Lindora dijeta – Lean For Life dijeta – Zdrave slavne osobe

Created by dr Marshall Stamper, MD, Lindora dijeta je neverovatan plan za mršavljenje koji će izbaciti trideset kilograma iz vašeg tela za deset nedelja. Milioni korisnika koji su bili potpuno zasićeni skoro svim programima ishrane koristili su program ishrane kao poslednje sredstvo i postigli zapanjujuće divne rezultate dok su se kretali zajedno sa njim.

Šta je Lindora dijeta?

Lindora plan ishrane

Lindora dijeta je program ishrane sa izuzetno niskim sadržajem ugljenih hidrata, malo masti i visokim sadržajem proteina. Bićete pod medicinskim nadzorom i dobijate klinički odobrene obroke deset nedelja. Jedan na jedan savetovanje i deset telefonskih razgovora sa stručnjakom za ishranu su neke od ključnih karakteristika plana ishrane.

Najbolji deo programa ishrane je da nemate strah od nedostatka vitalnih hranljivih materija jer će vas stručnjaci stalno nadgledati i savetovati.

Kako funkcioniše Lindora dijeta?

Lindora dijetalni program radi na principu ketoze. Kada se vaše telo neprestano hrani hranom bez ugljenih hidrata i masti, počinje da proizvodi ketone. Ketoni dalje šalju poruku vašem mozgu da sagore naslage masti kako bi obezbedili energiju vašem telu.

Lindora dijetetski program će delovati na vaše telo u tri faze; hajde da pogledamo ove tri faze.

Prva faza

Tokom prve faze, hrana koja sadrži ugljene hidrate ili kalorije biće u potpunosti uklonjena iz vašeg režima ishrane. Preživećete samo na hrani bogatoj proteinima. Svrha ove hrane je da podstakne proces ketoze u vašem telu. Za vas je od vitalnog značaja da pijete ogromnu vodu zajedno sa ishranom bogatom proteinima; inače ste skloni da postanete žrtva zatvora, kamena u bubregu, opadanja kose itd.

Druga faza

U drugoj fazi, neke od namirnica sa malo ugljenih hidrata biće ponovo uvedene u vaš režim ishrane. Sa ukupnim trajanjem od mesec dana, videćete veliki gubitak težine u vašem telu u ovoj fazi.

Treća faza

Treća faza će se pobrinuti za vaš metabolizam. Bezbroj namirnica će biti ponovo uveden u ovoj fazi, a svrha ovih namirnica će biti da ubrzaju vaš metabolizam.

Ko može da prati Lindora dijetu?

Lindora dijetetski program je jedan od najskupljih programa ishrane. Dakle, ako vam novac ne smeta i imate jaku volju, bez obzira na starosnu grupu, možete pratiti program ishrane.

A ako tražite neki program za mršavljenje kojeg možete da se pridržavate celog života, bolje je da počnete da pronađete neki drugi program za mršavljenje.

Neki zdravi saveti za održavanje težine

Lindora plan dijete je pedantan program ishrane sa kratkoročnim prednostima. Nakon deset nedelja, rešenje za ishranu neće nastojati da vam usadi zdrave životne navike. Morate sami da smislite kako da zauvek održite izgubljenu težinu. Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da zauvek zadržite izgubljenu težinu.

 • Držite se uravnotežene ishrane i kupujte hranu svih vrsta iz prodavnice hrane. U vašem dnevnom režimu ishrane treba da bude 25% proteina, 20% masti i 55% ugljenih hidrata. Adekvatna ishrana je ključna za postizanje i zadržavanje zdravog i vitkog tela.
 • Smanjite potrošnju soli u ishrani. Možda se uzdržavate od šećera s obzirom na činjenicu da zbog šećera postanete gojazni. Isto važi i za so. So povećava zadržavanje vode u telu i čini da izgledate punašno. Povremeno osećanje žeđi signalizira višak soli u vašem telu.
 • Kliknite na brojne vaše slike kada ste u savršenoj formi tela. Zalepite te slike u različite uglove svoje sobe. Ove slike će vam podići energiju i učiniti da osetite koliko ste lepi. Ova spoznaja će pratiti vašu konzumaciju nezdravih grickalica i održavaće vas u formi.
 • Život je sve u promeni. Svi tražite promenu da biste ostali srećni, kao i vaše telo. Ako jedete ograničen broj kalorija, ubrzajte svoj metabolizam tako što ćete povećati broj kalorija najmanje jednom mesečno. S obzirom na to, i dalje se možete osloniti na zdravu i hranljivu hranu kao što su žitarice, voće, povrće itd.

Prednosti Lindora dijete

Lindora dijetetski program ima nekoliko prednosti, hajde da pogledamo neke od njih.

 • Program ishrane će prevazići plato mršavljenja koji je generalno glavni kamen spoticanja na putu do gubitka težine.
 • Nećete se osećati zalutali dok se krećete sa programom ishrane jer postoje adekvatna uputstva i smernice koje daje program ishrane.
 • Na sajtu rešenja za ishranu naći ćete uspešnu priču nekoliko osoba na dijeti. Njihove priče o uspehu ispuniće vas žarom i inspirisaće vas da istopite težinu.
 • Osobe na dijeti koji pate od insulinske osetljivosti i upale verovatno će doživeti poboljšanje simptoma jer je hrana koja sadrži ugljene hidrate odvraćana dijetalnim rastvorom.
 • Samo dobrobit tela nije dovoljna jer većinu funkcija vašeg tela kontroliše vaš mozak. Rešenje za ishranu obezbediće zdravlje i vašeg tela i uma.
 • Dijeta bogata proteinima priznata programom ishrane će se pobrinuti da ne izgubite mišiće dok se krećete uz program ishrane.

Nedostaci Lindora dijete

Hajde da pogledamo neke od rupa u programu Lindora dijete.

 • Zbog skupe cene, ne može svako da priušti da prati i iskoristi prednosti programa dijete.
 • Ekstremno niska potrošnja ugljenih hidrata ili kalorija čini vas podložnim razvoju kamena u bubregu. Dakle, morate biti oprezni i osigurati da se program ishrane ne produži.
 • Za razliku od drugih onlajn programa za mršavljenje, program ishrane ne obećava garanciju povrata novca niti korisnicima daje besplatne uzorke dodataka ishrani.
 • Naglasak na različitim suplementima za popunjavanje nedostatka hranljivih materija nije mnogo primetan. Bez obzira na to koliko su suplementi efikasni i vredni, oni nikada ne mogu da obezbede hranu kakvu obezbeđuje prirodna hrana.

Uzorak plana obroka

Ljudima na dijeti preporučuje se šest malih obroka dnevno, odnosno tri glavna obroka i tri međuobroka. Plan obroka je za one koji žele da zadrže izgubljenu težinu. Hajde da pogledamo jedan od primera planova obroka programa ishrane.

Doručak

Za doručak možete imati pola grejpfruta, sendvič sa jajima sa hlebom od celog zrna, zeleni čaj itd.

Jutarnja užina

Možete imati proteinske pločice, pudinge itd. u jutarnjoj užini.

Ručak

Za ručak možete imati pečenu belu ribu, kuvanu zelenu salatu, poširani brokoli, spanać itd.

Поподневна ужина

U popodnevnim zalogajima možete imati zeleni smoothie, ćuretinu, rolnice sa sirom itd.

Večera

Na večeri možete imati škampe sa limunovim belim lukom, pileću supu od povrća, omlet sa lukom, belim lukom, paradajzom itd.

Večernja užina

Možete imati narandžu, jabuku itd. u večernjoj užini.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found