Celeb

Rutinski plan ishrane za vežbanje Cheryl Cole - Zdrava slavna osoba

Sa zavidnom zakrivljenom figurom i oznakom najseksi žene na svetu, Šeril Kol je jedna od najpopularnijih umetnica Britanije u poslednje vreme. Televizijska emisija X Factor bi bila manje glamurozna da ova senzacionalna diva nije sedela na sudijskom mestu. Njene obline, njen prirodni dobar izgled i naravno, njen pevački talenat ne samo da su je učinili poželjnom za suprotni pol, već su rezultirali i besanim noćima za žene širom sveta. Videli smo slike njenog zategnutog tela na naslovnicama raznih časopisa i uvek smo se pitali o njenoj ishrani i fitnes režimima. Hajde da proverimo neke od njenih tajni -

Režim vežbanja Cheryl Cole

Uz planiranu ishranu, ono što je činilo čuda za osećaj pevanja je dobro isplaniran dnevni raspored uključujući fiksno vreme za spavanje, vežbanje i ples.

SLEEP

Da li biste verovali da se tajna zategnutog tela krije u ukupnom broju sati sna koje imate svaki dan? Prema pouzdanom izvoru, Šeril je samo spavala 5 sati pre nego što je dobila ovu zavidnu figuru. Ali kada je započela dvočasovni trening, 5 sati je bilo previše manje. To ju je ostavilo umornom i iscrpljenom. Sada ima 9 sati čvrstog sna od 21:30 do 6:30 ujutru.

EVJEŽBA

Šeril se zaključava na dva sata kada počne sa svojim vežbama. Ona je bez mobilnog telefona i samim tim van kontakta sa ostatkom sveta. Sve što ima je glasna muzika i kardio vežbe. Uradila je 300 trbušnjaka i trbušnih vežbi koje su joj pomogle da izgubi 4 funte u samoj prvoj nedelji. Oseća da je ovo vreme u kojem najviše uživa jer oslobađa pritisak i stres profesije.

Cheryl Cole oprema za vežbanje

Njena vežba uključuje rad na sitnim mišićima nogu jer je želela tanje butine. Rutina koju je pratila povukla je velike mišiće i učinila njene butine mnogo vitkijim nego ranije.

DANCE

Cheryl veruje da je faktor koji je bio najefikasniji u sagorevanju masti kontinuirano plesanje. Ona prolazi plesne probe za Girls Aloud čak 8 sati svakog dana. Veruje se da ples od pola sata sagoreva sedam kalorija u minutu. To znači da može sagoreti 420 kalorija za 1 sat. Ples joj je pomogao da smanji 9 kamenih tegova na 8 kamenih tegova.

Plan ishrane Cheryl Cole

Fstriktno pridržavanje rutine ishrane

Ako mislite da je Cheryl u velikoj meri smanjila svoju ishranu da bi dobila sadašnje telo, onda grešite. Sve što je imala tokom perioda rigoroznog mršavljenja bila je hranljiva dijeta, zajedno sa striktnom tabelom brojnih stvari koje treba i koje ne treba raditi, koje je religiozno sledila.

TObrok je obavezan za Colea

Pravovremeni obroci su najvažniji uslov zdrave figure i zdravog života. I Cheryl je uradila upravo to. Ranije je pevačica „Pod suncem” doručkovala u 11 sati i večerala u 21 sat. Ali kada je shvatila da mora da odseče te dodatne masti iz delova koji nisu potrebni, prvo je promenila vreme obroka.

  • Za doručak, Šeril uzima omlet napravljen od dva belanca.
  • Za ručak uzima piletinu sa roštilja zajedno sa pasuljem.
  • Večera, koju uzima pre 18 časova, uključuje plodove mora, salatu, pečeni krompir i jogurte ili bobičasto voće ili žitarice.

Ono što ona strogo izbegava je alkohol, koji je delovao kao čudo. Međutim, ona voli da pije malo vina, ali je prestala da pije alkohol.

Mora se imati na umu da Cherilin rast nije tako visok. Dakle, blago povećanje težine može se pokazati na njenom telu. Zbog toga joj je veoma važno da održava svoj režim kako bi održala zategnuto telo koje je stekla. Ono što je Cheryl pratila nije tako teško. Samo morate biti strogi i održavati dnevnu rutinu bez greške.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found