Celeb

Nicole Richie rutina vežbanja i plan ishrane - Zdrava slavna osoba

Nicole Richie rutina vežbanja i plan ishrane

5 stopa 1 in, blistave oči, blistav pogled, Nicole Richie je američka glumica, modna dizajnerka, autorka i TV ličnost. Pošto je stekla slavu u TV rijalitiju The Simple Life, prelepa zvezda je nedavno glumila u Fashion Staru. Ожењен Joel Madden od decembra 2010. zapanjujuća je mama dvoje dece.

Nikol je prošla kroz velike fluktuacije u težini 2006. Sumnjalo se da je žrtva poremećaja u ishrani kao što su bulimija ili anoreksija. Međutim, bomba je isključila mogućnost da bude žrtva bilo koje takve bolesti. Ispričala je i da se konsultovala sa doktorom zbog istog, ali je doktor potvrdio da je potpuno dobro. Međutim, sadašnji izvajani i vrući oblik Nikol može naterati svaku ženu da joj pozavidi. Njena zdrava i vitka figura nalik na silfa pokazuje da je konačno shvatila vrednost ishrane zajedno sa vežbama.

Plan ishrane Nicole Richie

Nakon što je dugo vremena smatrala hranu svojim neprijateljima, ljupka lepotica je konačno podlegla zdravoj i hranljivoj hrani. Skidanje kilograma je moguće uz programe ishrane koji su uskraćeni, ali retko možete da obezbedite optimalno zdravlje ako ste na bilo kom jezivom planu ishrane. Ona kaže, njen muž ju je inspirisao da se podvrgne hrani bogatoj hranljivim materijama, a sada religiozno jede zdravu hranu kao što su piletina sa roštilja, smeđi pirinač, zeleno povrće, voće itd.

Ona se takođe s vremena na vreme priklanja izradi planova ishrane kako bi detoksikovala svoje telo i um. Postojalo je i vreme kada je sledila šest dijeta sa sokovima, omogućavajući dijetu da ima šest različitih sokova dnevno. Program ishrane koji dozvoljava potrošnju samo 1200 kalorija dnevno nije kreditno sposoban da se sledi. Pošto vam kontrola porcija omogućava da svoju obožavanu hranu negujete umereno, proslavljena zvezda se oseća oduševljeno idejom kontrole porcija.

Ona ističe potrošnju hrane koja ima bogat sadržaj omega-3 masnih kiselina, proteina, vitamina itd. A to što je odličan kuvar pomaže Nikol u kuvanju zdravih obroka bogatih hranljivim materijama za nju i njenu porodicu. Pošto je naučila zdrave navike u ishrani, umesto da se drži podalje od svih vrsta hrane, ona posebno zabranjuje brzu i prerađenu hranu. Ove namirnice su stvarno zlokobne namirnice, koje ne samo da gomilaju otrcane masti po vašem telu, već ga čine i domaćinom teških bolesti.

Rutina treninga Nicole Richie

Nikol Riči šeta sa svojim psom Irom

Bez obzira kakav plan ishrane se pridržavala u prošlosti, uvek je bila redovna u svojim treninzima. Sjajna lepotica drži se raznih vežbi. Kao strastvena plesačica, predano se pridržava metode Trejsi Anderson. Iako je u početku osećala da neće moći uporno da pleše sat i po, međutim, čas plesa ju je toliko oduševio da se sada oseća u iskušenju da bude tu neograničeno satima.

Ona ide na čas plesa četiri puta nedeljno. Nakon teške i naporne plesne sesije, ponovo hidrira svoje telo limunovim sokom. Blistava zvezda obožava trčanje i trči jedan sat na traci za trčanje ili eliptičnoj traci. Pored toga, ona se bavi dizanjem tegova sa malim tegovima. Ona je shvatila da što više mišića ima njeno telo, brže će se proces sagorevanja masti odvijati u njenom telu.

Zdrava preporuka zaNicole Richie Fan

Slavne ličnosti zaista imaju privilegiju da ih usmeravaju njihovi lični treneri, koji proces mršavljenja čine besprekornim za njih. S obzirom na to, ne morate da se razočarate. I vi možete postići iste zadovoljavajuće rezultate ako budete svoj lični trener. Da biste bili svoj lični trener, pre svega, razradite svoj fitnes cilj i odredite vremenski okvir u kojem želite da postignete svoj cilj. Uverite se da je cilj koji ste postavili realan.

Kada to uradite, preuzmite svoje omiljene vežbe, za koje mislite da možete lako da uradite. Sada zapišite svoj kondicioni režim za nedelju dana u dnevnik i shodno tome izvodite svoje vežbe. Napravite promene ako se ne osećate prijatno ni sa jednom određenom vežbom. Promenite svoje vežbe svake tri ili četiri nedelje. I ne brinite o vremenu, možete zakazati svoj fitnes režim dok provedete samo pola sata koncentrisani na svoje zdravlje i dobrobit. Ako se religiozno pridržavate gore navedenih uputstava, bez potrebe za ličnim trenerom, možete sebi priuštiti da imate zavidnu figuru.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found