Одговори

Где се производи Архаус намештај?

Где се производи Архаус намештај? Већина наших софа, преграда и фотеља и даље је искључиво ручно израђена од стране стручних занатлија у подножју Северне Каролине. У очаравајућем мексичком селу, најбољи ковачи бакра на свету чекићем сваки од наших рециклираних столова више од 3.500 пута.

Да ли је Архаус произведен у САД? Архаусови комади пресвлаке се производе у земљи у Северној Каролини ручно од дрвета, челика, еколошки прихватљиве пене и тканина које су безбедне за вас и вашу породицу. Уживајте у путовању и препознајте руке и лица талентованих мајстора који оживљавају наше изузетне тапациране комаде.

У чијем је власништву Архаус? Џон Рид, суоснивач и председник Архауса, малопродаје намештаја из Бостон Хајтса са 67 локација широм земље. Архаус је именовао Мичела да наследи суоснивача Џона Рида на месту извршног директора прошлог фебруара. Рид, који је покренуо компанију 1986. са својим оцем Џеком, остаје председник и сада планира да преузме и улогу генералног директора.

Да ли је Архаус угледна компанија? Корисничка служба је генерално добила огромне позитивне критике јер су дизајни на правом месту, а квалитет успева да очара клијента за кратко време. Архаус нуди намештај по мери у широком асортиману: Софе.

Где се производи Архаус намештај? – Повезана питања

Да ли је Архаус власништво Ресторатион Хардваре-а?

Историја и локације хардвера за рестаурацију. 1986. Џек и Џон Рид су основали Архаус у Кливленду, Охајо. Године 2012. Ресторатион Хардваре се поново брендирао у РХ.

Да ли је Архаус направљен у Кини?

Меет Тхе Макерс | Архаус. Већина наших софа, преграда и фотеља и даље је искључиво ручно израђена од стране стручних занатлија у подножју Северне Каролине. Наше ручно дувано рециклирано стакло је направљено у Мексику од стране занатлија који поштују трајну уметност традиционалним методама.

Да ли је најбољи намештај направљен у САД?

Бест Хоме производи се производе у Фердинанду, Индијана, и имају поносно наслеђе квалитета Маде-ин-тхе-УСА по приступачним ценама. Најбољи производи за дом су за купце који желе прилагодљив намештај направљен у САД по приступачнијој цени.

Ко су архаус конкуренти?

Архаусових 7 најбољих конкурената су Роом & Боард, Митцхелл Голд + Боб Виллиамс, Црате анд Баррел, Вест елм, РХ, Десигн Витхин Реацх и ЕК3.

Шта архаус значи на енглеском?

7. Шта значи Архаус? То је игра немачке речи за дом - Хаус. Џон Рид, извршни директор Архауса, смислио је након што је провео неко време у Европи.

Да ли су Архаус каучи удобни?

Иако ће тачан осећај и удобност варирати за сваки стил Архаус софе, ова рецензија посебно тестира Архаус Киптон софу. Што се тиче удобности, било је изузетно удобно. Јастук за седиште софе је мекоће као путер.

Коју врсту коже користи Архаус?

Природна јужноамеричка кожа пуног зрна је ручно обрађена и обојена анилином без вештачке обраде или пигмената – показујући прелепе недоследности и јединствене карактеристике органске коже. Оквири које су израдили мајстори су направљени од чврстог, ојачаног тврдог дрвета за трајну снагу и супериорну стабилност.

Да ли Црате анд Баррел поседују Архаус?

Ми правимо оно што ми продајемо, они не. Црате анд Баррел и Архаус, да споменемо пар, купују од МцЦреари анд Лее индустриес, одмах иза угла. С друге стране, неки продавци као што је Ресторатион Хардваре, купују већину својих производа од кинеског произвођача.

Да ли су Ресторатион Хардваре и Поттери Барн иста компанија?

Основан 1979. године, Ресторатион Хардваре има преко 50 галерија и 30 продајних објеката широм САД-а и Канаде. У 2013. години, предузеће је преименовано у РХ. Поттери Барн. Са седиштем у Калифорнији, Поттери Барн послује под Виллиамс-Сонома, још једним угледним брендом кућних добара.

Да ли је хардвер за рестаурацију прескуп?

Хардвер за рестаурацију има репутацију скупог. Слажем се и увек покушавам да купујем тамо што је чешће могуће током њихове продаје. Управо су прошле године покренули програм чланства који вам даје право на 25% попуста на артикле по пуној цени плус додатних 20% свих продајних артикала – током целе године за 100 долара.

Да ли је РХ намештај направљен у Кини?

Где се производи РХ намештај? Иако не воле то да кажу отворено, и упркос луксузној цени, примарни произвођачи Ресторатион Хардваре-а налазе се у Кини, Индонезији и Индији.

Где се производи намештај од Поттери Барн?

Комади намештаја Поттери Барн-а су увезени и произведени у САД. Њихови тапацирани делови, као што су софе и секције, су прилагодљиви и направљени по наруџбини из њихове фабрике за производњу у Северној Каролини.

Где Ресторатион Хардваре купује свој намештај?

У фискалној 2017., отприлике 40% РХ производа долазило је из Кине. Канцеларија америчког трговинског представника објавила је 10. јула предложену ад валорем царину од 10 процената на подскуп производа увезених из Кине, укључујући различите категорије производа за намештај и осветљење.

Где се производи најбољи намештај?

Од 1962. године, свака столица, наслоњач и софа Бест Хоме Фурнисхингс се производе у јужној Индијани. Запошљавамо више од 850 вредних, високо квалификованих занатлија који се поносе што обраћају пажњу на детаље и праве намештај који оправдава своје име.

Да ли је Асхлеи намештај произведен у Кини?

Асхлеи Фурнитуре производи и дистрибуира производе кућног намештаја широм света. Има производне и дистрибутивне погоне у Висконсину, Мисисипију, Калифорнији (остала је само производња затворена 2016. године), Индијани, Пенсилванији, Северној Каролини, Флориди, Кини и Вијетнаму.

Одакле је седиште Архауса?

Архаус је малопродајни ланац у Сједињеним Државама који дизајнира и продаје кућни намештај на мрежи и преко својих малопродајних објеката и каталога. Седиште компаније је у Бостон Хајтсу, Охајо.

По чему је Архаус познат?

Продавац са седиштем у Кливленду познат по ексклузивним артиклима светских занатлија, Архаус има 57 продавница широм земље и још 13 планираних до краја 2016. Седиште Архаус намештаја вредног 43 милиона долара биће највеће седиште компаније у селу Бостон Хајтс, Охајо.

Да ли је Архаус јавно предузеће?

Архаус је у приватном власништву и њиме се управља. Националну малопродају кућног намештаја основали су 1986. отац и син, Џек и Џон Рид, са седиштем у Кливленду.

Да ли Архаус продаје заменске јастуке?

Адонес заменски јастуци за спољну софу | Архаус.

Да ли Архаус прави намештај по мери?

Намештај по мери | Тапацирани намештај по мери | Архаус.

Да ли Архаус продаје тканине?

Еаси Царе Фабрицс Намештај | Еаси Цлеан Фурнитуре | Архаус.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found