Celeb

Plan ishrane Kire Najtli i rutina vežbanja - Zdravi slavni

Dijeta Keire Knightley

Nominovana za Oskara i eminentna za svoje cenjene uloge u Piratima sa Kariba: Prokletstvo crnog bisera, Pirati sa Kariba: Mrtvačev sanduk, Ponos i predrasude, Pirati sa Kariba: Na kraju sveta, Keira Knightley je kultna britanska glumica. Genetski blagoslovena vitkim telom, Najtli ima zavidno ravan stomak i zategnute ruke.

Brineta je navodno optužena za anoreksiju; međutim, ona iskorenjuje zujanje i tvrdi da je od oca dobila dugo i vitko telo. Već od svoje sedme godine, blistava glumica počela je da glumi. Ona tvrdi, ako ste i dalje skeptični u pogledu svetosti njenih reči, možete pogledati u njenim filmovima koliko je bila mršava u detinjstvu.

Viteške akcije; ona radije namerava da skupi neku težinu kako bi izgledala zgodnije i seksipilnije. I bila je kod lekara nekoliko puta iz istog razloga. Ali doktor joj je preporučio da prestane da vežba i da jede puno hrane kako bi stekla veličinu 12.

Plan ishrane Keire Knightley

Iako je teško poverovati, ali Najtlijeva mama je naziva velikom gurmanicom i tvrdi da obožava hranu i jede je ne razmišljajući mnogo o njoj. Međutim, neuhranjeno telo viteza oslikava sasvim drugačiju priču.

Pa, očaravajuća lepotica priznaje da više voli da ima šest malih obroka dnevno i praktikuje kontrolu porcija. Ona jede hranu kad god oseti glad i hrani svoje telo uravnoteženom i hranljivom hranom. Umesto da bude otporna na hranu, ona jede svu svoju omiljenu hranu, zadržavajući pritom veličinu njihovih porcija.

Kira Najtli: iskustvo sa teretanama i jogom

Najtli jednostavno prezire teretane. U stvari, nekoliko puta je probala teretanu, ali nije mogla da ostane tamo dugo. Monotone vežbe teretana su joj neizmerno dosadile. Dok je delila svoje iskustvo o teretani, kaže ona, bila je u teretani i videla kako svi rade vežbe na raznim spravama za teretanu.

Nastavila je da sedi dok je uživala u pogledu. A onda su joj ponudili vodu sa dodanim kriškama krastavca. Popila je napitak, vratila se kući i odlučila da ostane zaista daleko od teretana i njihovog ambijenta.

Engleska lepotica više voli vežbe pod vođstvom ličnog trenera nego teretanu, i provodi oko sat i po u vežbanju. Takođe se gnuša joge, zbog koje pravite čudne položaje sa smešnim i teškim za izgovor imena.

Vežba Kire Najtli

Rutina treninga Kire Najtli

Trening otpora, istezanje i plivanje su deo njenih vežbi. Tri dana u nedelji posvećuje vežbama. Sve njene vežbe se radikalno razlikuju jedna od druge. Trening otpora koji praktikuje ona oblikuje delove njenog tela i izgrađuje njenu izdržljivost.

Vežbe istezanja poboljšavaju gipkost njenog tela i dodaju eleganciju lepoti očaravajuće lepote. Plivanje kojim se bavi osigurava da ne gubi mišiće i sagoreva dovoljan broj kalorija.

Osim toga, kardio vežbe obezbeđuju dobro zdravlje njenog srca i poboljšavaju njen obrazac spavanja uklanjanjem stresa. Osim redovnih vežbi, Najtli je priprema za uloge u filmovima vežbajući streličarstvo, borbu sekirama, boks, dizanje tegova itd.

Zdrava preporuka za obožavatelje Kire Najtli

Boginja izvajane i vitke figure, Najtli neizbežno ima brojne obožavaoce koji traže da saznaju njene tajne formule. Ako se i vi radujete što ćete postati poput nje, usadite zdrave navike u ishrani vežbanjem u svom svakodnevnom načinu života.

Hrana je prirodno gorivo potrebno za adekvatnu ishranu vašem telu. Gladovanje se retko može zagovarati kao zdrav način za spaljivanje kilograma. Dakle, nikada ne pribegavajte tome. Štaviše, vaše telo je prirodno dizajnirano da funkcioniše na određeni način.

Gladovanje šalje poruku gladi vašem telu, usled čega vaše telo počinje da akumulira masti. I umesto da se topite, počinjete da dobijate na težini. Osim toga, u nedostatku hranljivih materija, vaše telo postaje veoma podložno da postane žrtva teških bolesti.

Najtlijeva samoproglašena izjava da njene noge nemaju dovoljno snage da se popne na nekoliko stepenica mora da vam otvori oči. Iz ove njene izjave možete proceniti nivo izdržljivosti i izdržljivosti krhke dame.

Zdravlje bi trebalo da vam bude na prvom mestu i trudićete se da steknete samo to, jer se težina može stabilizovati na nekoliko načina, ali gubitak zdravlja može biti veoma zastrašujući oporavak.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found